NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Cerita- Sensasi..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 11:32 am

Ada gosip, perkembangan artis kegemaran anda, cerita- panas, cerita lawak, borak-..

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 11:45 am

Klu nak citer pasal artis kegemaran, memang citer pasal NB jer la..coz artis kegemaran NB jer...hehehe..

GOSIP ek??klu nak tnye kat cni bole tak?before nie dah pernah tnye kat RISTOE n TOMOK..tp klu leh nak tuan punye badan yg jawab sendiri..n nak tau fans lain ader tak dgr GOSIP nie...

Pasal ZACK..Nora dengar die dah kawen n ader anak dah...tu yg terkezut dgr tu...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 11:50 am

Allo all...kat sini Ristoe nak bg pendapat about radio station..korg selalu dgr radio apa??
sebelum ni Ristoe byk dgr ERA fm tu pun segmen pg(K&K&K) & ptg(bersama Linda Onn)
ingatkan dah kata radio no1 M'sia ni ok laa..tapi bila Ristoe tukar ke Hot fm or Suria fm baru sedar yg rupanya Ristoe dah jd ketinggalan zaman..byk lagu2 kat Era tak uptodate sgt, lagu sama n lagu lama byk..Hot & Suria lg gempak..
tak pcaya dgr laa..Era dah boring...lagu2 yg tak best tapi disebabkan kroni punya pasal, byk on air..
Apa dah jd dgn Era..Abg Rustam Era tak buat keje ke??

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 11:52 am

hah??? zack dah kawin Shocked Shocked Shocked
emm.. nape ek asyik dok dgr cite budak2 nb dah kawin ek... tapi semua tak nak komen ape2 pun
ye lah benda yg baik tak kan nak sorok2kan tul tak...
bukan nak nyibuik lah tapi nak tumpang
gembira lah....

P/S: ristoe dan tomok bila lagi nak kawin ek??
Back to top Go down
View user profile
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 12:01 pm

Semua org tak bleh lari dari kahwin..kalau tak kahwin tu mesti something wrong la kan..
Actually semua anggota NB dah kahwin...hahah...terkezut tak..just joking..

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 12:01 pm

Mak en ristoe best nye hang punye topik..but then betul gak tu..nora sokong..

bukan aper..nora selama nie degar ERA jer..But latetly nie dah tukar ke HOT.fm..kelebihan ERA kat DJ die..Hot.fm plak lagu2 die..hot.fm lagu memang update..era lmbt skit..kecuali lagu2 budak AF update cepat skit la..klu lagu artis lain lmbt skit...

Hot.fm lagu best2..tp DJ die mcm kureng skit..kecual FAFAU n FBI..tu memang gempakla...

SURIA tak pernah dgr lagi..pasni degar la kut...huhuu..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 12:16 pm

encik adimin --> ada aku ckp yg nak lari dari kaiwin?? aku cume tnyer aje...(jgn mare ek)

emmmm...aku ni mmg dah jarang dgr radio tapi kekadang dgr gak lah dulu pun aku asyik dok dgr ERA tapi skrg hot fm sbb kakak ku (Fafau) ..... bukan lah .... mmg lah era skrg dah bosan lagu asyik itu itu itu aje.... contoh lah dalam satu ari aku leh dgr lagu yg same 5@6 kali dan asyik lagu pelaje af aje.... dah bosan....

hehehe.... tapi klu korg tanye aku ape lagu paling hot skrg aku haram tak tahu ... sbb dah lame aku tak dgr radio....aceli aku dgr radio ni ikot mood......
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 12:25 pm

la cian tul ko nie eR_z..skrg lagu hot kan lagu KAER n CT..huhu..

aku everyday dgr radio..coz radio kat bilik aku tu tak pernah nak off..kecuali aku g keje br off..blk keje kang smbg blk..wakakaka..betul tu..lagu kat ERA tu..sehari ko leh dgr smpi 5 kali..setiapkali DJ dah tukar, confrim lagu yg sm d mainkan blk...mm...bosan tahap GABAN kengkadang dengar...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 12:34 pm

huhuhu... aku mmg tarak masa nak on radio pun lagi sedih radio kat bilik aku dah rosak lah.... so klu aku nak dgr slalu online aje lah kot... tu pun klu aku rajin.....ERA tu kan radio beformat so the hav to follow lah ape boss dorg ckp tak leh nak suke2 nak maik lagu ape.....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 12:38 pm

tu la problemnye..patutnye boss dowang kene la update skit...dgr la lagu2 baru..nie tak, lagu yg tu tu jer...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 12:43 pm

Ristoe dgr radio pun time dlm keta je..kat umah jarang sekali laa..pasal Era tu pasal boss laa..Brader Rustam tu..dulu ok but getting worst..biasala..kehidupan umpama roda,ada masa kita di atas,ada masa kita di bawah..
Era tgh down n slow skg ni..harap popular je lebih..apa2 pun support Radio station yg ada lagu NB..hehehe..Hot fm n Suria fm..radio lain ada jgk kluar lagu NB..

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 1:00 pm

bagus..support radio yg kuarkan lagu NB jer kan...hehhe..X-fresh pun kuar gak lagu NB..korang dengar x-fresh?..aku kengkadang la..tp music die kengkadang aku tak masuk sgt..maybe bnyk lagu yg aku tak biasa dgr..coz x-fresh, die bnyk gak mainkan lagu Indi Band
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 1:35 pm

x-fresh lagi lah haram aku tak dgr....
tapi aku klu ko ckp ttg music.... semua music aku dgr kecuali dangdut.....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 1:40 pm

la ko tak dgr DANGDUT ker eR_Z??
aku layan jer smua music..waakkaka..smua aku dgr..smua aku nyanyi..selagi bole la..klu dah tak faham lngsung n tak leh msk langsung tu..tak dgr la gamaknye...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 2:21 pm

Sesungguhnya ku tak mengerti apa yang kamu semua cakapkan sebabnyeeee ku tak mendengar ERA.. Hehehee.. Susah woh nak dapatkan ERA.FM melainkan kalau kat kereta or internet online..
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 2:23 pm

New Boyz wrote:
Semua org tak bleh lari dari kahwin..kalau tak kahwin tu mesti something wrong la kan..
Actually semua anggota NB dah kahwin...hahah...terkezut tak..just joking..

Terbeliak mata sekejap membaca ni semua... Hehehehe...

Nak crita pasal gossip semua eh.. Tomok dah in relationship lar... Wiweeet.. Tak nak kenalkan dgn NB-ianz ke... Jangan nanti tup2 kawen.. Razz Razz Razz

[jgn marah ye tomok..ni semua Ristoe nye kerja.. (tgk kat ristoe) dia suruh crita gosip2... ] geek cheers tongue
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 2:34 pm

Dila wrote:
New Boyz wrote:
Semua org tak bleh lari dari kahwin..kalau tak kahwin tu mesti something wrong la kan..
Actually semua anggota NB dah kahwin...hahah...terkezut tak..just joking..

Terbeliak mata sekejap membaca ni semua... Hehehehe...

Nak crita pasal gossip semua eh.. Tomok dah in relationship lar... Wiweeet.. Tak nak kenalkan dgn NB-ianz ke... Jangan nanti tup2 kawen.. Razz Razz Razz

[jgn marah ye tomok..ni semua Ristoe nye kerja.. (tgk kat ristoe) dia suruh crita gosip2... geek cheers tongue

tul tu..kang tup-tup dah kawen plak..rmi yg marah kang tak tau...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 2:46 pm

Kat Mlysia tu.. Totin cuma tau radio Era je!
OooH.. rupenye skrg ade hotfm.. suria ntah apa apa lagi ek?
*blur sekejap*

Guess wut,
Radio kat sni kekadang bukak gaks lagu newboyz
but lagu from 1st album lar..
Sejarahhhh mungkinnn berulangggggg...... walau engkau lalalalala...
*kan dah totin start nyanyi*
hehehe
coz album ptama NB je agak glamor kat cni..
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 2:48 pm

la cian plak korang ek tak dpt dengar ape yg kiteorg dengar kat cni..

TOTIN - harapnye pasnie ader la lagu NB yg lain melekat kat RADIO kat sn ek...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 3:04 pm

NoraJoey wrote:
la cian plak korang ek tak dpt dengar ape yg kiteorg dengar kat cni..

TOTIN - harapnye pasnie ader la lagu NB yg lain melekat kat RADIO kat sn ek...

takpee... once totin dapat je their new album, truss totin jaja album mreka kat stesion2 radio tempatan untuk diputarkan.. cheeewaaaaaaaahhhh!!~ Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 5:32 pm

totinx wrote:
NoraJoey wrote:
la cian plak korang ek tak dpt dengar ape yg kiteorg dengar kat cni..

TOTIN - harapnye pasnie ader la lagu NB yg lain melekat kat RADIO kat sn ek...

takpee... once totin dapat je their new album, truss totin jaja album mreka kat stesion2 radio tempatan untuk diputarkan.. cheeewaaaaaaaahhhh!!~ Laughing Laughing Laughing

cewah cam betul..tp klu betul tu bagus banget...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 5:57 pm

NoraJoey wrote:
totinx wrote:
NoraJoey wrote:
la cian plak korang ek tak dpt dengar ape yg kiteorg dengar kat cni..

TOTIN - harapnye pasnie ader la lagu NB yg lain melekat kat RADIO kat sn ek...

takpee... once totin dapat je their new album, truss totin jaja album mreka kat stesion2 radio tempatan untuk diputarkan.. cheeewaaaaaaaahhhh!!~ Laughing Laughing Laughing

cewah cam betul..tp klu betul tu bagus banget...

Kalau dapat komisen apa salahnya totin buat.
No money no talk!
HAHAHAAA! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 6:51 pm

dila --> takpe lah klu tomok or the rest of nb tak mo share personal@cinta@reletioship sbb tu hak peribadi dier... he need a life too
lagi pun ape hairan sgt die pun hamba ALLAH gak mcm kita yg ada hati dan perasaan so to hak dier lah yg membezakanyer dier di kenali
cukup lah kita kenal dier as tomok vokalist nb... that apply to the rasa of mmber nb
tapi klu dia kawin tak jemput nbianz mmg aku akan gigit dier.....


totin --> Idea yg power tu
ape lagi cadangkan kat nb lah
huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Tue Apr 03, 2007 8:45 pm

hot fm gak yang best...tapi kalau time dulu2,muzikfm yg jadi radio station pertama main lagu baru nb,lagu nb dah masuk carta,baru ERA terkial-kial nak putar..hempeh!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Wed Apr 04, 2007 11:36 am

emmm.... klu mcm tu ape kata nbianz or nb bukan radio station sendiri.... huhuhu ... ok tak????


arrrgghh.... kurang kontrovesi tingkatkan prestasi....hehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Today at 3:41 am

Back to top Go down
 
Cerita- Sensasi..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 7Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: