NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Sekarang DaTIba Masenye-Now Is The Time-Ima wa...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Sekarang DaTIba Masenye-Now Is The Time-Ima wa...   Wed Nov 21, 2007 2:40 pm

Sekarang Dah Tiba Masenye...
Now Is The Time..
Ima wa...


Untuk memeriahkan skali lagi Forum Ni..!!!

jadi sebenarnye Ninja creat this site just to ask all the NBianz to give suggestions on how we could make this forum more interesting and more exciting then it is now and also suggestions on how to futher increase the number of members in this forum...

jadi jangan malu jangan segan everyone is welcome...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Sekarang DaTIba Masenye-Now Is The Time-Ima wa...   Wed Nov 21, 2007 4:05 pm

~~contoh nyer,jom kiter lwn teka teki,irfan dah lamer nak ajak nbianz main teka teki,tapi lamer2 x respon pun...!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Sekarang DaTIba Masenye-Now Is The Time-Ima wa...   Wed Nov 21, 2007 6:46 pm

emm....kak zee sokong cadangan ninja tu wake up alek forum ni tapi bukan kak zee tak sokong irfannyer cadangan lah... dik klu tak ramai yg online mcm ane nak lawan teka teki??tul tak?? emm...and other reason i guess nbianz akan online klu nb kerap online BUT tak leh mcm tu arr coz kita kene faham nb pun ada commitment lain gakz same gakz mcm all us...

ok aceli the magic for it is all terletak di tangan admin... as an admin kene lah keep update forum ni...and as forummer share lah ape ilmu yg manarik yg leh kita leh kongsi sesame...and lagi satu forummerz akan rasa bosan klu most of the post are full crap yg tak ada unsur ilmu or yg takda kene dgn topic... dan masalah lari topic lah yg membuat forummer malas nak log in forum ni...yelah bila log in aje they will get lost and tak akan paham ape benda yg kita posting... i m sure ramai ada perasaan mcm tu tul tak???... if there were some rules or tak pun guide line sikit lah in what we can post or what so ever... tapi bukan maknanyer posting kita terbatas lah... coz name nyer forum kan...so we as forummer still have our own opinion but plz lah let the opinion be logical and ada kene mengena ngan topic... no offence zee pun at time akan lari topic gakz... but to my observation some ever go over board gak but admin never notice it so sad...in a way it may or may not had hurt someone tul tak??? so think about it kay nbianz.. remember nbianz is like one big family... so tak salah as a sista in the family giving an opion...

ok zee rasa mcm dah bnyk lakz zee tuleh ni... maaf kan zee if my posting is tu hush in what so ever..... i m not pointing figure to find who ever fault but i m just voicing up what i need to tell... lagi pun in pun untuk kebaikkan to all kot...maaf kan zee klu ada yg terasa ok....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sekarang DaTIba Masenye-Now Is The Time-Ima wa...   Today at 7:32 pm

Back to top Go down
 
Sekarang DaTIba Masenye-Now Is The Time-Ima wa...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: