NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 ~~{iMpoRTaNT} about HITS1 !!! STrategi nbianz!!!~~

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: ~~{iMpoRTaNT} about HITS1 !!! STrategi nbianz!!!~~   Tue Dec 18, 2007 4:31 pm

assalamulaikum sumer NBIANZ!!!TUJUan irfan BUkak topic Nie untuK memberI TAHU tinggaL 3 laGU jer yg AKAn ,MASUK FINAL hits1 and untuk menjimatkan kos pengundi kerana klau setiap minggu undi dan x dpt2 masuk final kira rugi jugak,aper kater biler sampai minggu ke 4,kiter undi bagai nak gila cipan,biler dah masuk final nantie,x payah nak undi2 lagi!!so,harap2 nbianz dpt la uat tugasan sperti yG KOrANG makLUM!!! walaupun nbianz ader yg duduk/berasal dari luar negara sprti:singapore,indonesia ,tapi itue bukan penghalang..!!! irfan raser untuk minggU ke 3(22/12) nie,better jngan vote dulue(klau nak vote pun x per,coz tujuan nyer nak menjimatkan kos undi tue) coz bukan minggu pnyingkiran:sleep: ,biler sampai minggu ke 4:affraid: (29/12) nantie,please VOTE,VOTE,VOTE and VOTE!!!{HARAP2 undi lebih dari 10 kali (ke atas)}{PENTING BANGAT} coz klau LAGU putus dpt noM 1,insyallah dpt masuk FINAL( NEXT YEAR) !!! HITS1PUTUS32776~~kembalikan kegemilangan newboyz,kali inie bersma TOMOK,ZACK,RISTOE,AFIEZ lol! from :irfaN:lol!:
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~~{iMpoRTaNT} about HITS1 !!! STrategi nbianz!!!~~   Sun Dec 23, 2007 12:12 pm

~~hah,lagi satu!!!:KLAU nak UNdi,sebElum ARI KHAmis au!!! coZ kADang2 dier CALCULate UNDI awal...!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
 
~~{iMpoRTaNT} about HITS1 !!! STrategi nbianz!!!~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: