NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Latest Movie yg Korang tengok

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next
AuthorMessage
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:01 am

allo all...ada pegi tgk movie tak..share la citer tu...best or boring..Ristoe ada gi tkg citer jgn pandang belakang..best jgk laa..terkezut habizz..pastu tgk Ninja Turtle..fav cartoon tu time kecik2..siap ada mainan dia lg..pastu tgk The Hitcher..citer tu pun berdebar-2 jgk..suspen..
movie marathon actually..sementara tak bz lg ni..so isi masa lapang laa... bom

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:11 am

huhuhu... klu ckp ttg tgk wayang aku lah org yg paling gilerrr sbb suke sgt wat muvee marathon... i can lyk watch 4@5 in a day....

eh aku pun baru tgk cite Jgn pandang balakang kat JB ngan mmber aku ...ok lah cite nyer mmg best gilerrrz... the best horro malay muvee aku penah tgk kot wat masa ni emmm... tapi aku tak rasa tekejut pun lah nape ek?? tapi agak seram gakz tapi aku tak rase tekejut.... encik admin seram sgt ke citenyerr???? ehe same lah kita minta Ninja Turtle hehehe Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:15 am

eR_z wrote:
huhuhu... klu ckp ttg tgk wayang aku lah org yg paling gilerrr sbb suke sgt wat muvee marathon... i can lyk watch 4@5 in a day....

eh aku pun baru tgk cite Jgn pandang balakang kat JB ngan mmber aku ...ok lah cite nyer mmg best gilerrrz... the best horro malay muvee aku penah tgk kot wat masa ni emmm... tapi aku tak rasa tekejut pun lah nape ek?? tapi agak seram gakz tapi aku tak rase tekejut.... encik admin seram sgt ke citenyerr???? ehe same lah kita minta Ninja Turtle hehehe Laughing Laughing Laughing

eR_z ni taip cepat sgt ni...byk spelling mistake..

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:30 am

hehehe
alamak kantoi arrr....
jgn salah kan aku salah kan tangan aku
maaf encik admin aku akan cube tak ulang lagi kesilapan ini
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:32 am

TNT (memang minat ninja turtle ni dari kecik lagi) & Mr Bean's Holiday (Hilarious!)..
Back to top Go down
View user profile
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 2:52 am

Totin dah dekat setahun tak nengok muvieee...
last skali nengok.....
cite Just My Luck kot <--- gile dah berzaaaman!!

helowwww... Indon ade wayang okeh!
it just takcukup masaaa nak nonton!
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 9:47 am

Korang ada movie yg paling excited skali nak tgk?? bounce
ada tgk movie jepun or korea?? geek
movie yg paling touching??Sad
movie yg paling tak best bila dah tgk??? Mad

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 10:23 am

Klu nak cite ttg muvee yg paling exciting entah ek... bnyk sgt lah klu nak suruh aku listkan... sbb aku ni leh di katakan kaki wayang gakz lahh... Cool
aku bandai aje semua muvee tak kira melayu ke... org puteh ke ...indon ke....ape2 lah semua aku tgk asalkan cite seram2 dan action...hehehe.... aku ni jarang2 tgk cite cinta2....aku tak minat sgt lahh... tapikan the most touching story aku penah tgk is CINTA dah HEART tu pun aku tgk kat vcd.... aku tgk cite ni tak pasal2 leh nanes(aku ni mmg jenis susah nak nanes) cite paling bosan bila tgk is ghost rider kot... entah ek nape mcm tak syok sgt lah ....
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:15 pm

Paling touching, HEART! (hampir menitis air mata nie.. Tapi tahap control secontrol-controlnye.. MALU... hohohhooh.. lol!)
Back to top Go down
View user profile
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:48 pm

Hmm afro
dah lama tak tgk citer cintan:heart: ..suka tgk citer seram n action je.. pirat

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 12:59 pm

Wah kalau cakap pasal MOVIE nie yang aku suke..
AKu bole d kategorikan sebagai kAKI WAYANG la gak..

Last Movie aku tgk The Reaping..cCiter ni memang suspen..n wat kiter tertanya2 gak la..wat aku terkezut jer citer nie..die citer pasal org kristian nie yang hilang kepercayaan dowang kat tuhan dowang..smpi la dowang mengahadapi 7wabak yang pelik..citer nie memang suspen habis..n a bit confuse gak la..n wat kite tertnye2 sape sebenarnye yg terpesong kepercayaan nya??sape yg d pihak betul n sape salah??tapi puas ati gak citer nie...

Pasti citer Meet The Robinson pun aku dah tgk..die citer ANIMASI gitu..penggembaraan ke masa depan..die leh tau ape die akn jd pada masa depan..n die kene wat something important to make sure masa depan die akn jadi baik n sempurna(bagusnye klu kite leh tgk masa depan kan, so kite leh tau ape yg kite perlu n tak perlu wat skrg nie)..hehehe..citer die ok gak la..puas ati gak tgk..tgk budak yg genius..jadi pakar dlm wat bende2 baru nie...

Mr Bean in Holiday pun dah tgk gak..kelakar abis..bengong pun ader...korang tau jer la kan MrBean..memang senggal abis..susahkan org jer hidup die..tp die membantu gak, budak laki yg kehilangan bapanya..die tolong budak tu smpi la jumpa ngan family budak tu blk..n br la die dpt smpi ke tempat holiday die...bnyk tul halangan die utk smpi kat sane..kesian pun ader..tapi memang lawak...

Malay Movie yg dah tgk Chermin...kononye citer seram..tp bagi aku tak seram pun..harap pelakon jer yang cantik2..hensem..tp jalan citer biase jer..

Yang aku nak tgk plak Jangan Pandang Belakang n The Shooter...Macam best jer dua citer nie..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 1:01 pm

Lupe plak..satu lagi citer aku nak tgk..Stomp The Yard..itu pun best gak tu...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 2:45 pm

dila --> klu ko nak nanes tu.... nanes aje lah
kat dalam wayang tu kan gelap sape lah yg nmpk kan.....

encik admin --> kita same lah tgk cite seram dan action aje....

Nora --> a'ah lah the reaping lah... aku baru tgk gak last week end... surpen gilerr tapi mula2 aku blur bagai nak ape... dah nak ujung baru aku paham.....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 4:32 pm

New Boyz wrote:
Hmm afro
dah lama tak tgk citer cintan:heart: ..suka tgk citer seram n action je.. pirat

Owh pilih movie gak la yer before tgk tu..
kalau aku plak..tak kisah la, action ker, seram, cinta smua pun aku tgk..yg penting aku tgk die punye sinopsis citer, klu best trus tgkla...

aku suke layan KOREAN DRAMA..memang bestla..klu sedih memang sedih..yang plg aku suke Wedding(lakonan JIANG NA RA)..actress korea kesukaan aku..citer Little Bride pun best..Chyung Syang pun best gak..smua citer2 tu ader kene mengena dgn 'Perkahwinan'..hehehe..tp perkahwinan org muda la..best..banyak gak pengajaran nyer...sedih n lucu...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
FarahMzL



Number of posts : 26
Age : 30
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Tue Apr 10, 2007 10:35 pm

actually aku jarang giler g tgk wyg sbb aku malas nak g merayau jauh2 juz to tgk movie yg blom pasti ke-best-an-nyer.lebih suker bli vcd..leh tgk ulang2 ekekeke!
e last movie yg aku tgk kat wyg is WhiteLady.ok ar citer dier...hantu brutal! i loike! hahakz! hmmm movie paling touching A Walk To Remember kot! movie jepun ngan korea stakat tgk yg citer seram jer la. yg paling tak best lak citer The Voice!!! name jer citer seram tp hampeh! Mad movie yg slalu aku excited nak tgk, movie yg ade Jackie Chan! tak kire ar citer ape janji ade dier!seme movie dier aku dah tgk sbenarnyer, cumer Rob-B-Hood jer blom...ngah tunggu rite timing jer ni nak g bli vcd tu lol!
Back to top Go down
View user profile
munirah
Members
Members


Number of posts : 506
Age : 24
Localisation : Punggol,Singapore
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Wed Apr 11, 2007 2:53 pm

aku..nie pon jarang gak pi tengok wayang...tap..aku tengok vcd,klu fasal fight2 tu aku tengok cite tom yum goong dgn ong bak..kdg2 tu tengok cite hindustan,kal ho naa ho..biaselah ade skit sentimental..den...aku pon suke gak tengok cite klakar2..nk2...mcm cicakman dgn the god must be crazy..haha!..tap...action movies mcm kill bill pon aku layan..lastly sekali..aku tengok cite hiphop mcm rapper gitu .. Razz
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Thu Apr 12, 2007 7:34 pm

same la kite...jarang tengok wayang..tp baru je tgk citer QABIL QUSHRY QABIL IGAM,vcd la tapi cetak rompak kot..promoter vcd yang pasang,ain tgk je la.sedih nye...ngan promoter tu skali nangis...huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Ayu
Members
Members


Number of posts : 32
Age : 28
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-04-12

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Thu Apr 12, 2007 9:36 pm

ehk..Ayu ader jugak tengok trailer jangan pandang belakang!!!
seram seh!!! tk jadi nk tengok..
sorilar..kiter ni ader pengect sikit...
hahaha..

anw,last movie ayu tengok ader lar Because i said So
Lakonan b Mandy Moore!!
Romantic giler!!!Sedih uh!!!
Jiwang ar!!haaa...=))
Back to top Go down
View user profile http://www.ayuz-attitude.blogspot.com
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Sat Apr 14, 2007 1:04 pm

Dua ari lepas aku br g tengok citer Jangan Pandang Belakang..
betul kate RISTOE citer tu memang seram la..SERAM abis..n memang menakutkan..suspen lagi tu...eeerrrr..tak nak kate ape lagi..
bagi aku, nie first malaysian movie yg memang best..averything for me is perfect...

Citer nie mempamerkan our culture as malaysian n as a muslim..everthing comes from GOD..so, ape saje yg kite buat n alami berbalikla kepada ajaran agama kite..itu yg aku dpt dr filem nie..

bagi korang yg suke citer seram2 nie g la tengok..for sure korang takkan nyesal la tgk citer tu..tp sape yg ader heart attack..tu fikir2 la dulu b4 g tgk yer...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Sat Apr 14, 2007 1:46 pm

seram gilerr ke??? ok lah tak lah seram sngt arr.... tapi bg aku citenyer mmg lah besh gilerrr... mmg cite ni is a must to watch tapi klu sesape yg lemah semangat tu dinasihatkan jgn lah tgk ok.....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Sat Apr 21, 2007 1:59 pm

aku br tgk citer SUNSHINE n ZOMBI KG PISANG..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ria
Members
Members


Number of posts : 114
Age : 29
Localisation : Singapooruuu jin desu
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Sat Apr 21, 2007 2:24 pm

Nak tau tak.. sesungguhnyer dah bertahun aku tk tngk movie. *geleng kepala*
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Sat Apr 21, 2007 10:48 pm

Nora --> best dak dua2 cite tu???

Ria --> mari lah join me klu tgk wayang nxt time....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Mon Apr 23, 2007 1:46 pm

Sunshine - citer die bnyk fikir skit..citer pasal saintis n angkasawan g matahari tuk selamatkan bumi..in terms of tech memang bestla..jln citer die pun ok..but in the end..smua pun mati..tp sempat la selamatkan bumi...

Zombi kg pisang - mengarut skit citernye...tp lawak la..lucu gile tgk zombi2 die..dah la rmi..watak yg lawak, AC Mizal, Que Haidar n Awie..Ader plak tu Zombi katek..wakakaka..memang lucula...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Mon Apr 23, 2007 7:20 pm

emmm...ok tq....
hujung minggu ni zee nak tgk dua2 cite ni kat wayang lah
so sape nak join??? Wink Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Latest Movie yg Korang tengok   Today at 12:25 pm

Back to top Go down
 
Latest Movie yg Korang tengok
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 21Go to page : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: