NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Apa-aPa sajaLah of the Day..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Next
AuthorMessage
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Mon Dec 31, 2007 2:18 pm

basically...apa2 sajalah untuk hari tu..like, whatever nonsense today pun.. uhm, since nengokkan keadaan forum ni yang macam kehabisan idea kadang2..so why don't just write whatever jak benda yang terlintas kat minda NBianz sekalian..

of the day.. more like a short diaries of some sort for NBianz...here...in the forum itslef...

hmm..itupun kalau admin approve topic ni...

so here goes..
cheers
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Wed Jan 02, 2008 9:07 am

Embarassed wow..haha..talk about budak tak kena layan..

let me start with something, so that other NBianz ada idea nak cakap apa k?

hari ni, awal pagi member dah buat perangai kurik..macam nak mintak pelangkong jak.. geram...geram... (ini ialah versi 'lepas geram' of the day...)

walaupun begitu, hati puas sesangaaaaaaat sebab dapat tengok New Boyz nyanyi live!! so, benda kecik macam ni..buat hamba gelakkan je perasaan marah ni.. (haha..ini pulak versi 'ntah apa2' of the day...)

so, apa pulak jadi dengan hari2 NBianz dan pakcik2 NB yang lain? (versi 'mintak pendapat forumer yang lain' of the day...)

ok..so that's about it... now get going NBianz..


Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 12:19 am

hahaha.....
ape2 aje of the day ek???
emm...aceli hari ni adalah hari
pertame akak kuar dari umah for 2008
(ayat nyer mcm salah gitu kan)
tu pun gi doktor and mit my fren
akak tak kuar rumah langsung dari akak alek dari melake (29/12/2007)
hahaha.... mcm sound mempek ape
tapi ape2 aje lah kan ....Wink Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 8:10 am

yup2..macam inilah..perfect example!!

uhm, knape akak x kuar langsung? kena confined dlm rumah ke? habis new year, sambut nengok tv je?
Back to top Go down
View user profile
Dewi_Dahliah
Members
Members


Number of posts : 139
Age : 29
Localisation : S'pore n Johor
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 11:29 am

Tak faham lansung dengan member dekat sebelah ni. Dalam banyak2 perempuan dekat SG ni, perempuan ni juga yang dia dok tergila-gilakan siang dan malam.

Nak di jadikan cerita, member saya ni pun pergilah luahkan perasaan hati pada perempuan tu nak jadikan perempuan tu sebagai awek. Tapi sayangnya.. Oh tidak! Perempuan tu cuma anggap member saya sebagai 'Abang Angkat aja'.

Kecian sungguh! No

~ Ria Jelita ~
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/131741550
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 12:59 pm

Ninja ade story untuk hari ni...sway rabak ar hari ni

tadi otw gi skola, Ninja naik bas, punye sway Ninja terpijak Bende tajam...bende ape pun Ninja tak tahu, yang sway nye Kaki Ninja berdarah tak stop....sedihnye...sekarang dah jalan tempang...selipar pun dah jadi colour merah dah...apekah hikmah disebalik kejadian itu tadi...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 1:22 pm

ninja: ampun...macam mana lak boleh jadi mcm tu? kuar rumah x baca bismillah ninja ni...
ingat ngan ultraman je tula pasal kot..
ninja ni dah cuci lom luka tu? bawak pegi klinik x? nak kena cuci betul2 tu ninja...

ria: selalunya begitulah manusia..yang susah, yang payah, yang mustahil itulah jadi igauan...
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 2:45 pm

~~today ,dah start skolah,adui ai lemah nyer...!!! nak study tul2 la...!!! huhu poyoz jer...!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Dewi_Dahliah
Members
Members


Number of posts : 139
Age : 29
Localisation : S'pore n Johor
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 2:45 pm

To Ninja ---> Eeee... ngerinya saya baca cerita awak tu. Ngiu seluruh badan saya! Nasihat saya, lain kali hati2 ketika tengah jalan. Tengok bawah, jangan terpijak benda taham lagi.

Seliseh malaikat 44, janganlah jadi macam tu lagi pada awak, pada saya dan juga pada sesiapa pun.

~ Ria Jelita ~ pale
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/131741550
Dewi_Dahliah
Members
Members


Number of posts : 139
Age : 29
Localisation : S'pore n Johor
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 2:49 pm

irfansk8 wrote:
~~today ,dah start skolah,adui ai lemah nyer...!!! nak study tul2 la...!!! huhu poyoz jer...!!!~~

Macam mana dengan sekolah? Ada banyak kerja sekolah yang cikgu bagi? Hope u have a good rest n study hard for ur SPM...

~ Ria Jelita ~ santa
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/131741550
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 3:05 pm

irfan: azam tiap2 tahun tu... hehe..


Back to top Go down
View user profile
sang kancil
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 461
Age : 32
Localisation : shah alam
Registration date : 2007-06-30

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 4:27 pm

ninja > hikmahnya beli selipar baru... Smile
Back to top Go down
View user profile
syah_nb99
Members
Members


Number of posts : 56
Age : 21
Localisation : ?/
Registration date : 2007-10-22

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 4:45 pm

syah ade cite untuk share kt semua..

beberapa hari ini syah rasa pelik..slalu sejuk..kadang2 tu dengar orng panggil nama syah..suara die mcm kekasih syah yng dh arwah..tapi syah tk leh uat jangkaanlah.semalam syah main computer..tiba2 ternampak gambar die ngan syah..syah nangislah...sebab dh tk dpt nk jumpe die..tiba2 syah rasa mcm ade orng pun tengah nangis..syah rasa takut ade,rasa gementar dan mcm2lah..pagi ini baru syah dapat jawapan...rupanya memang dia datang nk jumpe syah..syah dapat tau dari dairi syah..syah suka tulis dairi setiap pagi..so bile syah buka ternampak satu muka surat dairi syah penuh dengan tulisan..padahal syah tau yag syah tk tulis ape2..lepas syah baca,syah nangis tk terhenti-henti..syah rindu sangat dengan die..mungkin doa syah dh terkabul...
Back to top Go down
View user profile http://www.sweetiieirah.blogspot.com
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 03, 2008 10:27 pm

NInja dah sampai sekolah baru cuci, tapi tempang, bile dah balik rumah baru pergi siasat ape bende tu, rupe2nye kace...sedihye
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Fri Jan 04, 2008 6:47 pm

syah: akak pun pernah rasa apa yg syah rasa.. cuma org yg akak sayang tu, hidup lagi... dan dia x tahu pun apa yg akak ni rindukan dia...

ninja: kaca tu dah buang lom? bawak gi klinik x? kena cuci, disinfect tu dik..

sang kancil: budak tu pegi sekolahla..nak pakai selipar mendenya..
Smile
Back to top Go down
View user profile
sang kancil
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 461
Age : 32
Localisation : shah alam
Registration date : 2007-06-30

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Fri Jan 04, 2008 8:31 pm

phyerousze > tapi die cite kat atas selipar die pun dah jadi kaler merah...tak caye cube tgk balik...hehe...
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Fri Jan 04, 2008 10:26 pm

sang kancil: ha ah kan.. uiks? ninja pi sekolah pakai selipar je?
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Fri Jan 04, 2008 11:25 pm

kenape...NInja gi skola tak leh pakai selipar ke?Pasal selipar tu dah jadi colour Ninja beli selipar baru...haha
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Sat Jan 05, 2008 12:33 am

fairuz:
akak tak kuar umah coz hari yg akak alek dari
melake aje akak demam dan semput teruk
tu yg tak kuar umah tu dok rehat

ninja:
ish seram nyerrr....
akak nyer kaki penah asuk paku a
aduiiii.....
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Sat Jan 05, 2008 8:34 pm

x nak pijak paku/kaca/duri/benda2 tajam.. sakit..
x nak berpijak di bumi yang nyata jugak...
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Sat Jan 05, 2008 9:36 pm

Yang Penting Happy Smile wrote:
irfansk8 wrote:
~~today ,dah start skolah,adui ai lemah nyer...!!! nak study tul2 la...!!! huhu poyoz jer...!!!~~

Macam mana dengan sekolah? Ada banyak kerja sekolah yang cikgu bagi? Hope u have a good rest n study hard for ur SPM...

~ Ria Jelita ~ santa

~~skolah...??!!! ermmm,ok jer...!!! kerja skolah x der agi,baru cit2 jer....!!! tengs2!!! doakan irfan berjaya ekh...!!!amin!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Sun Jan 06, 2008 2:43 pm

adoi...adoi..hari minggu pun kena datang kerja..huhu
sakit kapla...
mao demam...
ni suma pasal kena hujan semalam la ni!
hujan yang tak best..
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Sun Jan 06, 2008 6:33 pm

Hujan tu berkat
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Mon Jan 07, 2008 12:54 am

saya setuju..berkat pada orang lain.. pada saya, xde pun..
Back to top Go down
View user profile
Dewi_Dahliah
Members
Members


Number of posts : 139
Age : 29
Localisation : S'pore n Johor
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Mon Jan 07, 2008 7:50 am

To Irfan------> Insyaallah! Utk adk akak yg tersayang ni, akak akan selalu doakan semoga Irfan lulus SPM dgn cemerlang dan menjadi top student in SPM dlm seluruh M'sia. Akak yakin bahawa Irfan boleh berjaya sebab 'Di mana ada kemahuan, Di situ ada jln'.

Kalau Irfan ada masalah dlm BI, jgn segan dan malu utk tanya dgn akak. Insyaallah, akak akan cuba tlg. Akak harap, Irfan belajar setinggi yg boleh sampai apa yg Irfan cita-citakan tercapai. Kalau boleh sampai masuk Universiti. Sebab zaman skg ni, utk mendapatkan pekerjaan yg bagus, segulung ijazah tu, sgt penting!

Selagi kita masih muda ni, jgn sia-siakan pelungan yg ada utk belajar. Yg paling penting, jgn tinggalkan solat! Kalau ada masa lapang, buatlah sesuatu yg berfaedah jgn lepak di pusat membeli belah, cuba merempit ataupun lumba motor haram. Hargailah nyawa!

Akhir kata dari akak... 'Akak syg Irfan mcm adk akak sendiri' Smile

~ Ria Jelita ~
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/131741550
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Today at 3:42 am

Back to top Go down
 
Apa-aPa sajaLah of the Day..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 34Go to page : 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: