NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 TOMOK OIAM3

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next
AuthorMessage
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Thu Feb 12, 2009 8:08 pm

ain:
haha!
kak zee no comment

nora:
why the huhuhu?
hehehe....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Fri Feb 13, 2009 11:42 am

sj jerk zee....

was thinking of toms..
camner die go thru keadaan kt oiam tuh..
pemilihan lagu die...sesuaikan diri..smua la,...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Fri Feb 13, 2009 2:04 pm

hmm kena la pandai tomok wat pilihan..
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Fri Feb 13, 2009 11:24 pm

td tgk abg toms..
huhuhuhu..
klakar tgk reaksi die..
hahaha..
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Fri Feb 13, 2009 11:32 pm

nora:
tulah zee pun dok fikirkannya lorr

ila:
a'ah lah very the funny kan
hehehe.....
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 1:51 am

ok jom tgk vid ni lakz...

http://www.youtube.com/watch?v=g0J7nFl2NZs&feature=channel_page
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 7:26 am

haha.. dah tengok dah.. irfan yg 1st coment.. hehe.. maceh kak zee.. =)
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Syazyra
Members
Members


Number of posts : 225
Age : 26
Localisation : Temasek
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 12:11 pm

HAHA. heys heys, takley angkat tgk muka tomok yg maha blur
kat youtube.. everytime replay balik bley gelak.. HEHE.. sunny funny..funny..funny... *laugh out loud*

Nora, i've the same thinkin like you. Mcm mane agaknye tomok tgh prepare diri dia utk performances dia... Risau pun ada.. Hopefully, semua progressing well... Kita doakan sama-sama k?

All the way, tomok! We love you.. We love you..really we do....
Back to top Go down
View user profile http://www.syazyra.blogspot.com
Harney



Number of posts : 7
Age : 32
Localisation : in front of my lappy
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 6:14 pm

hye NBianz....
harney juz nak share ceta pasal OIAM3

Gambar Sekitar Sidang Media One In A Million Top 12


Semalam, jam 3 petang, bertempat di Mega View, Menara Kuala Lumpur, satu sidang media One In A Million telah mengumumkan peserta Top 12. Budiey nak ucapkan tahniah kepada 12 orang finalis yang terpilih iaitu Amylea, Tomok, Pija, Nine, Simon, Esther, Aweera, Han, Anith, Ayu, Rizu dan Fify. Bukan senang untuk melepas halangan setakat ini, dengan komen juri, dengan tekanan ketika pusingan penyingkiran, maka boleh Budiey katakan kesemua finalis adalah yang terbaik dari yang terbaik. Syabas. Terbukti ketika kesemua dari mereka mempersembahkan vokal yang mantap dan mengkagumkan, menjadikan OIAM musim ini antara peserta yang paling terbaik!



Mulai minggu hadapan, kesemua finalis akan buat persembahan di hadapan penonton pada setiap Jumaat, jam 9.30 malam secara langsung dari Sri Pentas 2, Shah Alam hanya di stesen 8TV.

Sebanyak 15 episod akan ke udara secara langsung dan proses penyingkiran akan berlaku setiap minggu. Malam final yang akan disiarkan pada 1 Mei 2009 akan menyaksikan 3 orang finalis berentap bagi merebut hadiah bernilai RM1 juta!

Tahun ini menyaksikan 6 orang artis telah terpilih melawan 6 orang artis yang bukan bergelar artis. Mereka ialah Amylea, Tomok, Pija, Nine, Han dan Rizu.




Tomok yang lain


Kalau kita lihat musim sebelum ini juara OIAM milik peserta bukan artis, adakah tahun ini gelaran One In A Million bakal milik artis?

Kata Izham Omar, Ketua Pegawai Ekskutif 8TV: Kami telah memasuki peringkat menghadapi kesukaran untuk memilih siapakah yang layak menjadi 12 orang finalis. Proses penyingkiran yang berlaku bukanlah sesuatu benda yang mudah kerana kita mahu melahirkan artis-artis yang berkualiti dari pelbagai aspek. Selain itu, kami mahu menepati citarasa penonton secara keseluruhan.

Seperti musim lalu, Syafinaz Selamat dan komposer Paul Moss dilantik sebagai juri tetap. Pengacara juga masih kekal iaitu Awal Ashaari dan Marion Caunter.

Namun kali ini, Ning Baizura dilantik sebagai Mentor Vokal, Pat Ibrahim sebagai Mentor Persembahan Pentas, Juita Abdul Jalil sebagai Mentor Keseluruhan Persembahan dan Yuaz sebagai pelatih vokal.



credit to www.budiey.com
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 8:51 pm

TQ HARNEY.. =)
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
K-T
Members
Members


Number of posts : 223
Age : 29
Localisation : KL
Registration date : 2007-03-30

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 9:29 pm

kak harney thanks.............
nak g tak nanti?...
Back to top Go down
View user profile
Harney



Number of posts : 7
Age : 32
Localisation : in front of my lappy
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 9:54 pm

K-T wrote:
kak harney thanks.............
nak g tak nanti?...

kat PAS ek....
konsert sampai kol bape ek..???Laughing
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 10:09 pm

Guyz,

Nie ada bende skit nora nk ckp kat korang pasal penglibatan Tomok kat OIAM..
Macam yg korang smua tahu,tengok,bace n dengar...n ape2 jerk la yg berkaitan ngan tomok kt oiam tuh..
Pasal org kutuk tomok kat cari.com, kat you.tube or kat 8tv website..
Start from now on..ape sj komen org yg tak baik kat tomok please jgn layan..just ignore it..klu nak komen just komen yg positive..jgn serang balas kat komen yg negative2 tuh..or just komen 'terima kasih atas komen anda..teruskan menyokong tomok' camtu jerk..
Selagi kite layan komen dowang selagi itu la dowang akn trus reply komen yg negative kat tomok..contohnye komen kat youtube tuh..n bile org lain tgk komen2 yg macam tuh dowang akn pandang negative kat kite sekali sbgi fanz tomok..so tak sedap plak kan..
N for you guyz info..nora wat posting nih setelah TOMOK sendiri yg pesan kat nora..die taknak NBianz berserang balas komen tak kire kat mana2 pun website ttg die..tomok nk org yg kat luar tuh..yg kutuk2 die tgk sendiri kelebihan die..kite tak perlu tuk yakin kn dowang ttg kelebihan tomok or else..
So guyz, after dis just stop it...nora pun akn buat bende yg same...teguran nih tuk kite smua dr tomok tuk kebaikan kite smua..die taknak org pandang rendah kat die n NBianz terutamanye...harap korang fhm yer..

oke tu jerk nora nk smpikan..ape2 berita tentang OIAM akn nora share kt korang oke....


p/s Tomok kimslm kat smua NBianz...die ngah BZ tuk prepare for the next konsert..wish him luck..n sape yg dpt joint konsert tuh jom la sesame kite support die...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 10:10 pm

Harney wrote:
K-T wrote:
kak harney thanks.............
nak g tak nanti?...

kat PAS ek....
konsert sampai kol bape ek..???Laughing

harney jom la kite g...aku tak sure la abis kul bape konsert tuh..maybe kul 10.30-11pm..jom la wei...klu ko risau psl transport..dun worry..bisa d atur...hehehehhee
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 10:15 pm

tengkiu kak nora.. =)
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 10:26 pm


not trying to be rude but is like zee dah lame
men'stress'kan pekara ni yet i still see the same thing...come on nbianz!!!ORANG-ORANG NI SEMUA MAKIN DILAYAN MAKIN MENJADI... klu nak dok serang pun biar yang positif dan ikot logic ok jgn ikot emosi and tak perlu nak maki2 lantak klu dorg nak kutuk tomok wif maki2... kita jaga bahasa kita...jaga name baik kita as NBianz dan waktu dgnnya ok...


p/s:tak respon tak semestinya zee is not doing anything...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 10:45 pm

NoraJoey wrote:
Guyz,

Nie ada bende skit nora nk ckp kat korang pasal penglibatan Tomok kat OIAM..
Macam yg korang smua tahu,tengok,bace n dengar...n ape2 jerk la yg berkaitan ngan tomok kt oiam tuh..
Pasal org kutuk tomok kat cari.com, kat you.tube or kat 8tv website..
Start from now on..ape sj komen org yg tak baik kat tomok please jgn layan..just ignore it..klu nak komen just komen yg positive..jgn serang balas kat komen yg negative2 tuh..or just komen 'terima kasih atas komen anda..teruskan menyokong tomok' camtu jerk..
Selagi kite layan komen dowang selagi itu la dowang akn trus reply komen yg negative kat tomok..contohnye komen kat youtube tuh..n bile org lain tgk komen2 yg macam tuh dowang akn pandang negative kat kite sekali sbgi fanz tomok..so tak sedap plak kan..
N for you guyz info..nora wat posting nih setelah TOMOK sendiri yg pesan kat nora..die taknak NBianz berserang balas komen tak kire kat mana2 pun website ttg die..tomok nk org yg kat luar tuh..yg kutuk2 die tgk sendiri kelebihan die..kite tak perlu tuk yakin kn dowang ttg kelebihan tomok or else..
So guyz, after dis just stop it...nora pun akn buat bende yg same...teguran nih tuk kite smua dr tomok tuk kebaikan kite smua..die taknak org pandang rendah kat die n NBianz terutamanye...harap korang fhm yer..

oke tu jerk nora nk smpikan..ape2 berita tentang OIAM akn nora share kt korang oke....


p/s Tomok kimslm kat smua NBianz...die ngah BZ tuk prepare for the next konsert..wish him luck..n sape yg dpt joint konsert tuh jom la sesame kite support die...

ok..ain tau ain bersalah..sorry..
Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:18 pm

Like a Star @ heaven


Last edited by ain on Sat Feb 14, 2009 11:55 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:30 pm

it's not just for u ain..it's for all..even for my own self..
jadikan bende ni pengajaran...
tomok taknak org tgk fanz die sbgi fanz yg MELATAH..baru cuit skit dh melatah...
Toms tau kite syg die n support die all the way..but die taknak kite serang bls komen2 tuh smua..coz lg kite komen lg bnyk dowang nk komen blk..
die nak kite sabar n tgk jerk sejauh mane org kutuk die...so kite pun kne jd sabar mcm die...terima ape sj yg org nk kutuk...yg ptg dia akn cube sedaya upaya die tuk buat yg paling baik tuk die,NB n NBianz..kite mampu wat..vote n support die k...

nora mintak maaf klu ada yg terasa ngan posting nora...but nora jalankan ape yg d pesan sj..nora yg dgr luahan toms..so nora rase stress yg die rase tuh..konsert dh dekat..but die plak dpt tau smua bende2 nih...hurm...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:36 pm

ain wrote:
NoraJoey wrote:
Guyz,

Nie ada bende skit nora nk ckp kat korang pasal penglibatan Tomok kat OIAM..
Macam yg korang smua tahu,tengok,bace n dengar...n ape2 jerk la yg berkaitan ngan tomok kt oiam tuh..
Pasal org kutuk tomok kat cari.com, kat you.tube or kat 8tv website..
Start from now on..ape sj komen org yg tak baik kat tomok please jgn layan..just ignore it..klu nak komen just komen yg positive..jgn serang balas kat komen yg negative2 tuh..or just komen 'terima kasih atas komen anda..teruskan menyokong tomok' camtu jerk..
Selagi kite layan komen dowang selagi itu la dowang akn trus reply komen yg negative kat tomok..contohnye komen kat youtube tuh..n bile org lain tgk komen2 yg macam tuh dowang akn pandang negative kat kite sekali sbgi fanz tomok..so tak sedap plak kan..
N for you guyz info..nora wat posting nih setelah TOMOK sendiri yg pesan kat nora..die taknak NBianz berserang balas komen tak kire kat mana2 pun website ttg die..tomok nk org yg kat luar tuh..yg kutuk2 die tgk sendiri kelebihan die..kite tak perlu tuk yakin kn dowang ttg kelebihan tomok or else..
So guyz, after dis just stop it...nora pun akn buat bende yg same...teguran nih tuk kite smua dr tomok tuk kebaikan kite smua..die taknak org pandang rendah kat die n NBianz terutamanye...harap korang fhm yer..

oke tu jerk nora nk smpikan..ape2 berita tentang OIAM akn nora share kt korang oke....


p/s Tomok kimslm kat smua NBianz...die ngah BZ tuk prepare for the next konsert..wish him luck..n sape yg dpt joint konsert tuh jom la sesame kite support die...

ok..ain tau ain bersalah..sorry..
Sad Sad Sad Sad Sad Sad


bkn ain sorg je..
ila pun same gak..
ila rase, ramai lg NBianz y cuba pertahankn abg toms juz diorg sembunyikn identiti diorg y sbnr..
kalu ikutkn ati mmg bengang gile baca komen diorg..
tpi ble ingt blk pesanan abg toms n kkk2 kite ni, ila cube bersabar..
jalan y terbaik nk kawal perasaan kite ialah x yah baca komen diorg 2..
kite wat hati kering (xde perasaan je)..hehehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:42 pm

ADOI!!!!!!!!!!!!!!.. x abis2 lagi ke pasal kutuk2 nie.. adui.. korang nie pun x yah la longatkan diri ke forum2 yg kutuk tomok nie.. rasenye dlm Thread TOMOK OIAM3 nie,sampai ke page yg ke4 still ckp pasal kutuk nie la,kutuk tue la.. udah2 ler.. irfan masuk thread nie pun nk tengok klu ader NEWS pasal tomok di OIAM.. bukan pasal tomok kena kutuk kat maner2 forum.. PLZ la weyh.. dah la.. BORING giler dah nie... lagi pn OIAM dah nk start.. pikirlah prepare pe yg patut nk bawak kat OIAM nntie.. banner ke or anything else.. pig
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:43 pm

NoraJoey wrote:
it's not just for u ain..it's for all..even for my own self..
jadikan bende ni pengajaran...
tomok taknak org tgk fanz die sbgi fanz yg MELATAH..baru cuit skit dh melatah...
Toms tau kite syg die n support die all the way..but die taknak kite serang bls komen2 tuh smua..coz lg kite komen lg bnyk dowang nk komen blk..
die nak kite sabar n tgk jerk sejauh mane org kutuk die...so kite pun kne jd sabar mcm die...terima ape sj yg org nk kutuk...yg ptg dia akn cube sedaya upaya die tuk buat yg paling baik tuk die,NB n NBianz..kite mampu wat..vote n support die k...

nora mintak maaf klu ada yg terasa ngan posting nora...but nora jalankan ape yg d pesan sj..nora yg dgr luahan toms..so nora rase stress yg die rase tuh..konsert dh dekat..but die plak dpt tau smua bende2 nih...hurm...

kitaorg faham kak nora..
dan ape yg kak nora ngan kak zee wat tu betul..
kita kan dah mcm family,mesti saling ingat mengingatkan..
as the elders,kak nora ngan kak zee dah mainkan peranan..

thanks ya..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:44 pm

Like a Star @ heaven


Last edited by ain on Sat Feb 14, 2009 11:56 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:45 pm

silent


Last edited by ain on Sat Feb 14, 2009 11:56 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Sat Feb 14, 2009 11:45 pm

yerp eylla..the better is dun read it at all...that's what KT do..huhu
but kak nora keep read it if i got a time..but i just make myself calm wif it...n even toms if he got time he will read it...but he just read n take it as 'cabaran'...hehehehehe
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: TOMOK OIAM3   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
TOMOK OIAM3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 34Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: