NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 RISTOE [Area]

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
ctzurai
Members
Members


Number of posts : 345
Age : 32
Localisation : somewhere at north
Registration date : 2008-05-29

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Wed Apr 08, 2009 11:54 am

Ristoe wrote:
hmm...nanti Ristoe survey tgk...

yeyeyeh.. Smile
Back to top Go down
View user profile
predi setiawan
Members
Members


Number of posts : 116
Age : 26
Localisation : cilege, indonesia
Registration date : 2008-11-13

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu Apr 16, 2009 9:01 am

abg ristoe p kbr?
sibuk p nh..
org2 pd kmana? sepi amat.. ni pasti krn abg ristoe jarang on9 ni...
Back to top Go down
View user profile
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun May 03, 2009 10:21 am

lho, patutla x timbul2 abg ristoe kita ni... byk dah kerjaya beliau yg membusykan dia... apa2 hal pun, all the best and take care...

kerja, kerja jugak, kesihatan kena jaga seyh..
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon May 04, 2009 2:39 am

Alllooo alll.....rindunya kat korang semua....
Back to top Go down
View user profile
watikus
Members
Members


Number of posts : 142
Age : 33
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon May 04, 2009 2:48 am

Ristoe tgh online ke hehe.. we miss u too keke.
Back to top Go down
View user profile http://welcometoourlife.blogspot.com
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon May 04, 2009 9:48 pm

Ristoe wrote:
Alllooo alll.....rindunya kat korang semua....

allooooo abg ristoe...
rindu kt abg jgkkkkkk....Smile
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Tue May 05, 2009 3:41 am

Ristoe wrote:
Alllooo alll.....rindunya kat korang semua....

rindu kt abg ristoe jugak..
nasib bek dpt jumpe kejap ari 2..
hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Tue May 05, 2009 2:08 pm

ye..samala kita...
Wink
Back to top Go down
View user profile
putrinurul
Members
Members


Number of posts : 90
Age : 32
Localisation : Wangsa Melawati
Registration date : 2009-05-08

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri May 08, 2009 6:27 pm

hye ristoe...

ingat sy tak?? Smile
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu May 28, 2009 6:51 pm

allloooo all....!!!!!!

Putrinurul...mesti la kenal n ingat...1st time nampak kat Stadium hari tu still ingat tak ingat lg...bila ingat blk baru la ingat pernah jumpa kat Cantumas Travel Cafe..

utk pengetahuan semua, event2 di Cantumas Travel Cafe masih lg jalan seperti biasa hari Jumaat n Sabtu setiap minggu..organise by Seattlewangsa Music Scene that is under me laa...

cuma on weekdays Ristoe tak dpt nk on9 sgt..blk keje rest..mlm gi studio plak..spent time dgn family n frenz lg..memang pack jadual hidup harian..bila cuti la dpt lepak,rest,mancing n mcm2 aktiviti lg...hehe...
apa2 pun Ristoe still mcm biasa..cool n steady...
bila2 jom la kita gather semua, main bowling ke or apa2 aktiviti laa....
Back to top Go down
View user profile
putrinurul
Members
Members


Number of posts : 90
Age : 32
Localisation : Wangsa Melawati
Registration date : 2009-05-08

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu May 28, 2009 7:04 pm

Ristoe wrote:
allloooo all....!!!!!!

Putrinurul...mesti la kenal n ingat...1st time nampak kat Stadium hari tu still ingat tak ingat lg...bila ingat blk baru la ingat pernah jumpa kat Cantumas Travel Cafe..

utk pengetahuan semua, event2 di Cantumas Travel Cafe masih lg jalan seperti biasa hari Jumaat n Sabtu setiap minggu..organise by Seattlewangsa Music Scene that is under me laa...

cuma on weekdays Ristoe tak dpt nk on9 sgt..blk keje rest..mlm gi studio plak..spent time dgn family n frenz lg..memang pack jadual hidup harian..bila cuti la dpt lepak,rest,mancing n mcm2 aktiviti lg...hehe...
apa2 pun Ristoe still mcm biasa..cool n steady...
bila2 jom la kita gather semua, main bowling ke or apa2 aktiviti laa....





hee..hee...

mr ristoe ingat kite.....nurul dh lama tk gi cantumas.....aff dgn eran selalu ajak....balik keje letih la....hu..hu..ngan dorg pn lama dh xjumpe...wink!!

nk wat gathe yek????ada masa nak gak join......leh kenal2 lagi ngan nbianz sume.....
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu May 28, 2009 9:21 pm

Ristoe wrote:
allloooo all....!!!!!!

Putrinurul...mesti la kenal n ingat...1st time nampak kat Stadium hari tu still ingat tak ingat lg...bila ingat blk baru la ingat pernah jumpa kat Cantumas Travel Cafe..

utk pengetahuan semua, event2 di Cantumas Travel Cafe masih lg jalan seperti biasa hari Jumaat n Sabtu setiap minggu..organise by Seattlewangsa Music Scene that is under me laa...

cuma on weekdays Ristoe tak dpt nk on9 sgt..blk keje rest..mlm gi studio plak..spent time dgn family n frenz lg..memang pack jadual hidup harian..bila cuti la dpt lepak,rest,mancing n mcm2 aktiviti lg...hehe...
apa2 pun Ristoe still mcm biasa..cool n steady...
bila2 jom la kita gather semua, main bowling ke or apa2 aktiviti laa....
jom2.. book cntumas tuk dak2 nbianz.. btw bncng lu ngan nb sume.. bile nk buat gathe.. bowling pn best gak.. lol!
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu May 28, 2009 9:24 pm

nurul : betul tue nurul.. leh la join.. and knal2
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ctzurai
Members
Members


Number of posts : 345
Age : 32
Localisation : somewhere at north
Registration date : 2008-05-29

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu Jun 04, 2009 3:32 pm

hai ristoe..(^_^)
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu Jun 04, 2009 11:44 pm

hi loo....

so apa perkembangan terbaru korang semua??
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jun 05, 2009 10:12 am

uitz on9 senyap2 nih....hehehehe....

kami semua kesunyian...sebab korang jarang on9 kat cni....wkaakkakakaka....

masing2 bz ngan keje jerk ristoe...n kehidupan harian biase jerk....

ristoe lak bz sgt ker skrg???
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jun 05, 2009 10:48 am

huhu..dier tanye perkembangan kite lah..
kite yg nak tau perkembangan dier neh...kekekek!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
sang kancil
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 461
Age : 32
Localisation : shah alam
Registration date : 2007-06-30

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jun 05, 2009 11:03 am

eh...abg wan muzaffar ke tuh...? waaahh...nb drummer...kami mcm ni je...seharian menjenguk rumah ni...kemas2 apa yg patut...menunggu tuan rumah singgah masuk...camane biz show skang ristoe...?
Back to top Go down
View user profile
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jun 05, 2009 11:58 am

ain wrote:
huhu..dier tanye perkembangan kite lah..
kite yg nak tau perkembangan dier neh...kekekek!

lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Iqbal Miauwband
Members
Members


Number of posts : 252
Age : 30
Localisation : indonesia
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jun 05, 2009 8:32 pm

sering gabung di forum y abg.ristoe .
Back to top Go down
View user profile http://miauwband.forumotion.net
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sat Jun 06, 2009 4:13 am

ni skrg sape tnyer sape ni???
kita tanya dier ke or sebaliknya ni???
hehehe....mcm nora tulis everyone is buzy wif
and daily life... zee pun makin bizi giler dah skrg
ni dah susah nak online dah...
Back to top Go down
View user profile
ctzurai
Members
Members


Number of posts : 345
Age : 32
Localisation : somewhere at north
Registration date : 2008-05-29

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Thu Jun 11, 2009 1:38 pm

rindula kat ristoe-toe..but wattodo,sume org busy skang ni..huuuuuu
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sun Jun 14, 2009 11:21 pm

Halllo all...Very Happy

Ristoe bulan ni agak full bz setiap weekend ada je program di tempat keje..minggu ni ada family day jumaat sabtu ahad ni..
masuk bulan ni dah 3 bulan Ristoe jaga corporate event..dgn UMNO...so jaga audio utk Perdana Menteri, Timbalan PM n ramai lagi menteri-2 & org2 kenamaan yg dtg di ILMU, Janda Baik, Pahang..
di samping tu Ristoe ada jgk mengintai peluang utk megukuhkan lagi fan base kita..antaranya..melalui forum kita ni & NBianz semua, kita register under belia 4B & melalui 4B ni la kita senang meminta sebarang peruntukkan dari kementerian belia & sukan...ada jgk biro kesenian, kebudayaan & artis..bila kita register under 4B ni, kita akan dpt peruntukan RM3k setahun..so dgn duit tu mcm2 aktiviti kita boleh jlnkan...
nk buat konsert pun blh..sebab kita dah register under goverment yg sentiasa support remaja M'sia ni dgn mcm2 aktiviti tapi peluang ni tak semua org melayu ambil..asyik2 remaja cina yg ambil peluang ni, melayu kurang...so kat sini Ristoe nak kita semua tingkatkan kesedaran yg melayu kita agak lemah,tau nk bersuka ria tapi takde usaha lebih..skg kita dah ada peluang ni di depan mata..so Ristoe nk dengar jgk la pendapat n pandangan korang mcm mana...kita blh pergi lebih jauh bila kita ada link dgn sektor2 ni..
utk thn lps je cina minta peruntukan lebih drpd RM70k utk aktitivi dorg..mana remaja melayu kita?? Mad
so Ristoe harap melalui fanz klub NBianz kita ni, kita blh maju setapak lg ke hadapan...not just an ordinary fanz klub..its NBianz...the one n ever NBianz yg sentiasa menyokong NB dari dulu n skg.. cheers
Back to top Go down
View user profile
ctzurai
Members
Members


Number of posts : 345
Age : 32
Localisation : somewhere at north
Registration date : 2008-05-29

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Jun 15, 2009 2:11 pm

wat is 4B stands for?
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Jun 15, 2009 6:21 pm

Ristoe wrote:
Halllo all...Very Happy

Ristoe bulan ni agak full bz setiap weekend ada je program di tempat keje..minggu ni ada family day jumaat sabtu ahad ni..
masuk bulan ni dah 3 bulan Ristoe jaga corporate event..dgn UMNO...so jaga audio utk Perdana Menteri, Timbalan PM n ramai lagi menteri-2 & org2 kenamaan yg dtg di ILMU, Janda Baik, Pahang..
di samping tu Ristoe ada jgk mengintai peluang utk megukuhkan lagi fan base kita..antaranya..melalui forum kita ni & NBianz semua, kita register under belia 4B & melalui 4B ni la kita senang meminta sebarang peruntukkan dari kementerian belia & sukan...ada jgk biro kesenian, kebudayaan & artis..bila kita register under 4B ni, kita akan dpt peruntukan RM3k setahun..so dgn duit tu mcm2 aktiviti kita boleh jlnkan...
nk buat konsert pun blh..sebab kita dah register under goverment yg sentiasa support remaja M'sia ni dgn mcm2 aktiviti tapi peluang ni tak semua org melayu ambil..asyik2 remaja cina yg ambil peluang ni, melayu kurang...so kat sini Ristoe nak kita semua tingkatkan kesedaran yg melayu kita agak lemah,tau nk bersuka ria tapi takde usaha lebih..skg kita dah ada peluang ni di depan mata..so Ristoe nk dengar jgk la pendapat n pandangan korang mcm mana...kita blh pergi lebih jauh bila kita ada link dgn sektor2 ni..
utk thn lps je cina minta peruntukan lebih drpd RM70k utk aktitivi dorg..mana remaja melayu kita?? Mad
so Ristoe harap melalui fanz klub NBianz kita ni, kita blh maju setapak lg ke hadapan...not just an ordinary fanz klub..its NBianz...the one n ever NBianz yg sentiasa menyokong NB dari dulu n skg.. cheers

wow,cayalah Ristoe..!!cheers cheers cheers
i like..!bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Sponsored content




PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Today at 1:45 pm

Back to top Go down
 
RISTOE [Area]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: NB Corner-
Jump to: