NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Cerita- Sensasi..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
reza zanuar
Members
Members


Number of posts : 274
Age : 28
Localisation : JAKARTA BARAT (meruya selatan)
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon May 07, 2007 6:00 am

eR_z wrote:
kira ok lah tu...
kita ingatkan satu same lain.....
tul tak???
***betul betul betul
affraid to the B ~~ bounce to the E affraid
cheers to the T ~~ flower to the affraid U
bounce to the L affraid
yo yo yow...hehehehehhhe,***
Back to top Go down
View user profile
chafura chaqura
Members
Members


Number of posts : 599
Age : 30
Localisation : kay tee
Registration date : 2007-05-04

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon May 07, 2007 2:29 pm

pak reza...
semangat pelik...huhu
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 3:28 pm

huh klu nak ckp citer sensasi skrg nie bnyk jer..
plg sensasi skrg nie citer Erra, Hans n Engku Imran kan..

ape pandangan korang ttg kes nie??
huhu, arinie aku nak jd paparazi plak la..nak kalahkan melodi..wkakakka
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 3:53 pm

aku aceli tak amik updates pun ttg cite tu
hehehe....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 4:02 pm

owh tak update ek zee..
aku update jer..biasela..bukak paper citer dowang, radio citer dowang, TV pun citer dowang..so tak leh elak dah..sebab ari2 d sajikan bende tu jer..

hehhee...
tp kes nie aku tak brani nak kate ape la..coz tak tau nk caya pihak mane..yg mn betul pun aku tak sure...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 4:11 pm

oh ye ke
kat sg tarak dgr pun cite ni...

so mmg aku tahu ape pun klu bab cite ni
aku mmg blur seblur-blurnyerr....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 4:19 pm

kat sn tak smpi lagi ek citer tu??

huhu..gempak siut kat cni..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 4:40 pm

tak kat sini tak lagi
kat sini kan slow
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 4:49 pm

owh ek..baru aku tau kat sn slow..aku ingatkan same jer..

camnie citernye, before nie kan erra n hans masing2 menafikan yg dowang ader hubungan cinta..slama nie ngaku sbgi kawan jer..tp klu tgk memang tak gaya kwn biasela..tp org taknak ngaku so takleh nk wat apela kan..dah setahun lebih kawan, tup tap tup tap, hans wat sidang akhbar n mention that die dah break ngan erra, n erra akn kawen ngan engku imran..so all the wartawan n fanz shock la..bile ms plak dowang bercinta kan??tetibe kuar citer dah putus cinta plak..kecih semelaya...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 4:51 pm

engku imran tu sape??
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 4:53 pm

CEO suria fm..
n before nie die org kuat kat TV9 gak..
bole tahan hensem orangnye..tapi tak tau la plak hati budinya kan..then, erra ckp kat hans, die pilih engku imran tuk jd calon suaminya but bukan hans..
erra baru rapat ngan engku tu dlm beberapa bulan jer..kenal dah lame, tp skrg ngah mengenali hati budi masing2 katenye...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 5:01 pm

oh ye ke....
icic... emm....
lantak arr...
hehehe... asal erra happy sudah tu yg paling pentin
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 7:46 pm

malasnye nak amik tau pasal bende ni...rase cam boring ar pulak setiap hari disogokkan ngan citer2 yang tak memberi pengetahuan n ilmu langsung..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
effa_ewara
Members
Members


Number of posts : 311
Age : 37
Localisation : Shah.Alam,Sabah
Registration date : 2007-07-11

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Fri Jul 13, 2007 11:07 pm

alah...citer erra kn hot skrg ni dek ain...kita dgr aje ler...
x dapet ler kita nk nolongnyerrr....
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com/dayang noorziah
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Sat Jul 14, 2007 7:00 am

Hot hot hot..Panas panas panas.. Razz
Back to top Go down
View user profile
effa_ewara
Members
Members


Number of posts : 311
Age : 37
Localisation : Shah.Alam,Sabah
Registration date : 2007-07-11

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Sat Jul 14, 2007 8:50 am

wah..awlnya adek akak Dila hri ni....
citer erra ni mmg hot..panassssss...
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com/dayang noorziah
HamHamHam
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 31
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-06-16

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Sat Jul 14, 2007 6:16 pm

hey zee.. kat singapore pun dah kecoh berita tentang erra, hans & imran since last 2 weeks.. kau ade bace suratkhabar tk? majalah? radio ria?? aiyo yo yo.. kau tu yg tak mengupdate diri ko tu..
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Sat Jul 14, 2007 9:40 pm

oh yer ke???
ek???
huhuhu... aku mane amik kesah ttg cite2 gini....
aku mmg tak dgr radio ria pun muahahaa....
maleh nak layan....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon Jul 16, 2007 11:19 am

Ain - memang pun citer2 n gosip2 gini tak memberi ilmu pengetahuan..but at least kite kene tau perkembangan luar..tak kisahla dunia hiburan or bende lain..at least bende tu jadi pengajran wat kite..mcm kes dowang nie, mungkin ader gak jadi ngan org sekeliling kite, tp just tak kecoh jer coz dowang bukan artsi popular..bende nie kite tak yer amik port sgt pun takpe, but at least kite tau ape bende jd kat luar tu..n jadikan semua tu petunjuk n pengajaran tuk kite supaya tak jadi kat diri kite k...

superman - ko pun tau gak la citer nie ek??update gak ko ek..

zee - nampaknye kali nie ko plak yg tak update ek..hehehe..takpe, tak penting pun..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon Jul 16, 2007 11:35 am

nora:
yup ada tul nyer...kes ni leh jd pengajaran tapi bg aku ada lagi pekara penting diri amik tahu ttg dorg... hehehe:lol: Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon Jul 16, 2007 12:47 pm

memang pun bnyk bende penting dr dowang..
itu actually tuk santapan jer..yerla kengkadang pagi2 bukak paper kan citer pasal dowang..itu yang teramik tau psl tu..huhuhu..kengkadang hidup nie boring gak klu terlalu serius n amik tau bende2 yang penting jer..sometimes tu kite kene cr sedikit bahan bacaan tuk jadikan hiburan...hehehe
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon Jul 16, 2007 12:55 pm

hehehe....
emmm... klu aku nak cari hiburan
tuk bace aku... bace komik...
hehehe...
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon Jul 16, 2007 1:00 pm

ok la tu..ko leh layan komik..cam aku nie kureng skit..tp klu ujang tu ok gak..

tu la, kengkadang citer2 artis nie dah jd cam bahan santapan plak kan..just tuk wat kite gelak..n ader gak yg wat kite sedih..apepun, semua tu leh d amik sbgi pengajaran...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon Jul 16, 2007 1:08 pm

entah lah kekadang tgk dunia artis ni ibarat nenonton satu pernetasan lakz....

if u ask... kehidupan seorg ni kira mcm dulu dalam kota kaca... segala gerak kan kita ni jd perhatian org di luar kota kaca tu....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Mon Jul 16, 2007 1:22 pm

betul tu zee...kehidupan dowang tu dah jadi cam pementasan hidup..plak..ape yang tak jadi kat kite, kite leh tgk coz bende tu jadi kat dowang..dr tak tau psl sesuatu bende kite leh jadi tau d sebabkan dowang..kirenye dowang nie bg info gak kat kite..ader la contoh yg baik n tak baik yg kite leh tgk...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Cerita- Sensasi..   Today at 8:03 am

Back to top Go down
 
Cerita- Sensasi..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: