NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Apa-aPa sajaLah of the Day..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Next
AuthorMessage
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Wed Jan 09, 2008 11:59 pm

sakit..sakitnya badan...duduk dlm keta 8 jam straight...

huhu...
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 12:08 am

8 jam?gi mana seh lapan jam...dari sg gi KL pun 5 jam aje kot
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 2:53 am

dari kota bharu. pegi besut. kuala terengganu. balik kl.

singgah2 plak.

hadoi...
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 9:52 am

alahai jauhnye...Ninja paling lame dalam kereta 5 jam...Dari SG ke KL...tu pun mabuk2 sampai muntah....

hari ni ade text...tapi Ninja sakit...sampai takde suare...tu pu datang for test jugak
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:23 am

You guyz..!!ain nak citer ar satu story pasal satu perbuatan sengal yang ain wat ngan sorang chinese member(pompuan gak) kat sekolah smlam..

storynye camni,semalam ain ade sports training kat sekolah.Training tu start kul 3ptg so lepas sesi persekolahan tamat time tengahari tu,ain ngan member ain stay jer ar dalam kelas,member2 len da balik...dalam kelas kitaorg berborak jer ar..

pastu kul 2ptg,kitaorg nak tukar baju sukan.Kebetulan,tandas pompuan time tu tengak renovate,so kitaowang dgn tak malunye gi ar tukar baju kat TANDAS LAKI..!!kitaowg tak takut sangat ar time tu coz student sesi ptg sumenye budak form 1 & 2(budak2 kecik jer..)...

time tengah tunggu my friend tukar baju dalam toilet,tibe2 ramai giler budak2 laki ni masuk tandas..nak mem'buang' gaknye!!..time tu ain malu giler takleh angkat coz budak2 laki i sume cam terkejut coz ae bdak pompuan lak dalam takdas dowang...perh,pastu jadik kecoh giler ar...pelikye ain tak takut pon time tu cume malu je ar..

nak dijadikan citer tibe2 ade cikgu laki masuk tandas tu n ain n sorang agi member terus jadik panic coz cikgu tu marah n tanye apsal kitaowg masuk tandas lelaki..pastu kitaowang cakap ar yang toilet pompuan tengah renovate!!..last2 cikgu tu bagitau yang ade agi satu tandas pompuan yan tak direnovate..kitaorang sepatutnye tukar baju kat situ..
biler dengar jer cikgu bagitau pasal tu,sume budak2 laki ni gi gelakkan kitaowg n cakap kitaowg sengaje jer nak masuk toilet dowang...
ape lagi,kitaowg jadik BENGANG giler n tros blah dari situ...!!

sampai kat kelas,kitaowg ketawe bedua bagai nak giler mengingatkan kesengalan kitaowg tukar baj kat situ!..and kitaowg da promise sesame sendiri taknak bagitau member2 yang len pasal ni ,klu tak mesti kecoh satu skolah..!!

lepas jer kejadian tu,ain rase cam nak pindah sekolah len yerk,huhu!!...tapi memikirkan bukan senang ain nak dapat masuk sekolah kat tempat ain blaja skang ni(sekolah primer)untuk form 6..terus batalkan niat...!...
sengal ek ape yang dah jadik ni??10 juta tahun akan dtg pon lom tentu ley lupekan..!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:32 am

lol
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
Dewi_Dahliah
Members
Members


Number of posts : 139
Age : 29
Localisation : S'pore n Johor
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 1:58 pm

Dah beberapa hari ni, asal buka computer aja mesti lagu 'Hanya Tinggal Sejarah' yang saya mainkan Suka sangat dengan lagu tu! Lagu tu ada kena mengena dengan saya...

~ Ria Jelita ~
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/131741550
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 2:34 pm

haha..ain.. ain..
boleh pulak jadik mcm tu..
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 2:50 pm

ain:
lols....
akak penah wat mcm tu tim skolah dulu
tapi bukan kerana tandas gal renovate...
but tandas to dilock oleh cleaner...

ehem....
zee... tarak cite nak share pun...
masih batuk2 tak baik lagi ni...
sekian terima kasih...
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 2:55 pm

akak..kita senasib la... batuk2 tak baik lagi.. flu dah menjelma pulak.. haiyo..

sudah jatuh ditimpa piano tol.
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 2:58 pm

eemmm....
ujian dari nyer dik
ni dah 3 minggu akak batuk2
dah 2 kaki gi doktor...
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 3:32 pm

akak kena bawak rehat dan minum air banyak ni.. air masak!
bukan coke.

Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 4:01 pm

ari ni boring gle...
dr td eylla jz bc ape y korg taip kt cini..
bru ari ni dpt wat cmni.. Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 4:11 pm

just letak je apa2 eylla. baby tu sapa? adik eh?
cutenyer!
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 10:46 pm

eR_z wrote:
eemmm....
ujian dari nyer dik
ni dah 3 minggu akak batuk2
dah 2 kaki gi doktor...

2 kaki pergi doktor?macam mane tu?

lol hahaha

Ninja at last tercapai jugak upgrade Ninja punye PSP to PSP slim....yahoo!!! happy giler...

Ninja pun dah tak tahu sekarang nak beli ape lagi dah...

Ipod dah ade, PSP slim pun dah ade,HP walkman pun dah lame ade...

Ninja besok nak gi shopping...tapi tak tahu nak carik ape.....hahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 10:55 pm

Yang Penting Happy Smile wrote:
To Irfan------> Insyaallah! Utk adk akak yg tersayang ni, akak akan selalu doakan semoga Irfan lulus SPM dgn cemerlang dan menjadi top student in SPM dlm seluruh M'sia. Akak yakin bahawa Irfan boleh berjaya sebab 'Di mana ada kemahuan, Di situ ada jln'.

Kalau Irfan ada masalah dlm BI, jgn segan dan malu utk tanya dgn akak. Insyaallah, akak akan cuba tlg. Akak harap, Irfan belajar setinggi yg boleh sampai apa yg Irfan cita-citakan tercapai. Kalau boleh sampai masuk Universiti. Sebab zaman skg ni, utk mendapatkan pekerjaan yg bagus, segulung ijazah tu, sgt penting!

Selagi kita masih muda ni, jgn sia-siakan pelungan yg ada utk belajar. Yg paling penting, jgn tinggalkan solat! Kalau ada masa lapang, buatlah sesuatu yg berfaedah jgn lepak di pusat membeli belah, cuba merempit ataupun lumba motor haram. Hargailah nyawa!

Akhir kata dari akak... 'Akak syg Irfan mcm adk akak sendiri' Smile

~ Ria Jelita ~

~~terima kasih kak,irfan terima nasihat itue,dan cuber tuk lakukan nyer...!!! i do my bez for the exam!!!~~ irfan CUBER!!!~~ AMIN!!!~~study flower study flower study flower scratch flower scratch flower study flower study flower study
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:18 pm

bagus lah Irfan,usaha tu mesti dalam hidup

bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:34 pm

hmm?


Last edited by on Thu Jan 10, 2008 11:39 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:38 pm

ninja_asuka wrote:
eR_z wrote:
eemmm....
ujian dari nyer dik
ni dah 3 minggu akak batuk2
dah 2 kaki gi doktor...

2 kaki pergi doktor?macam mane tu?

lol hahaha

Ninja at last tercapai jugak upgrade Ninja punye PSP to PSP slim....yahoo!!! happy giler...

Ninja pun dah tak tahu sekarang nak beli ape lagi dah...

Ipod dah ade, PSP slim pun dah ade,HP walkman pun dah lame ade...

Ninja besok nak gi shopping...tapi tak tahu nak carik ape.....hahaha

byk sgt duit bunyinya..
apa kata belanja kite ni pi mkn ke apa..negnok wayang ke.
kan elok..hehe
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:40 pm

hendak seribu daya tak nak seribu daleh...Bile Ninja nak sesuatu,Ninja akan usaha sampai dapat...haha

nak tgk wayang?Nak Ninja Blanje?
sorry sekarang takde cite best2
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:42 pm

mm..
baguslah kalu mcm gitu.
hafez namanye ek?
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:46 pm

macam mane tahu?
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:48 pm

terjumpa kat mane ntah. kurang pasti.
rupanya.

esok shopping? xde pi sekolah ke?

Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:49 pm

skola habis jam 1130.lepas solat jumaat ade lah time nak gi shopping...asal tanye? nak ikut?
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Thu Jan 10, 2008 11:54 pm

habis kerja pukul 5 la dik.
hafez shopingkan untuk kiter je lah.
haha
have fun anyways.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa-aPa sajaLah of the Day..   Today at 1:44 pm

Back to top Go down
 
Apa-aPa sajaLah of the Day..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 34Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: