NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Aktiviti NB with NBIANZ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Aktiviti NB with NBIANZ   Thu Jan 10, 2008 6:45 pm

eylla saje buka topic ni utk memudahkn all nbianz tau ape aktiviti y nb akan diadakan utk nbianz..
so, admin2 y uruskn hal ni dpt inform kt all nbianz:D


Last edited by on Sat Jan 12, 2008 2:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Thu Jan 10, 2008 6:49 pm

hope lbh byk aktiviti with nbianz lps ni Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Thu Jan 10, 2008 10:27 pm

~~harap2 cam tue la...!!! nbianz x bnyak aktiviti la...!!!~~ ader suggester..??!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Fri Jan 11, 2008 8:49 pm

wat r program sehari bersama nb..
cam sukaneka, lawan men boling..n mcm2 lg..
sekurang2nye nbianz dpt mengenali nb ngn lebih dekat...
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Fri Jan 11, 2008 11:31 pm

syah ingat nk suggest something tapi maybe some of NBianz tk setuju kot ngan syah nyer suggestion...
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sat Jan 12, 2008 2:43 pm

suggest je r..
blum cuba blom tau..
hope sume akan setuju.. Smile
korg bg suggestion, then kte wt poll..
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sat Jan 12, 2008 4:43 pm

tol kate aylla,iera suggest jer ar..
setuju atau tak,belakang kira..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sat Jan 12, 2008 11:37 pm

nbianz just bg ur cadangan kayz....Cool Cool Cool
Back to top Go down
View user profile
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sun Jan 13, 2008 4:37 pm

kayz..syah ingat biler semua NBianz and NB free kita gi outing sama2....
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Tue Jan 15, 2008 9:24 pm

eylla setuju..
eylla mmg teringin sgt nk kenal korg sume..
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Wed Jan 16, 2008 3:24 pm

mcm tu best gak..cuma satu je, syah orng S'pore bukan syah sorang tapi ramai jugak NBianz yng dari S'pore..so kalau pasal outing ni kite kena cari satu tepat yng sesuai untuk semua kn??
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Wed Jan 16, 2008 8:50 pm

tempat yang paling sesuai is DANGA BAY,JOHOR..!!
Singaporean leh turun,Johorean leh turun..owg Kl pun ley turun..
kira strategik ar...huhu!!(sebenarnye aku ni mmg selfish..!)
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Wed Jan 16, 2008 10:31 pm

~~ala akak nie,nak dekat ngan dier jer...!!! huhu!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Dewi_Dahliah
Members
Members


Number of posts : 139
Age : 29
Localisation : S'pore n Johor
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Thu Jan 17, 2008 8:32 am

To Ain -------> U are not selfish my dear. Oklah if they having their performance @ DANGA BAY, JOHOR. It's a really good suggestion! Because all the Singaporean can just easily come. After all if we as a Singaporean, go they by teksi, surely we will not get lost as all the teksi drive know where is DANGA BAY.

Yup, in my opinion, DANGA BAY is the right place for them to perform..

~ Ria Jelta ~ Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/131741550
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Thu Jan 17, 2008 9:09 pm

syah setuju ngan cadangan kak ain..syah cuba tanya mak dan ayah syah kalau boleh..sebab syah masih underage..nk kena minta kebenaran mak dan ayah..kalau nk pergi saje mesti kena marah punye..parents syah very tight lah..walau ape pun syah cuba..
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Thu Jan 17, 2008 11:16 pm

x setuju...
mn leh org selatan n sg je y senang g show 2...
kite kne igt ade gak nbianz y dok kat belah utara...
sian r diorg kalau kne g johor..
kan better wat kat kl..
tgh2 n adil tu all...
juz it is advantage 4 nbianz from kl... Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sat Jan 19, 2008 10:01 am

syah memang setuju ngan cadangan kak ain sebab syah x leh gi jauh2 dulu..syah masih study..lagipun parents syah mesti x setuju tapi kalau ade orng hantar syah aru syah leh..tapi kalau cam johor syah leh suruh mak syah antar sebab dekat then mak syah leh juga jengok nenek syah kt johor...tapi kalau KL tu masalah sikit kut..
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sat Jan 19, 2008 6:26 pm

thankz iera..huhu!!
bukannye ape tau,kalau wat kat johor ramai nbianz yang leh gi coz ramai yang dari s'pore..
nbianz KL pun klu nak turun takde ar jauh sangat..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sun Jan 20, 2008 10:53 am

syah memang agree ngan kak ain...syah ade terfikir juga sebab b'dae syah on March dan syah nak celebrate grand lah itu present dari mak n ayah syah sebab syah capai impian diorang dan syah dh tk celebrate b'dae for 3 years..on b;dae syah ni syah uat camp out kt pantai..jadi kalau boleh syah nk jemput lah semua NBianz dari mane2 dtng b;dae syah bukan sahaja dpt celebrate ngan syah tetapi boleh akrabkan lagi hubungan kiter semua kn??
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Wed Jan 23, 2008 4:28 pm

kalau kita sambut besday 1 of nbianz, y lein mesti nk gak...
so, kalau betul2 nak wat, kita wat for all nbianz y besday die around that day...
contohnya kalau celebrate on feb, sape y besday on jan n march, kita celebrate skali...

mmg ramai nbianz r from sg...
tp jgn r lpe kat nbianz dr utara malaysia...
jgn sebab diorg ni minoriti kita abaikan diorg... Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Wed Jan 23, 2008 8:19 pm

yup...syah setuju..kalau macam tu kite plan betul2..then syah boleh lah discuss ngan parents syah..sebab bdae ni pun kerana syah dh buat diorng happi n diorng give syah privillage untuk uat bdae...syah leh jemput siape2..jadi kalu semua dh agree,NBianz yng bdae di dekat2(march,april) atau dh terlepas(about Jan or Feb) boleh celebrate same2..semua NBianz di seluruh Asia di jemput kn kak ellya??
Back to top Go down
View user profile
watikus
Members
Members


Number of posts : 142
Age : 33
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sun Jan 27, 2008 2:27 am

wow interesting plan keke.. my birthday coming keke. dah tua lagi ..
Back to top Go down
View user profile http://welcometoourlife.blogspot.com
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sun Jan 27, 2008 10:16 pm

tau2 tapi masih cool kn??
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Thu Jan 31, 2008 7:20 pm

don`t forget...
my besday coming soon...
hahaha...
lepas smbut besday eylla bru leh smbut besday org len...hehehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Sun Feb 03, 2008 9:59 am

kalau macam tu semua kalau dh agree boleh lah tulis senarai name sape nk datang atau dh sure nk datang so syah tk yah nk pening2 kepala sangat..

tuliskan name di sini..tk kesah kalau dh sure ke belum..

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pandai2lah sambung number tu kalau syah sambung, syah tk tau seberapa banyak orang nk pergi..hehehe..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Aktiviti NB with NBIANZ   Today at 8:09 am

Back to top Go down
 
Aktiviti NB with NBIANZ
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: JADUAL AKTIVITI (Schedule)-
Jump to: