NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 RISTOE [Area]

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Jul 27, 2009 1:15 pm

hurm....harap2 ristoe leh sembuh cepat..klu bole tak mau lg tgk drummer lain ganti tempat ristoe wlupun tuk sekali ker hape...nak gak tgk ristoe yg perform..huhu.....

bile nk gath??wkakaka..itu soklan cepumas babe..kang dak2 nbianz mula la ckp pasl next gath pasnie....dowang mmg tunggu2 gath tuh..cuma menunggu NB jerk ni wat keputusan..huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ctzurai
Members
Members


Number of posts : 345
Age : 32
Localisation : somewhere at north
Registration date : 2008-05-29

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Jul 27, 2009 2:21 pm

rist,i dont want any replacement drummer,k..only u and just u.full stop.
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Jul 27, 2009 5:28 pm

abg ristoe eksiden??
teruk ke??
hope abg ristoe cpt sembuh.

cantumas travel cafe da tutup??
lps ni da x dpt la wat event kt citu..
huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Jul 27, 2009 11:35 pm

Ristoe wrote:
allo all...

Ristoe skg dah ok skit pasal eksiden 2 minggu yg lepas...kaki still blm ok...tapi baru 2 hari lutut ni dpt bengkok 90' balik..blm recover 100% lg..risau jgk ni..nk kena latih kaki ni nk bg kuat n blh main drum blk..next show about 2 weeks from now so kalau dlm masa seminggu akan dtg Ristoe ok, insyaALLAH blh main drum,if not NB terpaksa la cari replacement drummer utk show Jelajah Era 8th Aug akan dtg di Penang...

F.Y.I lg...pasal belia 4B tu..selain NBianz register utk 4B tu, n kalau kat tempat korang ada lebih dari 30 org lg, korang blh register under kawasan korang jgk..so kita blh unite...kuatkan lg kita punya Fanz Klub n Forum dgn di support oleh kerajaan atas apa2 aktiviti yg kita nk organise..kalau tak organise pun setiap tahun setiap komuniti 30 org td tu akan dpt peruntukkan RM3k setahun utk apa2 program yg korang nk buat..tapi semestinya kita nk kuatkan lagi NB n NBianz kan...nanti borang tu Ristoe akan kluarkan utk korang semua..

Skang ni event @ Cantumas Travel Cafe dah takde..hisk2..sebab cafe tu dah tutup atas masalah2 yg tak dapat dielakkan..ikutkan kitorg dah set up event sampai hujung julai ni tapi apakan daya,management cafe tu terpaksa tutup sebab kekurangan staff...

hmm...apa lg nak citer ek..nanti Ristoe try upload gambar Ristoe injured n keadaan motorbike yg sadis tu..huhu...

oraitz korang semua...teruskan menyokong NB.......

bila lg nk gathering??

hope tak buat time musim exam..
Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Edda
Members
Members


Number of posts : 304
Age : 30
Localisation : klang gatez, ULU KLANG ,slgr
Registration date : 2009-06-17

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Tue Jul 28, 2009 1:38 am

Alamak dah tUtUP ke?erm x dpt merasa eDA G sana,Ristoe cpt sembuh k. . . .
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/399997975
Rich Xiaojie



Number of posts : 26
Age : 25
Localisation : bisa Depok bisa Banjarmasin (Indonesia)
Registration date : 2009-07-30

PostSubject: Cpt sembuh ya biar blh show lg.Keep spirit.jiayou! oya abg ristoe,kenalin saya Rich dr Indonesia, member baru forum ni.   Fri Jul 31, 2009 7:11 am

Ristoe wrote:
allo all...

Ristoe skg dah ok skit pasal eksiden 2 minggu yg lepas...kaki still blm ok...tapi baru 2 hari lutut ni dpt bengkok 90' balik..blm recover 100% lg..risau jgk ni..nk kena latih kaki ni nk bg kuat n blh main drum blk..next show about 2 weeks from now so kalau dlm masa seminggu akan dtg Ristoe ok, insyaALLAH blh main drum,if not NB terpaksa la cari replacement drummer utk show Jelajah Era 8th Aug akan dtg di Penang...

F.Y.I lg...pasal belia 4B tu..selain NBianz register utk 4B tu, n kalau kat tempat korang ada lebih dari 30 org lg, korang blh register under kawasan korang jgk..so kita blh unite...kuatkan lg kita punya Fanz Klub n Forum dgn di support oleh kerajaan atas apa2 aktiviti yg kita nk organise..kalau tak organise pun setiap tahun setiap komuniti 30 org td tu akan dpt peruntukkan RM3k setahun utk apa2 program yg korang nk buat..tapi semestinya kita nk kuatkan lagi NB n NBianz kan...nanti borang tu Ristoe akan kluarkan utk korang semua..

Skang ni event @ Cantumas Travel Cafe dah takde..hisk2..sebab cafe tu dah tutup atas masalah2 yg tak dapat dielakkan..ikutkan kitorg dah set up event sampai hujung julai ni tapi apakan daya,management cafe tu terpaksa tutup sebab kekurangan staff...

hmm...apa lg nak citer ek..nanti Ristoe try upload gambar Ristoe injured n keadaan motorbike yg sadis tu..huhu...

oraitz korang semua...teruskan menyokong NB.......

bila lg nk gathering??
Back to top Go down
View user profile
predi setiawan
Members
Members


Number of posts : 116
Age : 26
Localisation : cilege, indonesia
Registration date : 2008-11-13

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jul 31, 2009 9:39 am

muga cpet smbuh lah abg ristoe ni, jgn smp 1x pun absen dr konser NB, tak seru lah NB tanpa abg ristoe..
Back to top Go down
View user profile
sang kancil
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 461
Age : 32
Localisation : shah alam
Registration date : 2007-06-30

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jul 31, 2009 4:20 pm

amacam kaki...ok dh kan...
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Fri Jul 31, 2009 7:28 pm

salam sume .
wah ,dh lame gile x masuk forum nih .
dh betukar wajah . stylo and gmbar besar lak tue . haha .
btw ristoe and nbianz sume shat er?
so ristoe,kaki dh ok 100% er?
dh bincang lom gathering this year?

Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
phyerousze
Members
Members


Number of posts : 805
Localisation : Earth
Registration date : 2007-10-26

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Sat Aug 01, 2009 5:39 pm

ich?
all the best with dem leg. nnt nak bang drum yg besar tu kuat2 camne?
apa kata kak nora di atas mmg dipersetujui sangat2... suma NBianz dah evcited, tunggu masa NB je...

Back to top Go down
View user profile
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 03, 2009 1:30 am

eppy birthday ristoe!!
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 03, 2009 9:08 am

Happy 27th ya abg ristoe.... semoga panjang umor dimurahkan rezeki and cepat2 lah kawin ok... hehehe...

p/s: ane hadiah ek? *wink*
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 03, 2009 10:15 am

HAppy Besdayyyyyyyyyyyyyyy

hehehee....cepat2 sembuh....kerja rajin rajin...kumpul duit banyak banyak....kawen cepat....wakkakaka.....

tp dah kawen jgn tinggal NB pulak yer....huhu
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Rich Xiaojie



Number of posts : 26
Age : 25
Localisation : bisa Depok bisa Banjarmasin (Indonesia)
Registration date : 2009-07-30

PostSubject: Ristoe [Area] Rich mo ngucapin slmt ultah,slmt hr jadi,happy b'day,sheng ri kuai le,tanjoubi omedetou,(apa lg ya?taunya itu ja sih) buat abg Ristoe yg ke 27.smg rejeki tmbh lancar,tmbh sukses,tmbh ganteng,cpt dpt jodoh,dll   Mon Aug 03, 2009 1:03 pm

Qu33n^eRz33 wrote:
Happy 27th ya abg ristoe.... semoga panjang umor dimurahkan rezeki and cepat2 lah kawin ok... hehehe...

p/s: ane hadiah ek? *wink*
Back to top Go down
View user profile
Rich Xiaojie



Number of posts : 26
Age : 25
Localisation : bisa Depok bisa Banjarmasin (Indonesia)
Registration date : 2009-07-30

PostSubject: Ristoe [Area] Rich mo ngucapin slmt ultah,slmt hr jadi,happy b'day,sheng ri kuai le,tanjoubi omedetou,(apa lg ya?taunya itu ja sih) buat abg Ristoe yg ke 27.smg rejeki tmbh lancar,tmbh sukses,tmbh ganteng,cpt dpt jodoh,dll   Mon Aug 03, 2009 1:05 pm

Qu33n^eRz33 wrote:
Happy 27th ya abg ristoe.... semoga panjang umor dimurahkan rezeki and cepat2 lah kawin ok... hehehe...

p/s: ane hadiah ek? *wink*
Back to top Go down
View user profile
sang kancil
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 461
Age : 32
Localisation : shah alam
Registration date : 2007-06-30

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 03, 2009 1:17 pm

hepy bestday drummer NB,ristoe...semoga sejahtera sentiasa... Smile
Back to top Go down
View user profile
munirah
Members
Members


Number of posts : 506
Age : 24
Localisation : Punggol,Singapore
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 03, 2009 1:44 pm

happy burfdae ristoe nb!
Back to top Go down
View user profile
beautipOOl
Members
Members


Number of posts : 81
Age : 30
Localisation : johOr BAhrU N Kedah
Registration date : 2009-07-24

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 03, 2009 3:49 pm

hepi brthday ristoe..MAy God Bless u. 4Ever n ever.....flower
Back to top Go down
View user profile
rEhaN =A_A=
Members
Members


Number of posts : 207
Age : 25
Localisation : ayer molek,melaka
Registration date : 2008-10-26

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Wed Aug 05, 2009 12:21 pm

happy belated birthday to abg ristoe..huhu..
terlambat wish lak..soryy..
Back to top Go down
View user profile
Iqbal Miauwband
Members
Members


Number of posts : 252
Age : 30
Localisation : indonesia
Registration date : 2009-02-20

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Wed Aug 05, 2009 2:05 pm

HAPPY BESDAY
abg.ristoe

sory telat .
Back to top Go down
View user profile http://miauwband.forumotion.net
yuni
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 28
Localisation : k.terengganu.
Registration date : 2008-10-24

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Wed Aug 05, 2009 10:24 pm

happy bufday abg ristoe..
semoga panjang umo n murah rezeki.... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Wed Aug 05, 2009 11:00 pm

hepi belated besday abg ristoe..
soy lmbt wish..
huhuhu..
da makin byk usia abg ku y sorg ni..
ble lg nk blanje kitorg mkn nasi minyak??
hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
predi setiawan
Members
Members


Number of posts : 116
Age : 26
Localisation : cilege, indonesia
Registration date : 2008-11-13

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Wed Aug 05, 2009 11:21 pm

happy b'day abg ristoe, muup y tlat...
m0ga cpet smbh kaki na, n bs kmbli seperti semula..
1 lg, moga cpet dpt jodoh.. amiin
Back to top Go down
View user profile
Rich Xiaojie



Number of posts : 26
Age : 25
Localisation : bisa Depok bisa Banjarmasin (Indonesia)
Registration date : 2009-07-30

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 10, 2009 7:25 pm

Abg ristoe-ku yg ganteng,dimanakah dikau?i'm right here waiting 4u.camne kakinya,dah baikan ke?camne pula perayaan hr jd abg ristoe?seru tak?


Last edited by Rich Xiaojie on Fri Aug 14, 2009 7:16 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Mon Aug 10, 2009 9:43 pm

camne la agaknye abg ristoe celebrate besday dlm keadaan x shat ek??
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
Sponsored content




PostSubject: Re: RISTOE [Area]   Today at 1:46 pm

Back to top Go down
 
RISTOE [Area]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: NB Corner-
Jump to: