NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 What's Your Mood ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Whats your mood frequently?
Happy
7%
 7% [ 4 ]
Peace
2%
 2% [ 1 ]
Sad
5%
 5% [ 3 ]
Chill
0%
 0% [ 0 ]
Hot
3%
 3% [ 2 ]
Cool
3%
 3% [ 2 ]
Angel
0%
 0% [ 0 ]
Devil
0%
 0% [ 0 ]
Furious
0%
 0% [ 0 ]
Angry
7%
 7% [ 4 ]
Disappointed
5%
 5% [ 3 ]
Shocked
0%
 0% [ 0 ]
Emo
7%
 7% [ 4 ]
Superstar
0%
 0% [ 0 ]
Crazy
3%
 3% [ 2 ]
Whatever
3%
 3% [ 2 ]
Anything
3%
 3% [ 2 ]
Music
10%
 10% [ 6 ]
Tired
7%
 7% [ 4 ]
Hilarious
0%
 0% [ 0 ]
Sentimental
3%
 3% [ 2 ]
Excited
2%
 2% [ 1 ]
Weird
2%
 2% [ 1 ]
Lazy
7%
 7% [ 4 ]
Confused
12%
 12% [ 7 ]
Sleepy
9%
 9% [ 6 ]
Total Votes : 60
 

AuthorMessage
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Tue Jun 03, 2008 5:55 pm

ms mula2 smpi cc n the 1st 30 minutes, ila hepi..
tpi ble bdk2 kt cini mule berkaraoke kt dlm cc, ila rase pening..
hii..
geram pun ade..
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Tue Jun 03, 2008 6:03 pm

sabar jerk la eylla...klu tak pun joint jerk la dowang karaoke skali..hahhaaha
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Tue Jun 03, 2008 6:38 pm

kalau diorg girl, ila x kisah..
xde r segan sgt..
y akk masuk kt jom heboh 2 ape???
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Tue Jun 03, 2008 6:40 pm

muahahaha...taknak ckp la eylla...malu...lupekan jerk..tu sj2 coz teman kan adik akak yg bongsu tu..klu akak tak joint die pun tak nak....sib baik temankan die n die menang..klu tak malu jerk...hahahahahha
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Tue Jun 03, 2008 6:48 pm

owh..
die wat utk kt ctu je..
igtkn pertandingn betul2...
ila pun bknnye tau sgt..
itu pun kbtln ila lalu ctu n ternmpk akak..
ila rase cm knl...
saje je kol akak n adik akak kate akak ade kt stage..
hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Tue Jun 03, 2008 8:04 pm

eylla89 wrote:
owh..
die wat utk kt ctu je..
igtkn pertandingn betul2...
ila pun bknnye tau sgt..
itu pun kbtln ila lalu ctu n ternmpk akak..
ila rase cm knl...
saje je kol akak n adik akak kate akak ade kt stage..
hehehe

kak nora naik atas stage??
waa..watpe ek?huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Tue Jun 03, 2008 9:57 pm

nora...nora... ko pun giler kuasa kat stage gak ek... huhuhu.... aku ingat kat forum aje...
Back to top Go down
View user profile
ria jelita
Members
Members


Number of posts : 73
Age : 29
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Wed Jun 04, 2008 8:46 am

Masuk hari ni dah 3 hari (Monday-Wednesday), Ria tak pergi kerja. Ria tak pergi kerja bukan sebab sakit tapi sebab Ria dah tak tahan dengan perangai bos Ria. Ada ke patut dia suruh Ria buat kerja yang Ria langsung tak tahu macam mana nak buat dan selama ni kerja yang dia bagi Ria tu, dia belum pernah ajar. Pada mulanya, Ria cuba cari penyelesaian macam mana nak buat kerja yang dia bagi tu. But end up, Ria betul-betul dah tak tahu macam mana nak buat.

Ria pun pergi masuk bilik dia dan Ria tanya macam mana nak buat. Dia suruh Ria pergi tanya dengan anak perempuan dia (EJ). Bila Ria tanya dengan anak perempuan dia, anak perempuan dia pula suruh tanya ayah dia sebab dia sendiri tak tahu sangat macam mana nak buat. All over again Ria tanya dengan bos. Sampaikan Ria beritahu dengan bos, 'I really don't know how to do'. Salah ke Ria cakap macam tu? Bos tengok muka Ria as if I'm a stupid person. Dia ajar Ria macam mana nak buat tapi itu pun dengan hati dia yang tak ikhlas! Ria dah fed up sangat, lunch time Ria cabut balik half day tanpa Ria beritahu dia reason kenapa Ria nak balik half day.

Esoknya, Saturday Ria kena kerja half day. Macam biasa, Ria pergi kerja. I was expecting, dia akan tanya kenapa semalam Ria tiba-tiba balik half day? Tapi dia buat tak kisah saja, macam as if semalam nothing happen. Hello, Ria ni wujud ke tidak di mata dia? Dah 3 hari Ria tak datang, dia lansung tak call tanya Ria kenapa tak pergi kerja? Sakit ke apa ke? Padahal dia ada nombor handphone Ria. Ria ni tak pergi perkerja tanpa beritahu dia. Takkan dia lansung tak risau?

Bos apa macam ni! Dia tu hanya pentingkan kerja-kerja dalam office aja.


-Ria Jelita-
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Wed Jun 04, 2008 4:33 pm

ria jelita wrote:
Masuk hari ni dah 3 hari (Monday-Wednesday), Ria tak pergi kerja. Ria tak pergi kerja bukan sebab sakit tapi sebab Ria dah tak tahan dengan perangai bos Ria. Ada ke patut dia suruh Ria buat kerja yang Ria langsung tak tahu macam mana nak buat dan selama ni kerja yang dia bagi Ria tu, dia belum pernah ajar. Pada mulanya, Ria cuba cari penyelesaian macam mana nak buat kerja yang dia bagi tu. But end up, Ria betul-betul dah tak tahu macam mana nak buat.

Ria pun pergi masuk bilik dia dan Ria tanya macam mana nak buat. Dia suruh Ria pergi tanya dengan anak perempuan dia (EJ). Bila Ria tanya dengan anak perempuan dia, anak perempuan dia pula suruh tanya ayah dia sebab dia sendiri tak tahu sangat macam mana nak buat. All over again Ria tanya dengan bos. Sampaikan Ria beritahu dengan bos, 'I really don't know how to do'. Salah ke Ria cakap macam tu? Bos tengok muka Ria as if I'm a stupid person. Dia ajar Ria macam mana nak buat tapi itu pun dengan hati dia yang tak ikhlas! Ria dah fed up sangat, lunch time Ria cabut balik half day tanpa Ria beritahu dia reason kenapa Ria nak balik half day.

Esoknya, Saturday Ria kena kerja half day. Macam biasa, Ria pergi kerja. I was expecting, dia akan tanya kenapa semalam Ria tiba-tiba balik half day? Tapi dia buat tak kisah saja, macam as if semalam nothing happen. Hello, Ria ni wujud ke tidak di mata dia? Dah 3 hari Ria tak datang, dia lansung tak call tanya Ria kenapa tak pergi kerja? Sakit ke apa ke? Padahal dia ada nombor handphone Ria. Ria ni tak pergi perkerja tanpa beritahu dia. Takkan dia lansung tak risau?

Bos apa macam ni! Dia tu hanya pentingkan kerja-kerja dalam office aja.


-Ria Jelita-

ain cadangkan akak benti je la keje tuh..!
way pening pale jew..
kalau da bos wat camtu..takkan akak tak paham2 lagi..
blah jew laa..dier pon da malas gaknye..
pekerja ngan bos da tak serasi..
keje mmg takkan jadik punye laa..
kat s'pore tu byk company..
kalau akak btol2 bagos,mane company pon bole amik akak keje..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ria jelita
Members
Members


Number of posts : 73
Age : 29
Registration date : 2007-04-04

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Thu Jun 05, 2008 8:09 am

Hari ni Khamis (5 June 2008), Ria masih macam semalam tak pergi kerja lagi. Semlam sebelum tidur, Ria dah buat keputusan yang esoknya Ria akan pergi kerja walau apa pun yang terjadi. Tapi esoknya bila Ria bangun dari tidur, hati Ria rasa sakit, geram, marah dengan perangai bos Ria tu. Walaupun hari ini genap 4 hari Ria tak pergi kerja, tapi Ria tahu keadaan dalam office tu masih tetap sama. Maksud Ria, kerja tak banyak dan juga bos lebih pentingkan kerja-kerja dalam office berbanding dengan his staff.

Soal kerja tak banyak or langsung tak ada kerja, itu Ria masih boleh terima. Tapi kalau perangai bos dah macam tu, siapa yang boleh terima? Kalau company lain, satu hari tak datang kerja, bos dah telefon dan tanya sakit ke apa ke. Tapi bukan bos Ria!

Dalam soal kerja pula, ada kerja tu dah berabad-abad lama Ria buat, tiba-tiba ada client call beritahu ada salah dengan kerja yang Ria buat, bila bos check file baru sibuk dia nak marah Ria. What is all this man? I mean, now u are telling me kalau client tak call dan cakap ada salah, u urself don't bother to check? Masa Ria buat kerja tu, tak ada satu orang pun cakap yang Ria buat salah. Kalau masa Ria buat kerja tu someone point out the mistake that I make, itu Ria boleh terima tapi kalau dah berabad-abad lama baru nak marah, itu Ria tak boleh terima.

Patutlah, Ria dapat tahu staff lama yang pernah kerja dengan dia dulu hanya bertahan selama 5 tahun saja. Perangai macam tu, siapa pun tak boleh terima.

-Ria Jelita-
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Thu Jun 05, 2008 11:24 pm

Ria:
like i said before just benti and cari keje baru lah...wat ape nak emo2 lagi...
is up to u lah...ur choice to benti or stay on... klu pilih tu stay jgn nak emo2 coz malangannyer he or she is ur boss... ko benti cari keje baru tak mestinyer kat keje baru tak akan ada masalah...

hari ni zee rasa penat dan kurang sihat pun ada at the same time feeling a bit fed up... fed up of people complaining and making a big deal out of a small deal...


Last edited by eR_z on Mon Jun 09, 2008 12:51 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 06, 2008 6:45 pm

entah r..
td mase ila mule2 online, ila hepi..
tpi tetibe je rse bosan n xde mood..
sory ila dpt nk update sume kt forum ni.. Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
***reza zanuar***
Members
Members


Number of posts : 387
Age : 28
Localisation : tangerang via jakarta
Registration date : 2007-05-24

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 06, 2008 9:06 pm

ria jelita wrote:
Hari ni Khamis (5 June 2008), Ria masih macam semalam tak pergi kerja lagi. Semlam sebelum tidur, Ria dah buat keputusan yang esoknya Ria akan pergi kerja walau apa pun yang terjadi. Tapi esoknya bila Ria bangun dari tidur, hati Ria rasa sakit, geram, marah dengan perangai bos Ria tu. Walaupun hari ini genap 4 hari Ria tak pergi kerja, tapi Ria tahu keadaan dalam office tu masih tetap sama. Maksud Ria, kerja tak banyak dan juga bos lebih pentingkan kerja-kerja dalam office berbanding dengan his staff.

Soal kerja tak banyak or langsung tak ada kerja, itu Ria masih boleh terima. Tapi kalau perangai bos dah macam tu, siapa yang boleh terima? Kalau company lain, satu hari tak datang kerja, bos dah telefon dan tanya sakit ke apa ke. Tapi bukan bos Ria!

Dalam soal kerja pula, ada kerja tu dah berabad-abad lama Ria buat, tiba-tiba ada client call beritahu ada salah dengan kerja yang Ria buat, bila bos check file baru sibuk dia nak marah Ria. What is all this man? I mean, now u are telling me kalau client tak call dan cakap ada salah, u urself don't bother to check? Masa Ria buat kerja tu, tak ada satu orang pun cakap yang Ria buat salah. Kalau masa Ria buat kerja tu someone point out the mistake that I make, itu Ria boleh terima tapi kalau dah berabad-abad lama baru nak marah, itu Ria tak boleh terima.

Patutlah, Ria dapat tahu staff lama yang pernah kerja dengan dia dulu hanya bertahan selama 5 tahun saja. Perangai macam tu, siapa pun tak boleh terima.

-Ria Jelita-
***mood ari ni PENING... coz tengok post nyer ria...***
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Sun Jun 08, 2008 9:45 pm

eR_z wrote:


hari ni zee rasa penat dan kurang sihat pun ada at the same time feeling a bit fed up... fed up of people complaining and making at big deal out of a small deal...

haha..tak tau la kalau ade orang tu masih tak paham2 gak..
naik fed up kakak aku yang sorang nie..
sabo kak zee..huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Sun Jun 08, 2008 9:47 pm

***syahrul*** wrote:
ria jelita wrote:
Hari ni Khamis (5 June 2008), Ria masih macam semalam tak pergi kerja lagi. Semlam sebelum tidur, Ria dah buat keputusan yang esoknya Ria akan pergi kerja walau apa pun yang terjadi. Tapi esoknya bila Ria bangun dari tidur, hati Ria rasa sakit, geram, marah dengan perangai bos Ria tu. Walaupun hari ini genap 4 hari Ria tak pergi kerja, tapi Ria tahu keadaan dalam office tu masih tetap sama. Maksud Ria, kerja tak banyak dan juga bos lebih pentingkan kerja-kerja dalam office berbanding dengan his staff.

Soal kerja tak banyak or langsung tak ada kerja, itu Ria masih boleh terima. Tapi kalau perangai bos dah macam tu, siapa yang boleh terima? Kalau company lain, satu hari tak datang kerja, bos dah telefon dan tanya sakit ke apa ke. Tapi bukan bos Ria!

Dalam soal kerja pula, ada kerja tu dah berabad-abad lama Ria buat, tiba-tiba ada client call beritahu ada salah dengan kerja yang Ria buat, bila bos check file baru sibuk dia nak marah Ria. What is all this man? I mean, now u are telling me kalau client tak call dan cakap ada salah, u urself don't bother to check? Masa Ria buat kerja tu, tak ada satu orang pun cakap yang Ria buat salah. Kalau masa Ria buat kerja tu someone point out the mistake that I make, itu Ria boleh terima tapi kalau dah berabad-abad lama baru nak marah, itu Ria tak boleh terima.

Patutlah, Ria dapat tahu staff lama yang pernah kerja dengan dia dulu hanya bertahan selama 5 tahun saja. Perangai macam tu, siapa pun tak boleh terima.

-Ria Jelita-
***mood ari ni PENING... coz tengok post nyer ria...***

hiraukan je reza post tu..sume orang pon da pening..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Sun Jun 08, 2008 9:48 pm

ok,mood ain arini penat/capek..
baru alek dari kulai..
sok da kene skolah..
huh..!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Mon Jun 09, 2008 12:58 am

ain:
tq at least u r the only one
paham what i m trying to say...
is like driving me to the wall...
at work pun the same thing is happing
bloody man....

syarul:
ni lagi satu asyik pening...
i m bored seeing the same post...
try opening ur eyes and read between the lines... better don read at all....


p/s:advance sorry to all here terutama mr admin klu my posting is to hush if u wanna banned me all do respect do so...but tell me 1st if u wanna do so...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Mon Jun 09, 2008 6:55 pm

ape plak akak nak mintak maap kat mr admin??
ni kan ruangan ekspresikan mood kiter..
so,kalau emo sket..takde masalah pon..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 13, 2008 8:19 am

ehem... ehem....
zee mintak maaf for my rude post this few days
i m just not feeling myself this few days....
Back to top Go down
View user profile
silky_prada
Members
Members


Number of posts : 66
Age : 27
Localisation : Singapore
Registration date : 2008-06-04

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 13, 2008 10:02 am

Niari mood mcm hapPy gi2... Sebab hari ahad nie nak pergi makan besar dgn keluarga tunang saya... HapI lah sngt2.... Boleh makan bnyk2... lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.merkmerk88.multiply.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 13, 2008 3:43 pm

eR_z wrote:
ehem... ehem....
zee mintak maaf for my rude post this few days
i m just not feeling myself this few days....

mane ade rude..tak rude laa..
takyah nak mintak maap,takde ape yang perlu dimaapkan..
akak nie..feeling ari raya lak..huhu!!lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 13, 2008 6:57 pm

ari ni ila no feeling...
hahaha...
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 13, 2008 9:38 pm

ila no feeling??
patung ke ape??huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Fri Jun 13, 2008 10:00 pm

today i m feeling reborn.....
becoz i just did rebonding...
wakakakaka.....


by the way selamat hari bape...!!!
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Sun Jun 15, 2008 6:19 pm

ila tension sgt 2,3 ari ni..
ble dpt kua bru lega cket..
hii...
gerammmmmmmmm!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
Sponsored content




PostSubject: Re: What's Your Mood ?   Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
What's Your Mood ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 22Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: