NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Wed Aug 06, 2008 10:10 pm

anyway,kite takleh nak paksa or desak dowang nak join kiter..
maybe pasni ade antara wife abg2 NB yg lebih 'underground'..

maksud ain maybe dorang tanak la menonjolkan diri..
tapi tak bermakna ni sombong..
cuma tak biase kot nak campur2 ngan fans husband dowang..
papepun skang kite nampak wife abg zack,kak baby..mmg sporting..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Wed Aug 06, 2008 11:16 pm

the best klu nak mit face to face...but still is hak masing2 lah
klu dorg tkmo nak menonjol sgt takkan kita nak paksa kan??
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Thu Aug 07, 2008 4:11 pm

~~tu la,betul tue,terpulang kpd wife mereka..!!! klau raser nak join kat cinie itue lbih baik kan,but if x..!!! maybe mngkin ader sebb yg nbianz sndiri x tahu!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Thu Aug 07, 2008 7:54 pm

tapi rasenye lebih baik tak payah la..
buat ape kite nak tau sume hal peribadi abg2 NB kan??
walaupun tak salah kalau kite nak kenal2 ngan wife abg2 NB,tapi tak perlu rasanya kita nak suh dowang join kite kat forum nie..
coz diorang pon ade kehidupan peribadi masing2..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Thu Aug 07, 2008 11:50 pm

Ni semua saje nk bagi sensasi je ni...lain yg ditanya lain yg ditulis...
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Fri Aug 08, 2008 12:15 am

ahakz!!!...standard lah ek...
dorg pun nak cari makan gak ... ding!
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Fri Aug 08, 2008 2:07 pm

~~RISTOE: hmm ntah la brO!!! dah bosan la when biler kiter bacer sesuatu kat mjalah pasal artis2 mlysia,mesti ader yg kater,lain yg ditanya,lain yg dijwap..!!! abis tue drpd maner kiter nk tahu pasal artis2 yg diminati dgn betul..??!! we all sumer harapkan media la utk tahu itue sumer,sbb tue la irfan kater,when ader paper news,just bgtau jer!!!ala,nbianz jer pun yg tahu!!! mmng layak pun diorg tahu,coz nbianz kan fans nb!!! but x tahu la padangan brO!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Fri Aug 08, 2008 2:09 pm

papepun abg moks sendiri da ngaku ape yg ditulis kat URTV tu mmg betul..
so,takde dakwa dakwi lagi k..
Wink Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Fri Aug 08, 2008 2:44 pm

~~ntah la kak!!! pening ar time pikir pasal diorg nie!!! adui!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Fri Aug 08, 2008 6:23 pm

eh irfan nie,dier lak yang pening..huhu..! Smile
takyah pikir paal dorang ea dik..
pikir pasal SPM tu dulu..
Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sat Aug 09, 2008 3:57 pm

apepun yg d tulis kat URTV tu..aku masih kechewa...hahhahaha

klu tnye nora - Ape keistimewaan Awek Tomok??

Die cantik, peramah n sangat baik..n die la gurl yg mampu memahami tomok n curi hati tomok banding gurl2 lain kt luar yg nak kat tomok selama ni..*wah beria aku menulis*

apepun kite semua harapkn yg terbaik..tak kire la sapepun pilihan tomok or dak2 nb yg lain..pasti itu yg terbaik tuk dowang....
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sat Aug 09, 2008 8:23 pm

TOMOK blm nk kawin lg...haha...abis la korang semua terpengaruh dgn citer sensasi tu...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sat Aug 09, 2008 9:24 pm

aikk??
camne abg ristoe leh lagi tau dari tomok..
dier da ngaku pe,tahun depan dier nak kawen..ish,ish,ish!

takpe laa..biar la abg moks kawen..nanti ade owg jage dier..
kan best tuh??
jangan la kiciwa lakz..
hepi2 la untuk dier..
takkan la nbianz jew bley kawen,abg NB takleh awen kan??
hmm..kecian nanti dowang kecepian..
Smile Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 1:29 am

eh tomok tak kawen pun ader org jage ape...selama nie kan mak bapak die yg jage..kang kecik ati uncle n auntie dgr korang ckp bile dh kawen ada org jage tomok...heheehee

skrg nie tomok tak kwen lg...tahun depan br nak kawen...so betul gak la tu ristoe ckp tomok blum nk kawen lg..dlm mase terdekat nie la....hahahahaaha
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 1:47 am

DING! ape cite ni? tomok nak kawin tak kawin pun nak dijadikan sensasi ke???
ahakz! to me kawin ke tak baik tomok or nb in not the thingy for me... the most important is kemana langkah seturusnye for nb...ceh.. ceh... ayat zee!
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 8:48 am

ceh kak zee..
beriya tulis..
Razz
huhu..
lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 10:07 am

hohoho...
juz 1 y ila harap...
barisan nb skrg ni ataupun nb akan kekal 4ever n ever..
walau ramai mane group bru y muncul..
nb tetap the best..
xde lg group y leh tandingi nb..
sbb nb ade identiti sendiri n susah nk ditiru...
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 3:33 pm

ya betul..!!
ain setuju ngan ilaa..huhu!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 4:30 pm

kak zee nak setuju gak leh tak???
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 4:34 pm

bole..takde owg pon nak belasah..huhu!
lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Sun Aug 10, 2008 9:09 pm

kak zee jgn risau..
kalau ade y nk belasah kak zee, ila kol tele-dera..
hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Mon Aug 11, 2008 3:31 pm

~~ristoe:bro memang lah lum kawen lagi,tapi akan right..??!! so,x per la kitorang sbut2 pasal tomok kawen!!!klau sebut2 jadi doa au!!! =) !!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Mon Aug 11, 2008 3:50 pm

btol cakap irfan tu..
amiinnn..!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Tue Aug 12, 2008 3:44 pm

~~hehehehe!!!~~

~~nbianz: korang raser tempat yg bro mok plih untuk honeymoon kat ner ek..??!!!haha!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Tue Aug 12, 2008 7:13 pm

haaa..abg moks mesti pilih untuk berbulan madu kat Bali,Indonesia..

betul kan abg mok???
kan,kan,kan???
Wink Wink Wink bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Sponsored content




PostSubject: Re: ~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~   Today at 3:40 am

Back to top Go down
 
~~ToMok nak kawen Dah..??!!~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: