NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 ~CinTa~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next
AuthorMessage
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 1:50 pm

eR_z wrote:
irfan:
killer gak soklan irfan ni kan... tapi akak cube jwp
mcm ane akak tahu nak ckp but i know everyone of us will know themself wheather he or she is the one... i will come naturally i guess...

Syah:
jgn patah hati or rasa kecewa kerana cinta...
coz life is not only about love ....

~~er_z:o0o0o..ok sis..!!! nie mesti banyak experience nie kan..??!!!~~hie..!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 3:25 pm

syah:
how much is too much??
entah... bg akak eventually u have to deal wif it...
bebnyk berdoa padaNYA coz all for this comes from HIM...

irfan:
satu hari adik akan melalui nyer jugak...

p/s:sekali kita gagal dalam bercinta tak semestinye kita harus gagal2 dalam kehidupan jugak....


Last edited by on Wed Dec 12, 2007 8:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
syah_nb99
Members
Members


Number of posts : 56
Age : 21
Localisation : ?/
Registration date : 2007-10-22

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 7:24 pm

eR_z>>> thx akak...saya akan cuba dgn gigihnya untuk menyelesaikannya..thx banyak2...
Back to top Go down
View user profile http://www.sweetiieirah.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 8:34 pm

syah:
dont mention lah dik...
anyting je dik...
juz giving a helping hand...
coz... been there done that...
Back to top Go down
View user profile
syah_nb99
Members
Members


Number of posts : 56
Age : 21
Localisation : ?/
Registration date : 2007-10-22

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 9:08 pm

eR_z>>kaes..
Back to top Go down
View user profile http://www.sweetiieirah.blogspot.com
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 9:43 pm

eR_z wrote:
syah:
how much is too much??
entah... bg akak eventually u have to deal wif it...
bebnyk berdoa padaNYA coz all for this comes from HIM...

irfan:
satu hari adik akan melalui nyer jugak...

p/s:sekali kita gagal dalam bercinta tak semestinye kita harus gagal2 dalam kehidupan jugak....

~~tul tue kak..!!! tapi x laluinyer lagi..!!! tengah tunggu!!! hie...!!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 9:47 pm

irfan:
oooo... alah adik masih muda lagi lah
so for now benda tu leh wait kot
umo mcm korg(termasuk syah)
pikir ttg pelajaran dulu...
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Dec 12, 2007 9:49 pm

~~er_z>>> yup,betul tue kak..!!! tapi time nak pikir pasal pelajaran tue la yg tiber2 jadik..!!! macamaner tue..??!! hie...!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~CinTa~   Thu Dec 13, 2007 1:18 pm

tu makne nye irfan tak fokus..
cuba fokuskan betul2 pada pelajaran,mesti hal2 gini bole dielakkan..

bincang pasal cinta ni lak,ade orang dier senang sangat jatuh cinta..klu akak tak macam tu plak,tapi bila sesekali hati dah terpaut kat seseorg tapi dalam mase yang sama kita tau yang cinta tu takkan berbalas,mesti rasa sedih kan??
akak ni jenis orang kalau dah jatuh cinta,taknak beritahu kat si dia yang akak syg sgt kat dier..

rasa2 u all la,tu ker sebenarnye problem I?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: ~CinTa~   Sat Mar 22, 2008 5:24 pm

wah:shock:....
jiwang tul kata2 puitis u all 2...
zaman skrg ni dakk skolah rendah pun da pandai bercinta...
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~CinTa~   Sat Mar 22, 2008 7:14 pm

eylla:
tu lah dik...
confused akak...
hai dunia oh dunia...
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Sun Mar 23, 2008 1:24 pm

ain wrote:
tu makne nye irfan tak fokus..
cuba fokuskan betul2 pada pelajaran,mesti hal2 gini bole dielakkan..

bincang pasal cinta ni lak,ade orang dier senang sangat jatuh cinta..klu akak tak macam tu plak,tapi bila sesekali hati dah terpaut kat seseorg tapi dalam mase yang sama kita tau yang cinta tu takkan berbalas,mesti rasa sedih kan??
akak ni jenis orang kalau dah jatuh cinta,taknak beritahu kat si dia yang akak syg sgt kat dier..

rasa2 u all la,tu ker sebenarnye problem I?

~~klau nak fokus asyik teringat kat dier jer nak uat cam ner kak..!!! per pun irfan dlm dilamun cinta skrg!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Sun Mar 23, 2008 8:37 pm

skrng syah dh tenang..peristiwa lame syah lupakan....skrng syah dpt merasakan cinta dan kasih sayang seseorng...memang cinta itu susah..tapi kita harus pandai memahaminya...nw i am happy with someone...sooo i hope that he would not hurt me...wish me luckk guys...
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~CinTa~   Mon Mar 24, 2008 6:56 pm

ish ish ish....
adik2 akak ni semua
mcm pakar doktor cinta lah....

adik2ku tak salah bercinta tapi jgn
smp hanyut bercinta and smp ur pelajaran semua terabai ok....
ape2 pun u all kan masih muda
cinta2 ni semua can wait....



p/s:i m still a bit trauma towards GUYZ but not love... i still wanna be love and to love...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~CinTa~   Tue Mar 25, 2008 4:05 pm

btol tu..ain setuju ape yang kak zee kata..
tapi kan kak zee,si irfan tu tgh ade problem cinta..
exam da nak dekat,tapi masih gak nak ingat pasal sowg awek ni yang da berpunye..
pastu irfan macam da takde fokus pada study dier..
so,pekate kak zee nasihat skit adik kite yang sowg tu..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Thu Mar 27, 2008 11:28 pm

~~haha!!! betol tue kak,!!! kak zee,bagi nasihat ckit kak!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
***reza zanuar***
Members
Members


Number of posts : 387
Age : 28
Localisation : tangerang via jakarta
Registration date : 2007-05-24

PostSubject: Re: ~CinTa~   Fri Mar 28, 2008 11:45 am

*** nampak nyer kak zee jadi dokter cinta kat cni...he he he

kak zee = jangan luper bagi dosis cinta plak wat si reza ni ok.
Back to top Go down
View user profile
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Fri Mar 28, 2008 5:50 pm

kak zee>> syah tk kn abaikn pelajaran syah....btw kak zee, terimalah kasih untk nasihat kak zee selama ini...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~CinTa~   Sat Mar 29, 2008 7:09 pm

iera-->bagus la kalau tak abaikan pelajaran..fokus ye dik..

irfan-->just forget that girl la,dia dah berpunya kan..??
ataupun irfan terus terang je kat dier abis citer..
yang penting skang ni fokus pada study,SPM
nak dekat da ni..

reza-->la,nak jugak nasihat cintaa..huhu!!
dosis cinta tu ape ek??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Sun Mar 30, 2008 7:07 pm

kak ain>>> hehehe...syah cuma boleh fokus on pelajaran...cinta ni sume syah cuba tolak ke tepi bile tengah belajar...pada syah cinta itu pun penting...tapi tak sepenting dgn pelajaran kite kn???


pada sesipa yang minat baca blog, syah nk promosi satu blog ni...seronok sgt bile syah baca cite die..sume sedih2 n best.....sesiapa yang nk baca blog dia ini website die www.puterirahsia.blogspot.com ....
Back to top Go down
View user profile
***reza zanuar***
Members
Members


Number of posts : 387
Age : 28
Localisation : tangerang via jakarta
Registration date : 2007-05-24

PostSubject: Re: ~CinTa~   Sun Mar 30, 2008 7:47 pm

ain wrote:


reza-->la,nak jugak nasihat cintaa..huhu!!
dosis cinta tu ape ek??
*** huh...x de ke kata dosis kat malay ???

dosis = cara pakai...***


Last edited by ***syahrul*** on Fri Apr 04, 2008 7:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
munirah
Members
Members


Number of posts : 506
Age : 24
Localisation : Punggol,Singapore
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~CinTa~   Mon Mar 31, 2008 12:15 am

dosis cinta tu ubat cinta eh?
capa pakai ape plak?
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~CinTa~   Wed Apr 02, 2008 1:19 pm

ain wrote:
iera-->bagus la kalau tak abaikan pelajaran..fokus ye dik..

irfan-->just forget that girl la,dia dah berpunya kan..??
ataupun irfan terus terang je kat dier abis citer..
yang penting skang ni fokus pada study,SPM
nak dekat da ni..

reza-->la,nak jugak nasihat cintaa..huhu!!
dosis cinta tu ape ek??

~~spm memang irfan still fokus!!! yg pom tue ok jer ngan irfan,lyn jer as friend ,ok lah tue...!!!~~ irfan pun x kisah!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~CinTa~   Fri Apr 04, 2008 5:40 pm

reza-->capa pakai tu ape lakz??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
***reza zanuar***
Members
Members


Number of posts : 387
Age : 28
Localisation : tangerang via jakarta
Registration date : 2007-05-24

PostSubject: Re: ~CinTa~   Fri Apr 04, 2008 6:51 pm

ain wrote:
reza-->capa pakai tu ape lakz??
*** cara pakai not capa pakai.... ***
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~CinTa~   Today at 9:26 pm

Back to top Go down
 
~CinTa~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 18Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: