NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 RISTOE [Area]

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Edda
Members
Members


Number of posts : 304
Age : 30
Localisation : klang gatez, ULU KLANG ,slgr
Registration date : 2009-06-17

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sat Dec 05, 2009 12:42 pm

tunggulah saya kat depan phoniex plaza....please kak
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/399997975
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sat Dec 05, 2009 12:46 pm

phoniex jauh la nk g umah toms..plus tak tau nk ikut jalan tuh...duh camner nih...akak dr shah alam...ikut federal pastu kat tol rm0.50sen..n kuar kat susur bandar tasik selatan..pastu ikut sign board ke alam damai....jln lain mmg tak reti...so nk g phoniex tuh mmg dh smpi ctu tak tau dh camner nk g umah tom
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Edda
Members
Members


Number of posts : 304
Age : 30
Localisation : klang gatez, ULU KLANG ,slgr
Registration date : 2009-06-17

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sat Dec 05, 2009 12:50 pm

ala cian sayee....ermm kak leh bagi alamat umah tom...saya ni bukan reti jln cheras ni...klu sesat cam ne nak contact akak...mintx kat dak nbianz lain...senyap aje...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/399997975
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu Dec 31, 2009 2:48 am

Wazzup all...

how u gals doin??
Back to top Go down
View user profile
Sofiah-Sulaiman



Number of posts : 3
Age : 29
Localisation : Singapore
Registration date : 2009-12-21

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu Dec 31, 2009 11:25 am

Ristoe wrote:
Wazzup all...

how u gals doin??


Dalam saat-saat nak comedown, 2010 nanti malam, saya di sini tengah sibuk buat ulangkaji pelajaran untuk ujian saya pada Isnin (4 Jan 2010). Nervous bukan main lagi saya! Dalam kelas, masa trainner tengah ajar, nampak macam senang, semua boleh faham dam masuk dalam otak. Tetapi sekarang, bila nak kena ulangkaji balik, ALAMAK banyak yang lupa. Ingat yang itu, yang ini pula lupa. Adoi! Stress macam ni beb!

Pada hal notes depan mata saya saja tinggal ingat semua dan masukkan dalam otak tetapi entah kenapa otak ni macam dah jam. Tak tahulah, hari Isnin nanti saya boleh lulus ke tidak ujian ini. Tawakal saja dengan Allah

-Sofiah_Sulaiman (Singapura)-
Back to top Go down
View user profile http://sophia-86.blogspot.com/
Edda
Members
Members


Number of posts : 304
Age : 30
Localisation : klang gatez, ULU KLANG ,slgr
Registration date : 2009-06-17

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 10, 2010 12:43 pm

Hai sofiah,,cm ne examnya,harap ok ek..sofiah kena sbr ye dan berusaha ye...biasa la blajar..sofiah ada peluang tok smbung blajar,jadi usaha lebih k..god luck.
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/399997975
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jan 29, 2010 9:57 pm

Allo all...huh...lama betul Ristoe tak berkesempatan nk masuk sini...selalu pakai mobile...bila mobile nk on9 masuk forum leceh skit...
so apa di atas semua?? (what's up all?)
Rindu betul dgn forum ni..cuma mungkin dah kurang aktif skit mcm dulu...
hope korang semua sihat2 belaka..
doakan kejayaan utk semua...
harap dpt jumpa di suatu masa yg kita sendiri tak tau bila..
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 10:13 am

forum nie da lame terbiar..
tak meriah cam dulu..

tak tau camne nak kembalikan kemeriahan forum nie cam sebelumnye..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 12:39 pm

terima kasih atas yg masih setia bersama forum NB..jasamu dikenang sepanjang hayat...hehe
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 12:46 pm

Ristoe wrote:
terima kasih atas yg masih setia bersama forum NB..jasamu dikenang sepanjang hayat...hehe

hahahaha..!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
yuyun setyaningrum NBianz



Number of posts : 13
Age : 25
Localisation : indonesia
Registration date : 2010-01-27

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 12:50 pm

ur wellcome bang......cukces wat NB.....
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 12:53 pm

ain komen kt cini td, forum ni da berubah ke belum?
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 12:54 pm

eylla89 wrote:
ain komen kt cini td, forum ni da berubah ke belum?

BELUM..
nie baru je berubah..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 12:57 pm

rinduuuuuu...hahahhahaa
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:01 pm

NoraJoey wrote:
rinduuuuuu...hahahhahaa

kan????hehehehe..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:15 pm

bagus gak berimej bru ni..x nmpk bosan sgt..
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:20 pm

korang rindu apa??
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:25 pm

Ristoe wrote:
korang rindu apa??

-rindu berkumpul ramai2 tiap-tiap pagi,petang,malam kat chatbox..borak2,gurau2,bincang2,gado2..
-rindu ristoe yg selalu act cam cikgu besar..hehehe!
-rindu apis yg sgt friendly,dierlah abg paling ceria kat cni,tp dier gak paling emosi..huhuhu..
-rindu suasana NBianz nie sume cam family..share byk bende.
-rindu NB so much.
-rindu kawan2 NBianz so much..

mcm2 lah rindu!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:26 pm

ain wrote:


-rindu berkumpul ramai2 tiap-tiap pagi,petang,malam kat chatbox..borak2,gurau2,bincang2,gado2..
-rindu ristoe yg selalu act cam cikgu besar..hehehe!
-rindu apis yg sgt friendly,dierlah abg paling ceria kat cni,tp dier gak paling emosi..huhuhu..
-rindu suasana NBianz nie sume cam family..share byk bende.
-rindu NB so much.
-rindu kawan2 NBianz so much..

mcm2 lah rindu!

ila pn sama ngn ain..
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:30 pm

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:42 pm

tu la...ristoe pun rindu dgn semua NBianz2 yg ada..yg aktif..yg slalu support NB..nak bg happening balik..cuma yg bt sukar skit sebab NB tak klua album..so org anggap NB diam terkubur..bila klua album je mesti soalan tu org tanya..dorg ingat NB dah takde..so pada korang semua..kalau ada org kata NB ada lg ke??korang invite la masuk forum ni..
tahun lps,kalau boring2 NB blh perform kat tempat keje Ristoe..skg ni harap show invitation laa..
skg ni NB dlm rangka nak memantapkan lg..tgk la dlm bulan 3 ke atas nanti..
dlm ni pun korang dah jarang update about show or event yg berkaitan Tomok or NB...tgk yg last pun dah berbulan jgk laa...
harap kita lebih aktif lps ni...Hidup Melayu!!
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:44 pm

Ehoh to all....

Wow!!!.. forum dah berwajah baru yerr...
terkezut gegal.. ingat salah masuk forum
oh ya it been awhile i got a chance to go online here
miss u all so much so how is everyone?
doing ok?
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 1:44 pm

Ristoe wrote:
tu la...ristoe pun rindu dgn semua NBianz2 yg ada..yg aktif..yg slalu support NB..nak bg happening balik..cuma yg bt sukar skit sebab NB tak klua album..so org anggap NB diam terkubur..bila klua album je mesti soalan tu org tanya..dorg ingat NB dah takde..so pada korang semua..kalau ada org kata NB ada lg ke??korang invite la masuk forum ni..
tahun lps,kalau boring2 NB blh perform kat tempat keje Ristoe..skg ni harap show invitation laa..
skg ni NB dlm rangka nak memantapkan lg..tgk la dlm bulan 3 ke atas nanti..
dlm ni pun korang dah jarang update about show or event yg berkaitan Tomok or NB...tgk yg last pun dah berbulan jgk laa...
harap kita lebih aktif lps ni...Hidup Melayu!!

wah..semangaaatttttt...!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
eQueen
Members
Members


Number of posts : 75
Age : 30
Registration date : 2009-05-05

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 2:06 pm

santeekkk la forum skrg... meriah skit kaler orange...!!
Back to top Go down
View user profile http://fromtheangelsheart.blogspot.com/
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jan 31, 2010 2:20 pm

Ristoe wrote:
tu la...ristoe pun rindu dgn semua NBianz2 yg ada..yg aktif..yg slalu support NB..nak bg happening balik..cuma yg bt sukar skit sebab NB tak klua album..so org anggap NB diam terkubur..bila klua album je mesti soalan tu org tanya..dorg ingat NB dah takde..so pada korang semua..kalau ada org kata NB ada lg ke??korang invite la masuk forum ni..
tahun lps,kalau boring2 NB blh perform kat tempat keje Ristoe..skg ni harap show invitation laa..
skg ni NB dlm rangka nak memantapkan lg..tgk la dlm bulan 3 ke atas nanti..
dlm ni pun korang dah jarang update about show or event yg berkaitan Tomok or NB...tgk yg last pun dah berbulan jgk laa...
harap kita lebih aktif lps ni...Hidup Melayu!!

kalau NB rajin masuk forum mst forum ni akan kembali meriah..tp ape blh buat, NB sume sibuk.. tp NBianz akan tetap sokong NB..forever....Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Today at 12:23 pm

Back to top Go down
 
RISTOE [Area]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: NB Corner-
Jump to: