NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 TOMOK [Area]

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next
AuthorMessage
are_yie
Members
Members


Number of posts : 290
Age : 26
Localisation : Newcastle,Kelantan
Registration date : 2007-12-26

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Sun Jun 07, 2009 9:42 pm

hmmm...
btol tue...
memang bgus laa...
dlu rmai xske abg toms...
tp skang kan...
suke nyeeewww laaa...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ngageboyz90
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Sun Jun 07, 2009 10:04 pm

tula . skrg baru rase happy and puas bile tomok dh ada dlm peringkat nie . time oiam kiter sume bertungkus lumus naikkn toms . finally dpt gak . cuma blom dpt naikkn NB lagi . so Now . NBianz jalan kn tugas k . Klu Promote toms promote NB skali . =D
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Aulia aLone
Members
Members


Number of posts : 49
Age : 24
Localisation : karawang, Indonesia
Registration date : 2008-11-03

PostSubject: toms best!   Sun Jun 07, 2009 10:47 pm

yupz,
tul tu,
dulu banyak sekali yg bnci sama bg toms,
skang dah tak lg.,
Nbianz indo, siap menyambut abg toms n' NB disini.,
anytime!!!
We'll welcome..
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Sun Jun 07, 2009 11:21 pm

irfansk8 wrote:
tula . skrg baru rase happy and puas bile tomok dh ada dlm peringkat nie . time oiam kiter sume bertungkus lumus naikkn toms . finally dpt gak . cuma blom dpt naikkn NB lagi . so Now . NBianz jalan kn tugas k . Klu Promote toms promote NB skali . =D

irfan..
bukan kite yg naikkan toms..dier yg majukan diri dier sendiri..kita cuma support..
kalau toms sendiri tak berusaha,kite support camne pon tetap org takkan terima dier..

sebaliknye skg ramai terima toms sebab dier dah transformkan diri dier..toms sendiri yg berusaha gigih,ikhlas utk perbaiki diri..
dan kebetulan toms dpt peluang utk tunjukkan kat org yg dier dah berubah..dah alhamdulillah,orang dah nampak..

berbeza ngan NB,NB belum ade platform utk tunjukkan kat sume yg diorg pon dah berubah..tapi takpe,mudah2an pasni ade peluang utk NB tonjolkan bakat sebenar..

kite sbg NBianz teruskan je support NB k...Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Sun Jun 07, 2009 11:28 pm

ain wrote:
irfansk8 wrote:
tula . skrg baru rase happy and puas bile tomok dh ada dlm peringkat nie . time oiam kiter sume bertungkus lumus naikkn toms . finally dpt gak . cuma blom dpt naikkn NB lagi . so Now . NBianz jalan kn tugas k . Klu Promote toms promote NB skali . =D


irfan..
bukan kite yg naikkan toms..dier yg majukan diri dier sendiri..kita cuma support..
kalau toms sendiri tak berusaha,kite support camne pon tetap org takkan terima dier..

sebaliknye skg ramai terima toms sebab dier dah transformkan diri dier..toms sendiri yg berusaha gigih,ikhlas utk perbaiki diri..
dan kebetulan toms dpt peluang utk tunjukkan kat org yg dier dah berubah..dah alhamdulillah,orang dah nampak..

berbeza ngan NB,NB belum ade platform utk tunjukkan kat sume yg diorg pon dah berubah..tapi takpe,mudah2an pasni ade peluang utk NB tonjolkan bakat sebenar..

kite sbg NBianz teruskan je support NB k...Smile

hurmmm insyallah . pasni NB masuk Raja Lawak la . 4 org . pasni mesti NB plak org terima . huhuhuhhu .

hop IKON this year ade balik . platform terbaik tuk NB .
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Sun Jun 07, 2009 11:30 pm

Aulia aLone wrote:
yupz,
tul tu,
dulu banyak sekali yg bnci sama bg toms,
skang dah tak lg.,
Nbianz indo, siap menyambut abg toms n' NB disini.,
anytime!!!
We'll welcome..
wah menymbut . hebat2 NBianz indon nie . teruskn k support NB .
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 11:26 am

so tomok ape citer skrg???

tuk filem tuh...citer skit yg details ape yg kite leh tau psl filem yg tomok bakal berlakon tuh ek...contohnye watak tomok ker...kat mn pengambaran filem tuh d buat...sape lagi pelakon yg tomok tau terlibat....camner tomok siap kan diri tuk berlakon??ada class lakonan tak akn tomok amik....*cam dh bnyk jerk..so itu jek dulu..jwb oke*

n pasal album solo plak...ape citer??dh start lum??
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 12:01 pm

Tomok taja kakak

Oleh Norhadiani Baharom
yanie@hmetro.com.my

Rap

TAHUN
ini boleh dianggap paling gemilang dalam sejarah hidup dua beradik ini,
siapa lagi kalau bukan Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan Ismail,
24, dan Ismaliza Ismail atau Isma, 30.
Meskipun, misi si kakak untuk bergelar juara Akademi Fantasia 7(AF7)
tidak kesampaian walaupun berada di kedudukan teratas selama beberapa
minggu sebaik episod AF7 bermula, sekurang-kurangnya kejayaan si adik
selaku juara One In A Million (OIAM) musim ketiga sedikit sebanyak
dapat mengubat kekecewaan.

Isma sentiasa tak lekang dengan senyuman memulakan bicara, ternyata
cukup berbangga dengan pencapaian adik kesayangannya itu yang kini
bergelar jutawan segera.

"Saya amat berbangga dengan Tomok. Dia sudah melalui banyak episod duka
sepanjang bergelar artis, dihina dan dicaci namun semangatnya tidak
pernah luntur memperjuangkan seni. Semuanya kerana minat yang terlalu
mendalam.

"Setiap hari, dia tidak pernah jemu memperbaiki kekurangan dan sentiasa
berusaha demi kemajuan diri serta masa depan kariernya. Kemenangan itu,
saya anggap sebagai ganti atas hasil kerja kuatnya selama ini.

"Meskipun saya tidaklah bernasib baik seperti Tomok, saya tetap
berbangga dengan pencapaian sepanjang beradadi AF7, apatah lagi menjadi
satu-satu peserta wanita layak beraksi diperingkat akhir.

"Bukan mudah untuk bertahan apatah lagi,melangkah ke peringkat akhir.
Ditambah pula status saya sebagai ibu beranak lima namun, penonton
mengetepikan semua faktor itu dan masih memberikan peluang serta
kepercayaan kepada saya membuktikan kemampuan," katanya.

Kekalahan Isma bagi Tomok tidak dapat dinafikan sedikit mengecewakannya
apatah lagi, sepanjang mengikuti perkembangan kakaknya yang sentiasa
berada di tangga teratas berbanding peserta lain.

"Agak mengejutkan dalam dua konsert terakhirkedudukan Isma berubah
begitu drastik daripada tangga pertama berada ditangga terakhir.
Sedangkan, pada pemerhatian saya, kedua-dua persembahannya pada konsert
akhir bagus.

"Pujian ini bukan kerana dia kakak saya, tetapi jika dibandingkan dengan gaya persembahan dan kemampuannya sebelum ini.



"Tapi hendak buat macam mana, segala
keputusan terletak 100peratus di tangan pengundi. Apapun, perkara ini
harus berbalik padarezeki," katanya.



Akui anak keempat dari enam bersaudara ini,
dia paling rapat dengan Isma yang juga anak kedua dalam keluarga.
Pernah sedikit masa lalu,ketika dirinya dilanda kontroversi di rumah
Ismalah dia mendapatkan ketenangan.

"Isma seorang kakak yang tenang, baik hati serta pendengar yang baik.
Jika tidak emak, kakaklah orang yang paling saya selesa berkongsi
rahsia.

"Bahkan, sewaktu mengikuti uji bakatOIAM Ismalah yang menghantar saya.
Sebenarnya saya ada mengajak diaturut serta dalam uji bakat itu, tetapi
dia menolak kerana tidakbersedia.

"Jadi saya pesan pada kakak, kalau ada uji bakat AF7nanti, jangan lupa
pergi kerana tahu sudah lama dia simpan hasrat untuk jadi penyanyi.
Tidak sangka dia mendengar saranan saya dan bangga dia berjaya menjadi
pelajar sehingga mara ke akhir," katanya.

Celah Isma pula, barangkali persamaan minat iaitu menyanyi membuatkan
merekarapat apatah lagi sebelum menjadi artis sering menjayakan
persembahan bersama-sama.

Misalnya, tahun lalu Tomok pernah mengiringi persembahan sewaktu bulan puasa.

"Kalau ikutkan saya rapat dengan semua adik-beradik kerana saya kakak
sulung.Mungkin yang membuatkan saya dan Tomok rapat sebab kami
berkongsi minat menyanyi. "Tidak dinafikan adik-beradik lain juga suka
menyanyi, tetapi tidaklah sampai menjadikan nyanyian bidang yang serius.

"Sebaliknya Tomok dan saya serius. Sejak dulu lagi kami sering
menjayakan persembahan berdua termasuk menyertai pertandingan
bersama-sama

"Disebabkan itu saya tidak pernah menjadikan status atau usia saya
sebagai penghalang. Saya yakin dengan bakat yang ada belum terlambat
untuk mencipta nama.

"Mungkin Tomok terlebih dulu berjaya dalam bidang seni melalui
kumpulannya New Boyz, tetapi projek album solo selepas kemenangan di
OIAM boleh dianggap 'kelahiran baru Tomok.'

"Apakah peminat dapat menerima perubahan imej dan muzik Tomok, semuanya tergantung pada album itu nanti," katanya.

Mengenai perancangan masa depan, Isma memaklumkan, sudah pasti dia
ingin memiliki album sendiri bagaimanapun semuanya tergantung pada
perancangan Astro Entertainment Sdn Bhd (AESB).

Sementara itu,Tomok ditanya sama ada dia sudi menggunakan wang
kemenangannya untuk menaja pembikinan album kakaknya memandangkan
keadaan pasaran dan jualan album yang tidak menentu lima tahun
kebelakangan ini, Tomok jelas tidak keberatan.

"Tidak ada masalah untuk membantu selagi bajet yang diperlukan itu
bersesuaian dengan kemampuan saya. Mungkin untuk pembikinan album penuh
memakan belanja yang tinggi, mungkin sayaboleh bantu kakak terbitkan
single atau album mini terlebih dulu.Selain bercadang merakamkan lagu
duet dengannya," katanya.



>profil

Nama sebenar: Shah Indrawan Ismail

Umur: 24 tahun

Tempat lahir: Kuala Lumpur

Tarikh lahir: 17/5/1984

Zodiak: Taurus

Profession : Penyanyi, komposer, produser

Status: Bujang

Genre muzik: Pop rock & rock

Kejayaan:Memiliki lima album bersama kumpulan New Boyz, album pertama
bersama kumpulan itu pada usia 15 tahun, Juara One In A Million musim
ketiga



>profil

Nama sebenar: Ismaliza Ismail

Tarikh lahir: 21/5/1979

Umur: 30 tahun

Status: Berkahwin dengan vokalis Zul 2BY2 serta mempunyai lima anak

Pengalaman: Bergelar finalis AF7
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 6:44 pm

ni yg buat aku syg sgt kt ain ni..

wlw sesibuk mne pn kite xkn terlepas info psl tomok...

tq very very very much ain...


I love you I love you I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 7:46 pm

muaahahahaha!

ape la yuni nie,cuma copy and paste jer..bkan susah pon,huhuhuhu!


lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 9:13 pm

huahuhauhua ,pasni irfan nk copy paste copy paste gak la . nntie ade og syg kita. huhuhuhuhu .
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 10:20 pm

irfan:
xbaik curi org lain punye keje..
kalau irfan copy paste nnt ain nk copy ape lak???

copy tea ek?????


Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
ijut



Number of posts : 15
Age : 29
Localisation : anywhere in Malaysia
Registration date : 2009-04-27

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 10:24 pm

salam...best nk tngok uncle tom berlakon la pulakkk...!!! meet uncle tom..in the spacetoon movie?? tak caya betul lah...gud luck..!!
Back to top Go down
View user profile http://tomokmusic4u.blogspot.com
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 10:42 pm

kne caye gak..Smile
Back to top Go down
View user profile
ijut



Number of posts : 15
Age : 29
Localisation : anywhere in Malaysia
Registration date : 2009-04-27

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 11:05 pm

salam...hye..cik yuni..a'aah he's become so 'havoc' noww...thts why...mmmm...
Back to top Go down
View user profile http://tomokmusic4u.blogspot.com
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 11:12 pm

yuni : mane de curi keja org . bukan ke kita sme2 share ape yg kita thu lbih awal ? x gitu!!
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Tue Jun 09, 2009 11:20 pm

ye...Smile
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 11:34 am

Dikatakan sombong, Tomok akui kesilapan sendiri




Oleh SITI AZIRA ABD AZIZ
SELEPAS Tomok meraih gelaran juara dalam program realiti One
In A Million (OIAM) musim ke-3 lalu, dirinya sering menjadi perhatian
umum tidak mengira peringkat umur.
Namun, sejak akhir-akhir ini aura Tomok dicemari dengan aura negatif
bilamana dia didakwa bersikap sombong oleh segelintir peminatnya.
Walaupun begitu, pemilik nama Shah Indrawan Ismail, 25, ini tidak
menyalahkan peminat yang membuat dakwaan itu sebaliknya mengakui
sebagai kesilapannya sendiri.
“Saya tak salahkan mereka kerana mungkin saya ada kesilapan sendiri. Saya tak mampu untuk puaskan hati semua orang kalau show sehingga beribu-ribu orang. Tomok bukan sahaja kembali merasai dunia kemasyhuran malah dia juga semakin sibuk dengan kariernya yang semakin berkembang itu

“Saya ambil hal itu sebagai perkara positif untuk saya pelajari
selepas ini. Saya tak cakap saya betul dan mengambilnya sebagai
pengajaran,” jelasnya ketika menghadiri majlis sidang media ‘Inspirasi
TV3’ di Hotel Crown Plaza Mutiara Kuala Lumpur, semalam.
Tomok pernah mengecap populariti sejak di awal kemunculannya bersama band New Boyz dan selepas itu popularitinya agak menurun.
Kini, masa semakin berubah, begitu juga dengan Tomok yang telah
tampil dengan pembaharuannya dalam mewarnai industri hiburan tempatan.
Kesannya, Tomok bukan sahaja kembali merasai dunia kemasyhuran malah
dia juga semakin sibuk dengan kariernya yang semakin berkembang itu.
“Impak (popular) dulu dan sekarang agak berbeza kerana sekarang saya
turut menerima peminat berbilang kaum seperti Cina dan India serta
mereka bukan sahaja terhad kepada golongan remaja malah seluruh
keluarga.
“Saya juga menganggap kesibukan saya sekarang adalah rezeki yang tidak boleh ‘complain’
"Peluang sebelum ni terhad jadi kali ini saya kena bagi sepenuhnya.
"Saya masih Tomok yang sama tapi mungkin ada yang tak perasan," kata
Tomok yang akan mengadakan majlis kesyukuran atas kejayaannya tempoh
hari di kediamannya, Cheras pada Sabtu ini.
Tomok pernah berkata hendak mengkomersialkan nama sebenarnya, Shah
Indrawan, namun sehingga kini dia masih selesa menggunakan nama
timangannya, Tomok.
"Saya memang nak guna nama Shah Indrawan tapi itu semua mengambil masa.
"Mungkinlah saya akan melakukan perubahan itu atau tambahan untuk
album terbaru nanti," ujarnya yang kini tampak kurus dengan berat badan
55 kg.
Berlakon filem Mantera
Mulai bulan depan, Tomok akan terlibat dengan pengambaran filem Mantera.
Filem yang merupakan filem kerjasama antara produksi Rusia-Malaysia
ini dikatakan berkonsep seperti filem Transformer dan Ironman.
"Saya memegang watak Azman iaitu watak utama yang akan berlakon dengan aktres dari Rusia.
"Selain itu, saya akan berlakon dengan Lisa Surihani.
"Mengenai watak, saya tak boleh cerita banyak lagi sebab skrip belum dapat," jelas Tomok mengenai filem keduanya ini.
Filem pertama Tomok berjudul Makar selain berlakon dalam beberapa buah telefilem.
"Bagi saya, peluang ini sangat besar kerana filem ini akan ditayangkan di Rusia dulu.
"Untuk di sini, saya akan berlakon di bawah produksi Flave Studio
manakala di Rusia pula adalah Spacetoons," cerita Tomok yang sudah
bersedia untuk berlakon semula.
Janji tidak tinggalkan New Boyz
Dalam masa yang sama, Tomok sedang merangka untuk merakamkan single keduanya dalam bulan ini.
"Saya akan rakam lagu berentak pop rock dan fun. Ia mungkin lagu gubahan Aubrey Suwito atau saya sendiri.
"Tengoklah macamana sebab saya mempunyai beberapa koleksi lagu yang
belum dipilih," jelas adik kepada alumni Akademi Fantasia 7, Isma.
Selepas rakaman single kedua dan pembikinan filemnya selesai, Tomok akan mengeluarkan single untuk bandnya pula.
"Saya masih aktif dengan New Boyz dan tidak akan tinggalkan band.
"Kami akan tampilkan kelainan dengan menghasilkan semua lagu baru,"
ujar Tomok yang pernah popular menerusi lagu Sejarah Mungkin Berulang,
Meraung dan banyak lagi.




sumber:
http://www.mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2009/6/10/mstar_hiburan/20090610091703&sec=mstar_hiburan
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 11:42 am

tahniah toms sebab akui silap sendiri...satu contoh yang baik..Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 1:07 pm

[Janji tidak tinggalkan New Boyz
Dalam masa yang sama, Tomok sedang merangka untuk merakamkan single keduanya dalam bulan ini.
"Saya akan rakam lagu berentak pop rock dan fun. Ia mungkin lagu gubahan Aubrey Suwito atau saya sendiri.
"Tengoklah macamana sebab saya mempunyai beberapa koleksi lagu yang
belum dipilih," jelas adik kepada alumni Akademi Fantasia 7, Isma.
Selepas rakaman single kedua dan pembikinan filemnya selesai, Tomok akan mengeluarkan single untuk bandnya pula.
"Saya masih aktif dengan New Boyz dan tidak akan tinggalkan band.
"Kami akan tampilkan kelainan dengan menghasilkan semua lagu baru,"
ujar Tomok yang pernah popular menerusi lagu Sejarah Mungkin Berulang,
Meraung dan banyak lagi.]





yes!!! suke2
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Iqbal Miauwband
Members
Members


Number of posts : 252
Age : 30
Localisation : indonesia
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 4:53 pm

Good Luck abg.tomok
Semoga Sukses Selalu Menyertaimu
Berlibur Lah NB Ke Indonesia
Iqbal Tunggu Kedatangan nya

Sekalian Minta Doa nya
Kepada Semua Fans NB n TOMOK
Semoga Band Iqbal Berjaya Seperti NB
( A M I E N )

Nanti Tanggal 14 Miauw Band ( MWB )
Akan Audisi Di Gedung Proklamasi
Back to top Go down
View user profile http://miauwband.forumotion.net
sang kancil
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 461
Age : 32
Localisation : shah alam
Registration date : 2007-06-30

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 5:01 pm

good luck iqbal...
Back to top Go down
View user profile
Iqbal Miauwband
Members
Members


Number of posts : 252
Age : 30
Localisation : indonesia
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 5:15 pm

Thx sang_kacil .
Back to top Go down
View user profile http://miauwband.forumotion.net
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 8:41 pm

sape tgk jurnal protege mentor td???

tomok ngan syfinaz ajar kmpln evo nyanyi...

comey je muke die...

muahahahaha
Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
rEhaN =A_A=
Members
Members


Number of posts : 207
Age : 25
Localisation : ayer molek,melaka
Registration date : 2008-10-26

PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Wed Jun 10, 2009 10:42 pm

tgk2...hu3...
comey kn... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TOMOK [Area]   Today at 12:25 pm

Back to top Go down
 
TOMOK [Area]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 30Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: NB Corner-
Jump to: