NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sat Apr 14, 2007 10:21 am

~~tujuan irfan tulis nie,untuk menjadi muzik2 nb lebih mantap...skunk nie bukan senang nak masuk maner2 anugerah...dengan adernyer anggota baru...x lah nampak kosong sangat...tpi klau raser inie sudah terbaik..go..newboyz....aper pun nb4ever...~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Tue Apr 17, 2007 3:54 pm

irfansk8 wrote:
~~tujuan irfan tulis nie,untuk menjadi muzik2 nb lebih mantap...skunk nie bukan senang nak masuk maner2 anugerah...dengan adernyer anggota baru...x lah nampak kosong sangat...tpi klau raser inie sudah terbaik..go..newboyz....aper pun nb4ever...~~

yeah..
vesh NB kalau ade keyboardist!!
tapi bukan senang kan nak cari org yg bebetul suite wif nb
so hope nb dah buat yg terbaik!~

cuma kalau nb ade keyboardist
pastiii KERENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
reza zanuar
Members
Members


Number of posts : 274
Age : 28
Localisation : JAKARTA BARAT (meruya selatan)
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Tue Apr 17, 2007 11:16 pm

***setuju buanget.....***
Back to top Go down
View user profile
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Wed Apr 18, 2007 11:00 am

Afiez boleh main keyboard..2 in 1 gitar n keyboard..

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Wed Apr 18, 2007 2:35 pm

ohh rellyy??
hwaaa.. berbakat!!
yeah.. nb dah buat pilihan tepat opfully!~
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Wed Apr 18, 2007 11:27 pm

encik admin --> 2 in 1???
ish mcm shampoo lakz bunyinyerr
wow... leh dua2 skali??

totin --> insya ALLAH kali ni
nb membuat pilihan yg tepat


Last edited by on Thu Apr 19, 2007 1:23 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Thu Apr 19, 2007 1:09 am

kak zee, bukan apiz je mcm shampoo.. tomok pun same.. 2 in 1... hehehehe...
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Thu Apr 19, 2007 1:25 am

tomok??
2 in 1??
tang ane tu??
yg diriku tahu rambut dier aje lah leh
jd model iklan shampoo
oopppss.... soey terside track lakz
notty notty.... hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ok back to topic Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Thu Apr 19, 2007 2:09 am

dia pun 2 in 1... vocal + on guitar..
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Fri Apr 20, 2007 4:18 pm

Dila wrote:
dia pun 2 in 1... vocal + on guitar..

btul tue..kesimpulannye..smua ahli NB memang berbakat la...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Fri Apr 20, 2007 6:27 pm

tomok bukan setakat 2 in 1 je kot..tapi 4 in 1:nyanyi,main gitar,main dram,keyboard...haaa lagi teror..!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Fri Apr 20, 2007 8:23 pm

Kalau mcm tu, tomok dah ibarat shampoo & conditioner... hihihihiihhh..
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sat Apr 21, 2007 12:24 am

Nora --> klu drg tak berbakat mcm lah dorg leh jadi anggota NB at the 1st thing???

Dila --> dulu ko nak bawa lari dier ke inidon... skrg ko meshampookan dier lakz ek....
huhuhu
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sat Apr 21, 2007 11:21 am

bila masa ku nak bawa dia lari ke inidon?..kalau nak bawak lari, akan ku bawak lari ke singapore nie... hohoho....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sat Apr 21, 2007 11:57 am

eR_z wrote:
Nora --> klu drg tak berbakat mcm lah dorg leh jadi anggota NB at the 1st thing???

Dila --> dulu ko nak bawa lari dier ke inidon... skrg ko meshampookan dier lakz ek....
huhuhu

zee dah silap org lor..yg nk bwk lari tomok dulu, rasenye aku kut..hehhehe..lari dgn izin..wakakak..tak pasal2 dila yg kene yer???huhu..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sat Apr 21, 2007 1:22 pm

dila --> KANTOI!!! Embarassed Embarassed Embarassed
soey.... Embarassed ampunkan aku salah org lah bukan dirimu lah tapi si nora lahhh...
kwang....kwang...kwang....
hehehe Laughing Laughing Laughing

Nora --> ooo.... ko rupe nyer ek nak bwak lari anak bujang org....hehehe Very Happy Very Happy Very Happy
eh.... bwk aku skali aku pun nak ikot....
muahahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ok ok zee dah merapu dah ni....
pulang ke pangkal jalan....
Back to top Go down
View user profile
Syazyra
Members
Members


Number of posts : 225
Age : 26
Localisation : Temasek
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sun Apr 22, 2007 10:31 pm

HAHA. apelah korang.
nak bawak lari anak bujang orang.. Cuba NB pulak bawak kita lari.. LAGI BEST! ahaks~

Aright, pada zira lah, I think havin' four people is simply enough lah. What i hope is that, NB will focus more on their quality of music that they produced and when NB is fairly stable.. baru the idea of havin' another member will be useful.
Back to top Go down
View user profile http://www.syazyra.blogspot.com
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sun Apr 22, 2007 10:48 pm

Wah wah zira, kalau dorang bawak lari kita, ku rela sih!!!!..... lol!
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Sun Apr 22, 2007 10:52 pm

zyra & dila -->muahahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
tergelak aku tgk gelagat adik2ku dua org ni...
Back to top Go down
View user profile
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Mon Apr 23, 2007 12:59 am

i tak rela...
i tak kuat lariii......
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
Syazyra
Members
Members


Number of posts : 225
Age : 26
Localisation : Temasek
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Mon Apr 23, 2007 2:43 am

HAHAHA. tak kuat lari eh totin?
takpe. abang2 NB kuat utk dukung...
HEEEHEE..
betul tk encik admin?
Back to top Go down
View user profile http://www.syazyra.blogspot.com
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Mon Apr 23, 2007 3:54 am

Dukung kalau kaki terseliuh boleh laa..start dr skg kena jogging selalu..amalkan hidup yg sihat..hehe Basketball

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
reza zanuar
Members
Members


Number of posts : 274
Age : 28
Localisation : JAKARTA BARAT (meruya selatan)
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Mon Apr 23, 2007 6:57 am

***halooooo...tak de yang mahu ajak reza lari ke ???
***sekalian kita lomba lari....hehehehe
***and kak totin tak mesti ikut lari lah
***terbang saje...whuzz whuzzz...kakakaka. Laughing
tak pe lah...jika kaki kak totin terseliung,
kita angkat bersama2...and reza tiup pluit nyer
prriiiiiiiiitttttt priiittttttt..angkat angkat angkat Laughing
kakakaakak...sudah lah
kembali ke topik NB***
Back to top Go down
View user profile
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Mon Apr 23, 2007 8:42 am

NB kuat ke dokong??
suma cam tak ckup vitamin jer..
eheheheheeeeeeeeee
*senyum sampai telinga*
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Mon Apr 23, 2007 1:33 pm

Mr Admin kite sehat aper TOTIN..klu yg lagi tiga tu, tak leh jamin la bole ker tak..tp Mr Admin kite sehat tau...comel..n chubby..huhuhu...Mr Admin gak yg jadi mangsa...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??   Today at 9:30 pm

Back to top Go down
 
tak nak tambah ke anggota lagi sorang.keyboardist ker.??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 7Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: CADANGAN dan KOMEN-
Jump to: