NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 indo ngga ada album nb

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nurvaezal
Members
Members


Number of posts : 41
Age : 25
Localisation : tegal-indonesia
Registration date : 2008-10-13

PostSubject: indo ngga ada album nb   Sun Jan 11, 2009 2:42 pm

gimana nich.............

90% fans of nb pada bingung cos new album nb ga terbit di indo.......






Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
fransha@felly
Members
Members


Number of posts : 55
Age : 32
Localisation : jakarta selatan, PADANG
Registration date : 2009-04-18

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Sat Apr 18, 2009 6:49 pm

betul tu....kita tertunggu-tunggu nih...kapan dong kluar albumnya di indonesia.trus kapan jg nih datang ke indonya?
Back to top Go down
View user profile
Iqbal Miauwband
Members
Members


Number of posts : 252
Age : 30
Localisation : indonesia
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Wed May 06, 2009 2:03 pm

kapan album semula pada ku beredar di pasaran indonesia ?
saya baru punya 5 album .
Back to top Go down
View user profile http://miauwband.forumotion.net
nurvaezal
Members
Members


Number of posts : 41
Age : 25
Localisation : tegal-indonesia
Registration date : 2008-10-13

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Mon Nov 09, 2009 8:02 pm

apa aj tuch albumnya....
boleh bagi tau tak?????????????
Back to top Go down
View user profile
eViieyy_luvvtomzolweiss



Number of posts : 7
Age : 25
Localisation : PEMALANG (Jawa Tengah)
Registration date : 2009-10-31

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Mon Nov 09, 2009 10:48 pm

ah gagh asigg ah . . .
album nb gagh nyampe indo . . .
nbianz indo isa kecewa .


Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Tue Nov 10, 2009 12:55 pm

album terkininya NB cuma SEMULA PADAKU..udah d keluarkan d M'sia pada 2007..kalau kalian mau albumnya cuba d order ma bang ristoe..mungkin aja dia bisa pos ke kalian d sn..tp kos nya kalian pada bayar ma dia la...bisa???
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
nurvaezal
Members
Members


Number of posts : 41
Age : 25
Localisation : tegal-indonesia
Registration date : 2008-10-13

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Wed Nov 18, 2009 1:21 pm

kak nora,,,,
susahlah bagi kita org indo tuk order.........

Back to top Go down
View user profile
eViieyy_luvvtomzolweiss



Number of posts : 7
Age : 25
Localisation : PEMALANG (Jawa Tengah)
Registration date : 2009-10-31

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Fri Dec 11, 2009 11:43 am

Back to top Go down
View user profile
predi setiawan
Members
Members


Number of posts : 116
Age : 26
Localisation : cilege, indonesia
Registration date : 2008-11-13

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Fri Dec 11, 2009 3:08 pm

kta abg afiez pihak SRC g klwrin album SEMPA di indo, n skrg NB dh g trikat m SRC, sgla tntang album sempa pihak SRC yg puna wewenang, jd NB g bs pasarin tuh album ke indo..

klu scra prsonal lwat abg ristoe mungkin bs..
tp kta na msti 1paket..
Back to top Go down
View user profile
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Thu Dec 17, 2009 11:44 pm

apa kata kamu kumpulkan siapa yang mahu beli semula padaku... kemudian order secara banyak.. satu keping RM29.90 tapi Ristoe boleh bagi diskaun hehe.. jadi udah dikumpul, dihantar money order atau ditransfer di bank maka dikirim... itu tidak termasuk wang untuk pos ya, yang itu ga pasti lagi.. jadi kamu fans indo harus ada seorang yang mengurus semua ini...
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Sun Jan 31, 2010 12:37 pm

ok jugak tu...kumpul semua skali berapa org yg mau beli...bt pesanan dgn Ristoe..blh kirim melalui Western Union atau wang pos..atas nama WAN MUZAFFAR BIN WAN MOHD HANAFIAH..
Back to top Go down
View user profile
yuyun setyaningrum NBianz



Number of posts : 13
Age : 25
Localisation : indonesia
Registration date : 2010-01-27

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Sun Jan 31, 2010 1:06 pm

yu2n binggung nak hbungin spe?? cpe yg mo mengurus smwa nie?? yu2n nak ikut......
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Sun Jan 31, 2010 5:00 pm

yuyun masuk ke Facebook NBianz Indonesia..di situ ramai NBianz dr indonesia..yuyun boleh berhubung dengan mereka..
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
TiWi^_^KietHa
Members
Members


Number of posts : 170
Age : 28
Localisation : Walau KeUjung Dunia
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Tue Feb 02, 2010 1:23 pm

guys.. gw uda ngomong ama bang ristoe soal CD NB yang semula padaku.., loe bisa ORDER ke gw dan gw akan ORDER langsung ke bang Ristoe.!! gw yang akan ngurus nya.. gw cuma butuh kerpercayaan dari loe semua..thanks



harga nya 29.90 MYR kalo dalam rupiah 81,855.02 IDR + dengan ongkos kirim 10.00 MYR ( 27,376.26 IDR ) jadi kalo kalian mau bulatan/pas in lebih baik..


thanks
Back to top Go down
View user profile
fransha@felly
Members
Members


Number of posts : 55
Age : 32
Localisation : jakarta selatan, PADANG
Registration date : 2009-04-18

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Thu Feb 04, 2010 12:51 pm

yuyun setyaningrum NBianz wrote:
yu2n binggung nak hbungin spe?? cpe yg mo mengurus smwa nie?? yu2n nak ikut......
yu2n kenapa nih kok bingung..???
yuyun mau ikut apaan..?
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Fri Feb 05, 2010 8:32 pm

ok...dah cukup order nanti bagitahu laa...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: indo ngga ada album nb   Today at 8:13 am

Back to top Go down
 
indo ngga ada album nb
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: SOALAN & PERTANYAAN-
Jump to: