NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Sat Feb 07, 2009 10:26 pm

hey semue...syah sengaje buka ni topic as valentine's dae kn lgy seminggu...so syah nk tau semue celebrate this dae mcm mane??ade plan ngan yng istimewa atau dgn frens or family...kalau syah,syah celebrate dgn frens and my mataer...allahamdullilah..dh nk masuk tiga bulan syah dgn die...so this valentine's syah nk uat a special dae for both of us...since ni first valentine's syah...lgy pun valentine crash ngan bdae die...jadi senang sikit..syah celebrate valentine's ngan kwn dgn lpk and chill kt mall ke mane2...hahaa...so skrng syah nk tau juga semue celebrate Valentine's this yr mcm mane...manelah tau blh syah tips sikit..hehe...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Sat Feb 07, 2009 11:29 pm

TAK PERNAH DAN TAKKAN SAMBUT VALENTINE'S DAY..

BERDOSA...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Mon Feb 09, 2009 11:41 am

valentine day tuk yg beragama kristian...
kite yg beragama islam TAK BOLEH smbut...
bukan tinie ckp tapi islam...
Back to top Go down
View user profile
TiWi^_^KietHa
Members
Members


Number of posts : 170
Age : 28
Localisation : Walau KeUjung Dunia
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Tue Feb 10, 2009 9:11 pm

BYE...BYE...
Back to top Go down
View user profile
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Tue Feb 10, 2009 9:21 pm

Afiez sambut hari kekasih kalau afiez ada kekasih... tapi bukan pada 14 feb, afiez sambut setiap hari hehehe...
bagi afiez kalau nak tunjukkan kita sayang dia, kita takleh tunggu pada tarikh2 tertentu jer... kalau kita nak buat surprise pun, bukannya masa valentine's atau anniversary atau besday jer, kalau kita rasa nak surprise, biar bagi dia surprised terus...
jadi korang semua, takyah lah tunggu hari2 tersebut, ada rasa nak beli coklat, ada rasa nak bagi bunga, bagi jer.... tak kisah bila...
tapi dari pengalaman, time kekasih tgh merajuk atau gaduh besar tu time yang baik gak nak bagi coklat huhu
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Tue Feb 10, 2009 10:02 pm

@fiez wrote:
Afiez sambut hari kekasih kalau afiez ada kekasih... tapi bukan pada 14 feb, afiez sambut setiap hari hehehe...
bagi afiez kalau nak tunjukkan kita sayang dia, kita takleh tunggu pada tarikh2 tertentu jer... kalau kita nak buat surprise pun, bukannya masa valentine's atau anniversary atau besday jer, kalau kita rasa nak surprise, biar bagi dia surprised terus...
jadi korang semua, takyah lah tunggu hari2 tersebut, ada rasa nak beli coklat, ada rasa nak bagi bunga, bagi jer.... tak kisah bila...
tapi dari pengalaman, time kekasih tgh merajuk atau gaduh besar tu time yang baik gak nak bagi coklat huhu

fuhyoooo..!!
abg afiez dah mcm Dr.Cinta seh..
hmm,betul gak tu..
kalau pakwe bg coklat time majuk..bestnyee..!!
romantik gitu..

flower flower flower flower flower flower
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Tue Feb 10, 2009 10:36 pm

haha..
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Tue Feb 10, 2009 11:52 pm

abg afiez:
ada kekasih ke tarak kekasih ke zee mmg tak sambut hari kekasih pun...
emmm... zee setuju wif what u had to say... ikot dari pengalaman duluuuu...bila zee dapat cockelat dan bunga dari sidia dihari2 biasa zee rasa lagi surprizing dari date2 yang tertentu tu semua...it is more meaning full i guess...

ain:
hehehe... mmg sgt2 romantik loorrr
akak penah dpt one box of chocolate
and one big bouquet flower dari sidia... fresh once lagi
mmg sgt happy sekali smp lupe yg kita ngah majuk dgn dier... hehehe
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Wed Feb 11, 2009 5:16 pm

@fiez wrote:
Afiez sambut hari kekasih kalau afiez ada kekasih... tapi bukan pada 14 feb, afiez sambut setiap hari hehehe...
bagi afiez kalau nak tunjukkan kita sayang dia, kita takleh tunggu pada tarikh2 tertentu jer... kalau kita nak buat surprise pun, bukannya masa valentine's atau anniversary atau besday jer, kalau kita rasa nak surprise, biar bagi dia surprised terus...
jadi korang semua, takyah lah tunggu hari2 tersebut, ada rasa nak beli coklat, ada rasa nak bagi bunga, bagi jer.... tak kisah bila...
tapi dari pengalaman, time kekasih tgh merajuk atau gaduh besar tu time yang baik gak nak bagi coklat huhu

afiez jadi BF i meh...hahahahhaa...

actually i never celeb on 14 feb i think...(but i had recieved a flower on dat day..but it's not intention to celeb it..org bg kan..so amik sj..hahahaa..)why??never think to celeb..
as afiez said..will celeb any days...there r no special date or day to celeb ur love...but if still wanna celeb it..maybe out for special dinner...special place...give something special..huhu
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Wed Feb 11, 2009 11:33 pm

@fiez wrote:
Afiez sambut hari kekasih kalau afiez ada kekasih... tapi bukan pada 14 feb, afiez sambut setiap hari hehehe...
bagi afiez kalau nak tunjukkan kita sayang dia, kita takleh tunggu pada tarikh2 tertentu jer... kalau kita nak buat surprise pun, bukannya masa valentine's atau anniversary atau besday jer, kalau kita rasa nak surprise, biar bagi dia surprised terus...
jadi korang semua, takyah lah tunggu hari2 tersebut, ada rasa nak beli coklat, ada rasa nak bagi bunga, bagi jer.... tak kisah bila...
tapi dari pengalaman, time kekasih tgh merajuk atau gaduh besar tu time yang baik gak nak bagi coklat huhu

adus..
beznye kalu dpt bf mcm abg afiez..
huhuhu..
huwaa..
ble r ila akan jumpe 'si dia' y akn membahagiakn diri ila???
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Thu Feb 12, 2009 1:07 pm

ddin mohamed: HARI VALENTINE mengikut sjrh dtg dri zaman pemerintah ratu isabella di sepanyol.... perkataan VALENTINE diambil sempena nama pederi besar kristian Saint Valentine,beliau amat disayangi oleh ratu isabella dan juga rakyat jelata kerana beliau berjaya menumpaskan kerajaan islam di cordava,sepanyol pada 14 feb(tarikh hari valentine) 270 masihi. kejayaan beliau begitu bermakna bagi ratu isabella olh itu, 14 feb disambut setiap thun bagi merayakan kemenangan tersebut dengan menamakan hari valentine.. oleh itu,jikalau anda(umat islam) menyambut hari VALENTINE sama seperti anda gembira dengan menumpasan kerajaan islam di cordava.. HANYA ALLAH SAHAJA YG LAYAK DISEMBAH...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ekin@b_ NB
Members
Members


Number of posts : 203
Age : 29
Localisation : Pantai Dalam, KL
Registration date : 2008-12-15

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Thu Feb 12, 2009 4:04 pm

@fiez wrote:
Afiez sambut hari kekasih kalau afiez ada kekasih... tapi bukan pada 14 feb, afiez sambut setiap hari hehehe...
bagi afiez kalau nak tunjukkan kita sayang dia, kita takleh tunggu pada tarikh2 tertentu jer... kalau kita nak buat surprise pun, bukannya masa valentine's atau anniversary atau besday jer, kalau kita rasa nak surprise, biar bagi dia surprised terus...
jadi korang semua, takyah lah tunggu hari2 tersebut, ada rasa nak beli coklat, ada rasa nak bagi bunga, bagi jer.... tak kisah bila...
tapi dari pengalaman, time kekasih tgh merajuk atau gaduh besar tu time yang baik gak nak bagi coklat huhu

waduh2...
sume afiez berbakat yer...
cikgu muzik bleh.. dr. cinta bleh.. ape lg yg leh..
huhuhuhuuuu...
betuah sape dapat dia kan kan kan...

klu ekin, ekin pun x pnah celeb.. but as kak nora kate tuh.., trime bunge pnah la...
but xder la nk celeb...

romantik nyer klu dpt bunga ngan coklat klu kite tgah majuk...
Wuuuiiiiiihhhhhh.... di buai perasaan jer rase dri ni...
hakz..! flower
Back to top Go down
View user profile
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Fri Feb 13, 2009 10:46 pm

syah tak celebrate valentne's dae...syah hanya menyambut hari jadi si dia dan melepaskn rindu...sejak mula sekolah ini jarang syah dpt jumpe si dia..btl ckp abng afiez,kak zee,kak ain an kak nora...hari kekasih ni blh sambut bile2 saje...tidak perlu pade hari yng tertentu saje...tetapi bile2 mase sahaje...si dia slalu memberi syah hadiah setiap kali berjumpe..hadiah itu adalah cinta dan kasih sayang die..itulah hadiah yng paling penting...hari ini syah mendapat dua kuntum bunga dari kakak angkat syah dan handphone strap dari kwn syah...dan dari si die syah dpt CD TAUFIK BATISAH yng selame ini syah teringin sgt memiliki..haha...kebetulan hari jadinya tanggal yng sama..jadi syah menyambut hari lahirnya beramai2 bersama2 teman2 syah yng laen...tapi keseluruhannya syah harus berterime kasih pade kakak2 semue yng sedar kn syah mengenai Hari Valentine's sebernanye...thx soo much akak...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~Valentine's Dae : How do u celebrate??~   Today at 5:45 pm

Back to top Go down
 
~Valentine's Dae : How do u celebrate??~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: