NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 NB & NBianz Re-Union

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Wed Feb 08, 2012 4:06 pm

guyz sorry lambat respon..

Nora dh tnye tomok pasal event ni..die setuju tuk kita buat event ni..and die agak setuju ngan date 18/19 hb tu...so klu nak proceed mmg bole proceed date tu...buat sehari punye family day out pun bole...dari pagi smpi ke petang..since that Janda Baik pun tak jauh sgt dr KL..n klu kita buat hari save skit bajet tuk yg agak kekurangan bajet kan..sbb kita just fikir pasal makan2 skit jer...klu nk lagi jimat kita bole buat port luck jerk...

so ape kata korang?keputusan kita perlu buat by this week before sabtu..bole?

klu kita tak proceed 18/19 hb maybe agak susah nk cari date lain..sbb tom nk ristoe n apis ada sekali during gath tu..apis plak 25hb tak free dah..3hb mac plak along kawen..n march tu gak apis akan start reality program astro so agak susah nk cari free date die..tom pun agak susah gak tu nk dpt die free..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
faizulsugiman



Number of posts : 1
Age : 35
Localisation : Kota Tinggi, Johor
Registration date : 2011-04-16

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Wed Feb 08, 2012 8:11 pm

[b]
salam rakan2
faizul insyaALLAH boleh join event nie cuma faizul nak tau tentatif program. maklumlah kita ni org jauh.
mebi faizul akn naik bas coz cermin dpn keta retak sikit sbb kna batu aritu.
faizul kna blik johor ahd tu jugak.
Back to top Go down
View user profile
syazwan



Number of posts : 9
Age : 25
Registration date : 2009-12-09

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Wed Feb 08, 2012 10:57 pm

along kawin...?? along mane nie...??
Back to top Go down
View user profile
eylla89
Members
Members


Number of posts : 1447
Age : 27
Localisation : pee jay n sg petani, kdh
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Thu Feb 09, 2012 12:58 am

syazwan wrote:
along kawin...?? along mane nie...??

sape lagi..along syaliza kite tu ler.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.5arifcrew.nice-forum.net
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Thu Feb 09, 2012 10:03 am

So dah confirm kan on 19th Feb ni...dari ptg smpai mlm...kalau ada sesape nk tido blh la dari 18th tu...tp please confirm awal2 sebab nk kena book chalet..kalau tak on 19th tu je la...pada sesape yg free tu blh la dtg..kita bt acara santai tp ada pertandingan karaoke kot..hehe..sape menang dapat hadiah..terbuka utk semua NBianz sahaja..NB tak boleh..kekeke...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Thu Feb 09, 2012 10:42 pm

Pehhh..best gila siap ade pertandngan karaoke!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
syazwan



Number of posts : 9
Age : 25
Registration date : 2009-12-09

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Fri Feb 10, 2012 2:22 am

ok... nampaknya aku kena prepair air asam jawa suam banyak2 lar nie... huhu.. pape pun.. hope mase tu xde pape halangan atau rintangan yang tidak dapat dielakkan berlaku... huhu
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Fri Feb 10, 2012 12:13 pm

Ristoe ada dari petang 19th tu je..maybe 3pm onwards..tapi dari 18th-19th tu Mrs. Ristoe @ Linda akan bersama korang..smua kena bawak baju utk mandi sungai skali..ada permainan dalam air InsyaALLAH...
insyaALLAH program bermula pada 19th tu la..tapi pada sesape yg nak tido chalet boleh bgtau awal2 kat Ristoe or Nora, boleh book utk 18th tu..
pada 19th tu tgk brapa ramai yg dpt join, sebab boleh sewa pondok tepi sungai utk korang lepak or berehat..ada byk pondok tu dlm 10-12 jgk la..kalau kita ramai, kita boleh conquer semua tu skali..tp kalau below 20 pax je, maybe kita sewa 5 je kot..yg tu sewa seharian rm30 je termasuk dapur utk bbq tepi sungai..
memandangkan ni union kita semua, kita buat pot luck BBQ ke, share2 bawak ayam/daging or hot dog utk kita bbq hari 19th tu..kalau 1 keta bawak seekor or 2 ekor ayam + 1 bungkus arang pun dah cukup..masing2 dgn cara masing2 marinade tp kita kumpul n makan bersama..cuma kat tempat tu tak boleh la nk karaoke tepi sungai..yg tu ada tempat khas kat tepi sungai lain plak..
Reunion lebih pada BBQ Picnic bersama NBianz & NB ni...hehe :-)
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Fri Feb 10, 2012 12:14 pm

skg ni either 19th or 25th er??apa kata survey??
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Fri Feb 10, 2012 12:21 pm

Tentatif program:
11am-1pm - Ketibaan NBianz
1-2pm - Start persediaan BBQ
2-5pm - acara di dalam air
5-8pm - persembahan dari NB / pertandingan karaoke

lebih pada outdoor aktiviti @ Riverside Janda Baik, sila bawa bersama kelengkapan diri masing2..
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Fri Feb 10, 2012 12:25 pm

Perjalanan dari Tol Hiway Gombak ke Janda Baik dalam 40km atau lebih kurang 40-45min...
akan exit ke Genting Sempah selepas Terowong Karak, dari situ ada sign board ke Janda Baik melalui roundabout belakang McDonalds Genting Sempah..
Back to top Go down
View user profile
syazwan



Number of posts : 9
Age : 25
Registration date : 2009-12-09

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Fri Feb 10, 2012 1:17 pm

aku vote untuk 19/2...
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Fri Feb 10, 2012 11:15 pm

Jom ramai2 tgk link event ni...details dari presiden kita...

http://www.facebook.com/events/235702159850216/
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Sat Feb 11, 2012 4:48 am

Yeah!!! check it out!!!!

InsyaAllah semua berjalan lancar.
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Sat Feb 11, 2012 12:37 pm

saya sedang susun aturcara program kita nanti...and sedang fikir games2 yang menarik tuk korang....
yeahhhh...mudah-mudahan semuanya berjalan ngan lancar.....aminnnnnnnnnnnnn Smile)
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: NB & NBianz Re-Union   Today at 5:47 pm

Back to top Go down
 
NB & NBianz Re-Union
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: