NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Komen Tentang Artis Lain..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
reza zanuar
Members
Members


Number of posts : 274
Age : 28
Localisation : JAKARTA BARAT (meruya selatan)
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Mon May 07, 2007 11:20 pm

***ntah lah nak cakap aper... tak de idea
tak tahu sofaz tu aper....caw ***
Back to top Go down
View user profile
wildthornrose



Number of posts : 2
Registration date : 2007-05-07

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Mon May 07, 2007 11:46 pm

ain wrote:
terer ar nora..tau nama sofaz yang asal..
kalau tanye kat fans sofaz dalam forum sofaz lom tentu agi diaorang leh jawap..
sebenarnya kebanyakan fans NB yang kenal sofaz terlebih dulu..


wah... meletop-letop yerk topik nih..
nak2 statement hakak kat atas nih..

mana awak tau fans sofaz blh jwb ke x kalau blm pnh try tanya? Laughing

so, bangga la kalau fans NB kenal SOFAZ dulu? Laughing

awak dpt trofi ke?? What a Face

dpt anugerah ke?? Question Question Question

kalau akak free, cuba2 la lawat forum SOFAZ.. ke akak ni mmg salah 1 forumer SOFAZ?.. Rolling Eyes
bukan berniat untuk promote, tapi di sana, forumers x pnh membanding-bandingkan antara 2 band nih.. sbb masing2 mpunyai kelainan sendiri.. cheers

yg klaka nyerw, PARA PEMINAT pulerk yg create kontroversi.. scratch

berbeza sunggoh budaya sesetengah forumer di sini.. suka mengapi-apikan keadaan.. bom Suspect
selalu nya org yg berkelakuan seperti ini adalah org yg kurang berpendidikan.. pirat tu sbb moral value kurang.. affraid

to NB fans, keep on supporting NB and other local bands, too.. try to maintain bein a great fan.. cheers flower

kpd mereka yg berkenaan, x perlulah kita sebok membanding-bandingkan org lain sedangkan diri kita sendiri pon blm tentu nya betol.. study

so, harap2 slps ini, tidak akan ada lagi lah statement2 yg mampu menyinggung pihak lain. mmg betol forum adalah tempat yg open utk sebarang perbincangan, tapi kena lah beragak-agak dalam berbahasa, utk menjaga keselesaan semua pihak.. study

ok, kak AIN?.. Wink

kpd forumers yg lain, saya minta maaf jika ada terkasar bahasa..
pesanan di atas hanya ditujukan kpd mereka yg berkenaan shj.. Wink

sekian.

terima kasih.

Back to top Go down
View user profile
reza zanuar
Members
Members


Number of posts : 274
Age : 28
Localisation : JAKARTA BARAT (meruya selatan)
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 12:49 am

wildthornrose wrote:
ain wrote:
terer ar nora..tau nama sofaz yang asal..
kalau tanye kat fans sofaz dalam forum sofaz lom tentu agi diaorang leh jawap..
sebenarnya kebanyakan fans NB yang kenal sofaz terlebih dulu..


wah... meletop-letop yerk topik nih..
nak2 statement hakak kat atas nih..

mana awak tau fans sofaz blh jwb ke x kalau blm pnh try tanya? Laughing

so, bangga la kalau fans NB kenal SOFAZ dulu? Laughing

awak dpt trofi ke?? What a Face

dpt anugerah ke?? Question Question Question

kalau akak free, cuba2 la lawat forum SOFAZ.. ke akak ni mmg salah 1 forumer SOFAZ?.. Rolling Eyes
bukan berniat untuk promote, tapi di sana, forumers x pnh membanding-bandingkan antara 2 band nih.. sbb masing2 mpunyai kelainan sendiri.. cheers

yg klaka nyerw, PARA PEMINAT pulerk yg create kontroversi.. scratch

berbeza sunggoh budaya sesetengah forumer di sini.. suka mengapi-apikan keadaan.. bom Suspect
selalu nya org yg berkelakuan seperti ini adalah org yg kurang berpendidikan.. pirat tu sbb moral value kurang.. affraid

to NB fans, keep on supporting NB and other local bands, too.. try to maintain bein a great fan.. cheers flower

kpd mereka yg berkenaan, x perlulah kita sebok membanding-bandingkan org lain sedangkan diri kita sendiri pon blm tentu nya betol.. study

so, harap2 slps ini, tidak akan ada lagi lah statement2 yg mampu menyinggung pihak lain. mmg betol forum adalah tempat yg open utk sebarang perbincangan, tapi kena lah beragak-agak dalam berbahasa, utk menjaga keselesaan semua pihak.. study

ok, kak AIN?.. Wink

kpd forumers yg lain, saya minta maaf jika ada terkasar bahasa..
pesanan di atas hanya ditujukan kpd mereka yg berkenaan shj.. Wink

sekian.

terima kasih.


*** wildthornrose--> tenaaang tenaaangg sobat...santai jer.kami pon kat sini ader yang bimbing...yakni mr admin forum ni.
and jika ada kata2 yang sikit buruk...dia lah yang akan meredam kan semula or kami pun bisa join tuk meredam nya kembali...tak mestilah akak W ni turun cakap...kerna kami tak mahu merepotkan akak W ni.
i tahu...akak W ni marah kat AIN ke ???
and asal akak W tahu...ain hanya rang biasa yang meng idolakan sang artis yang dia suka,,,same lah ngan i ni...adapun kata2 yang sikit buruk...tak mesti lah jadi kutukan.
kerna manusia tak luput dari kesalahan.
and Allah maha pengampun...patutlah hambanya pun begitu.


ok ...jika ada kata2 kami yang menyinggung...maaf kan lah kami.
sikit kata silap yang keluar...itu lah bumbu nya bicara.
jika sayur tanpa bumbu...tak sedap lah rasa nya.
and untuk akak W --> sila kembalilah ke alam nya semula.
so...peaceee peaceeee***
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 11:28 am

wildthornrose wrote:
ain wrote:
terer ar nora..tau nama sofaz yang asal..
kalau tanye kat fans sofaz dalam forum sofaz lom tentu agi diaorang leh jawap..
sebenarnya kebanyakan fans NB yang kenal sofaz terlebih dulu..


wah... meletop-letop yerk topik nih..
nak2 statement hakak kat atas nih..

mana awak tau fans sofaz blh jwb ke x kalau blm pnh try tanya? Laughing

so, bangga la kalau fans NB kenal SOFAZ dulu? Laughing

awak dpt trofi ke?? What a Face

dpt anugerah ke?? Question Question Question

kalau akak free, cuba2 la lawat forum SOFAZ.. ke akak ni mmg salah 1 forumer SOFAZ?.. Rolling Eyes
bukan berniat untuk promote, tapi di sana, forumers x pnh membanding-bandingkan antara 2 band nih.. sbb masing2 mpunyai kelainan sendiri.. cheers

yg klaka nyerw, PARA PEMINAT pulerk yg create kontroversi.. scratch

berbeza sunggoh budaya sesetengah forumer di sini.. suka mengapi-apikan keadaan.. bom Suspect
selalu nya org yg berkelakuan seperti ini adalah org yg kurang berpendidikan.. pirat tu sbb moral value kurang.. affraid

to NB fans, keep on supporting NB and other local bands, too.. try to maintain bein a great fan.. cheers flower

kpd mereka yg berkenaan, x perlulah kita sebok membanding-bandingkan org lain sedangkan diri kita sendiri pon blm tentu nya betol.. study

so, harap2 slps ini, tidak akan ada lagi lah statement2 yg mampu menyinggung pihak lain. mmg betol forum adalah tempat yg open utk sebarang perbincangan, tapi kena lah beragak-agak dalam berbahasa, utk menjaga keselesaan semua pihak.. study

ok, kak AIN?.. Wink

kpd forumers yg lain, saya minta maaf jika ada terkasar bahasa..
pesanan di atas hanya ditujukan kpd mereka yg berkenaan shj.. Wink

sekian.

terima kasih.


ape nie???nape kuar statement yg camnie kat forum nie..
I think awak nie dah salah faham ngan statemnet Ain tu..maksud Ain tu, mostly peminat NB yg ader kat cni or kat luar lebih dulu kenal budak SOFAZ tu berbanding peminat SOFAZ yang baru2 nie..yerla, mostly yang minat SOFAZ skrg nie ader la line baru yang mengenali SOFAZ dangan Album Janjiku but not at the first Album..tu jer..Ain takde maksud lain utk membandingkan SOFAZ n NB..we support both group..but maybe I tak joint SOFAZ punye forum so, I tak tau situation forumers kat sana..But then please dont simply judge all of us here by one statement that u read..awk bace ker smua posting kiteorg kat cni??smpikan awk ckp forumers kat cni suke banding2kan artis???Rasenye takde lagi kontroversi yang d timbulkan dlm forum nie yg bole membuatkan org kat luar sn marah or terasa..n sy sedikit pelik macam mane awk leh terasa camtu skali ngan statement Ain yg pendek sgt tu...

Apepun, belum ade lagi Org yg terasa ngan setiap statement yg kuar dr mulut kiteorg kat cni..Kiteorg berforum ngan AMAN, perbincagan yang d buat pun tak la sepanas mane..

Apepun, thanx for your posting..teruskan bagi komen2 yang membina kat Forum nie k..Harap jangan ader pihak yang terasa ngan ape jua statement yg kuar dr mulut kami d cni..Takde niat utk menyinggung mane2 pihak pun, hanya meluahkan apa yg di rasa n memberikan pandangan apa yang perlu...

Peaca..Mmuaahh...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 12:38 pm

Assalam'alaikum semua..
dlm topic ni mengenai komen tentang artis lain..bukan perbandingan NB dgn artis lain..ni dah jadi lain ni..
jgn salah fhm..btper nak terasa..masing2 ada fanz diorang tersendiri..lgpun NB n SOFAZ kamcing..tak gado pun,tapi kat sini ada org skit terasa..lagi satu Ristoe nak nasihat kat Ain, Ain punya ayat tu mungkin buat org terasa skit,agak lepas n kasar skit..even Ristoe sendiri pun ada terasa,tapi tak ambik kisah sgt..kita bkn nak bertegang leher kat sini..we live like a happy big family..don't judge n compare anybody...
Peace..music is universal..kalau nak komen pasal artis lain no problem,mungkin korang nak citer geram pasal artis lain ke , kita boleh share dgn semua..But not NB n Sofaz,we r in same company n mcm adik beradik..so kpd semua yg post kat topic ni, jgn terasa lebih2 k..jgn disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga...

adiozs

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
whOTYE



Number of posts : 4
Localisation : kuala lumpur
Registration date : 2007-05-07

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 1:20 pm

New Boyz wrote:
Assalam'alaikum semua..
dlm topic ni mengenai komen tentang artis lain..bukan perbandingan NB dgn artis lain..ni dah jadi lain ni..
jgn salah fhm..btper nak terasa..masing2 ada fanz diorang tersendiri..lgpun NB n SOFAZ kamcing..tak gado pun,tapi kat sini ada org skit terasa..lagi satu Ristoe nak nasihat kat Ain, Ain punya ayat tu mungkin buat org terasa skit,agak lepas n kasar skit..even Ristoe sendiri pun ada terasa,tapi tak ambik kisah sgt..kita bkn nak bertegang leher kat sini..we live like a happy big family..don't judge n compare anybody...
Peace..music is universal..kalau nak komen pasal artis lain no problem,mungkin korang nak citer geram pasal artis lain ke , kita boleh share dgn semua..But not NB n Sofaz,we r in same company n mcm adik beradik..so kpd semua yg post kat topic ni, jgn terasa lebih2 k..jgn disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga...

adiozs




memang betul. kami forumers sofaz pon tetap sokong NB
dan semua tentang NB sedikit sebanyak kami tau
kami tetap ikut perkembangan NB tapi..
bila ada forumers yg buat statement



ain wrote:
terer ar nora..tau nama sofaz yang asal..
kalau tanye kat fans sofaz dalam forum sofaz lom tentu agi diaorang leh jawap..
sebenarnya kebanyakan fans NB yang kenal sofaz terlebih dulu..

-topik KUMPULAN NO 1
ain wrote:
ingat tak mase kat website nb yang lame,newboyz.net,mase tu sofaz tak popular macam skang ni,tapi ramai fans NB dah kenal diaorang,siap promote album first sofaz kat forum lagi... Laughing
ain ingat lagi,mase mula2 dulu,surat khabar tulis citer pasal sofaz mesti nak compare ngan newboyz...time tu ain cam heran,apsal mesti nak compare ngan newboyz,dah takde lagi ke band lain kat msia ni Question ..pikir punye pikir baru ain tau sebenarnye NB la band remaja no1,sampai band lain tenggelam,hahaha...!!!!! Very Happy (yeke ni??)
pastu,zimi ade mengaku dulu dia member baik ngan tomok...(nak cari publisiti kot...) Wink


lagi pon SOFAZ & NB tak ada masalah.
kerna statement ain tu.. forumers SOFAZ n NB ader tanggapan buruk.
kami forumers SOFAZ SENTAP.. takkan kat sini pon nk mengata kami!
sebab kami tahu yg reply posting disini pon adalah asalnya FORUMERS SOFAZ.
kami di forum SOFAZ tak menah kutuk forumers NB.. ade part yg kami sendirik promo pada rakan2.
kami SEDEY -N- SENTAP gile la...
so harap semua faham yerk.. kami bukan nk berperang @ pon aper2..
kami harap benda ni takkan berulang lagik kat sini..
samer2 la SUPOORT LOCAL BAND..
da lerw LOCAL BAND da tenggelam di MALAYSIA..
Support seket K...

Daa!~
Back to top Go down
View user profile
chafura chaqura
Members
Members


Number of posts : 599
Age : 30
Localisation : kay tee
Registration date : 2007-05-04

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 1:29 pm

uishk..gawat~
apa yg da jadik nieh??
fura x raser paper pon..
mayb ad org salah paham ngan statement ain topic nieh...

topic nie juz santai jer~ nk citer pasal artis selain nB n 1st topic is sofaz coz skrg yg plg satu aras ngan NB yg dpt takel remaja is sofaz..pastuh hancuz topic dibuek member2 yg ketandusan idea~ huhu..

statement ain tuh..kalo pk deeply~ fanz nb yg knai sofaz dulu coz aliran music yg samer..bukan bermakna apa2... juz think ~ agak suka peminat nasyid lak yg tau dulu psl sofaz rite? co fanz nasyid more focus on nasyid... juz like us yg mayb focus more onto band camnieh..

x berniat nk harm sesaper pon..
fura pon join sofaznyer forum ; fura pon minat sofaz...
juz x der la nk hentam kromo memaner forum n atis~
kiter berforum secara aman deh~
wat malu jer nB n sofaz kamceng supposed to b kiter fanz kne kamceng gk ler..yer x???
Back to top Go down
View user profile
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 1:41 pm

So pengajarannya...Untuk semua yg dlm forum ni, ckp tu fikirlah perasaan org lain sama..jgn tulis tapi tak guna akal yg Allah sedia bg kat kita..mulut kena ada insuran tu...yg lain2 NBianz ok kan..kita tunggu apa Ain akan kata lepas ni..

_________________
///New Boyz Rulez\\\


Last edited by on Tue May 08, 2007 4:49 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 2:46 pm

whOTYE --> zee mewakilan adik2 NBianz disini dan NB nak mintak maaf kat U n forummer SOFAZ... If statment2 tu terlalu kasar dan telah meguris parasaan Forummers SOFAZ...
kitaorg takda niat pun nak berlaku kasar...
mungkin sometime bila kita tuleh posting ni kita juz main bantai aje... dan at time kita terlupe ttg perasaan org lain...so me harap u all buang yg keruh ambil yg jerneh

Fura -->ape salah nyer peminat nasyid minat grup2 dan bands?? music is univesal kan??

encik admin --> zee ok aje... ni pekara
kecillah... is juz a misunderstanding aje...

To all and myself -->in the future... klu takmo benda2 ni happen always
think b4 u post a reply.....
Back to top Go down
View user profile
chafura chaqura
Members
Members


Number of posts : 599
Age : 30
Localisation : kay tee
Registration date : 2007-05-04

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 3:07 pm

kakzee~ adesh x der saper pon said fanz nasyid x ley minat band laeen,.. fua pon minat nasyid juz kalo ader yg up to date kat nasyid fura x secepat up to date ngan band rnb.. so kesedaran tuh bergantung pd focus onto mane... =)

to WhoTYE ~ sowey la atas diatas kesilapan teknikal dlm menggubah ayat.. mayb kitorg kat cnie dah terbiasa ngan ayat2 sempoi~ x pnah amek pusing ngan kata2 pedas.. so hopefully sumernyer setel kat cnie yerk?
i guess ain pon x der niat tuh.. ain pon minat sofaz kn ain??
sowey yerk..

to ain ~ cOOl..jgn cepat melatah ngan kegawatan ini... x kire aper pon we all kat cne ttp suppot ain n paham meanz ain... k dear?? chaiyyok~
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 3:14 pm

New Boyz wrote:
So pengajarannya...Untuk Ain, ckp tu fikirlah perasaan org lain sama..jgn tulis tapi tak guna akal yg Allah sedia bg kat kita..mulut kena ada insuran tu...yg lain2 NBianz ok kan..kita tunggu apa Ain akan kata lepas ni..

rasenye pesanan nie bukan untuk ain jer, tapi untuk smua NBianz kat cni..kite kene amik bende yg berlaku ni sebagai iktibar..pasnie, before bagi ape jua pandangan kite kene wat ayat ngan lengkap agar takde lagi salah faham yang berlaku...maybe bagi kite ayat2 sempoi tu kite sendiri faham, tapi bukan orang kat luar yg kurang biasa ngan cara kita berdiskusi d dlm forum k..

apepun AIN jangan terasa ngan komen yang org2 berikan k..teruskan support NB and berforum kat cni..Kami sentiasa kat belakang AIN tau..kite sesame NBianz faham keadaan AIN..Jangan mudah terasa or tersinggung ngan ape jua komen yg d berikan tak kirala dari kite sesame NBianz, others forumers or Mr Admin sendiri..semua tu utk kabaikan AIN, NBianz yang lain, Forumers yang lain n FORUM nie sendiri..

Ok lupakan yang lama..Teruskan berforum...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
chafura chaqura
Members
Members


Number of posts : 599
Age : 30
Localisation : kay tee
Registration date : 2007-05-04

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 3:27 pm

sokong!!!!

ngee~

ale fura pon beser kuakn statement cincai... bukan takat tulis jer~ mulut pon insurans da tamat tempoh~ slalu gk kne tegur ngan lect coz ayat xx serupa cam kaunselor..huhuhu~
Back to top Go down
View user profile
wildthornrose



Number of posts : 2
Registration date : 2007-05-07

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 4:34 pm

New Boyz wrote:
Assalam'alaikum semua..
dlm topic ni mengenai komen tentang artis lain..bukan perbandingan NB dgn artis lain..ni dah jadi lain ni..
jgn salah fhm..btper nak terasa..masing2 ada fanz diorang tersendiri..lgpun NB n SOFAZ kamcing..tak gado pun,tapi kat sini ada org skit terasa..lagi satu Ristoe nak nasihat kat Ain, Ain punya ayat tu mungkin buat org terasa skit,agak lepas n kasar skit..even Ristoe sendiri pun ada terasa,tapi tak ambik kisah sgt..kita bkn nak bertegang leher kat sini..we live like a happy big family..don't judge n compare anybody...
Peace..music is universal..kalau nak komen pasal artis lain no problem,mungkin korang nak citer geram pasal artis lain ke , kita boleh share dgn semua..But not NB n Sofaz,we r in same company n mcm adik beradik..so kpd semua yg post kat topic ni, jgn terasa lebih2 k..jgn disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga...

adiozs


thanx Admin for handling this situation calmly..

to all NB forumers, i apologise for bein harsh & for intruding this forum. cuma sumtimes sum individual needs a 'wake up call'..

hope the same thing wont happen again. like i said, beragak-agak dalam berbahasa.. demi keselesaan semua..

TQ.



reza zanuar wrote:
*** wildthornrose--> tenaaang tenaaangg sobat...santai jer.kami pon kat sini ader yang bimbing...yakni mr admin forum ni.
and jika ada kata2 yang sikit buruk...dia lah yang akan meredam kan semula or kami pun bisa join tuk meredam nya kembali...tak mestilah akak W ni turun cakap...kerna kami tak mahu merepotkan akak W ni.
i tahu...akak W ni marah kat AIN ke ???
and asal akak W tahu...ain hanya rang biasa yang meng idolakan sang artis yang dia suka,,,same lah ngan i ni...adapun kata2 yang sikit buruk...tak mesti lah jadi kutukan.
kerna manusia tak luput dari kesalahan.
and Allah maha pengampun...patutlah hambanya pun begitu.


ok ...jika ada kata2 kami yang menyinggung...maaf kan lah kami.
sikit kata silap yang keluar...itu lah bumbu nya bicara.
jika sayur tanpa bumbu...tak sedap lah rasa nya.
and untuk akak W --> sila kembalilah ke alam nya semula.
so...peaceee peaceeee***


have u got anything else to say? Cool
Back to top Go down
View user profile
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 4:47 pm

Pernah sebab forum ada org kena berhenti keje tau...sebab kes ckp lepas ..so kita kat sini jadikan iktibar yer..
No heart feeling k..
korang semua mesti layan tgk MELODI kan...mesti tak penah miss..

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 5:41 pm

New Boyz wrote:
Pernah sebab forum ada org kena berhenti keje tau...sebab kes ckp lepas ..so kita kat sini jadikan iktibar yer..
No heart feeling k..
korang semua mesti layan tgk MELODI kan...mesti tak penah miss..

tgk gak MELODI tu, tapi malas nak LAYAN sgt..Banyak sgt Kontroversi nye..entah nak percaya ker tak...

so stop kat cni jer yer masalah salah faham nie..
tak best la klu nak berforum ader yg marah2 or terase nie..

Anyway welcom to New Forumers..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 6:54 pm

layan gak melodi tapi mcm nora tuleh
tak lah layan sgt bosan arr asyik benda2 yg same... gosip gosip....
Back to top Go down
View user profile
totinx
Members
Members


Number of posts : 327
Age : 30
Localisation : Yogyakarta, Indonesia
Registration date : 2007-03-29

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 7:38 pm

New Boyz wrote:
So pengajarannya...Untuk semua yg dlm forum ni, ckp tu fikirlah perasaan org lain sama..jgn tulis tapi tak guna akal yg Allah sedia bg kat kita..mulut kena ada insuran tu...yg lain2 NBianz ok kan..kita tunggu apa Ain akan kata lepas ni..

Mr.Admin...
ur words pon cam lebih kurang 2x5 jugak exceli..
ksian adik Ain kite tu..
dia takde niat pon sebenarnya..
janganlah kita nak salahkan dia plak..
peace peace no war!~

cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.totinx.blogspot.com
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 7:41 pm

totinx wrote:
New Boyz wrote:
So pengajarannya...Untuk semua yg dlm forum ni, ckp tu fikirlah perasaan org lain sama..jgn tulis tapi tak guna akal yg Allah sedia bg kat kita..mulut kena ada insuran tu...yg lain2 NBianz ok kan..kita tunggu apa Ain akan kata lepas ni..

Mr.Admin...
ur words pon cam lebih kurang 2x5 jugak exceli..
ksian adik Ain kite tu..
dia takde niat pon sebenarnya..
janganlah kita nak salahkan dia plak..
peace peace no war!~

cheers cheers cheers cheers cheers

huhuk..no komen..coz dah bagi komen awal2 lagi..
Totin - dah lame tak tengok..hilang kemana kamu..gue kangen nie...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 7:52 pm

kata kes dah tutup...
aduiii....
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 8:02 pm

eR_z wrote:
kata kes dah tutup...
aduiii....

memang dah tutup pun zee..cumenye ader yg baru bace so baru la bg komen...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 8:04 pm

I didn't know this issue can be so big... cummon.. lets forget about everything and go on as usual... nothin big lar!....
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 8:04 pm

emmm... Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 8:08 pm

Dila wrote:
I didn't know this issue can be so big... cummon.. lets forget about everything and go on as usual... nothin big lar!....

u are rite dear...
biarla..abaikan bende yang dah berlalu..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 8:10 pm

yang berlalu tak akan berulang.....
insya ALLAH....
Back to top Go down
View user profile
ria
Members
Members


Number of posts : 114
Age : 29
Localisation : Singapooruuu jin desu
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Tue May 08, 2007 8:10 pm

Yeah btl tu...
So skrg tunggu ape lg..
Bukak lah crite baru..
Takkan nk stuck kat sini aje kot..
Bwehehe..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Komen Tentang Artis Lain..   Today at 3:42 pm

Back to top Go down
 
Komen Tentang Artis Lain..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: