NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Up sket lagu NB

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Fri Jun 29, 2007 5:59 pm

aku skrg ngah confius nie..yg mana satu actually lagu NB yg masuk carta nie??PUTUS ker KAU BERNAMA CINTA..Mr Tomok, cepat la confirm kat aku...skrg nie aku Vote tuk dua2 lagu skali..padahalnye satu lagu jer yg tercalon..klu vote aku tuk dua lagu tu d gabungkan kat satu lagu, confirm bnyk voting tuk lagu NB..hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Fri Jun 29, 2007 6:14 pm

mcm ane tu???
aceli lagu mane satu yg masuk??
ari tu carta aku pun tak lah bg tumpan sgt sbb aku dah :sleep:time tu
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Fri Jun 29, 2007 6:26 pm

tu la pasal..aku pun tak tau camner nie...kang aku confirm ngan Tomok dulu la..tapi sebelum tu, aku vote jer tuk lagu PUTUS bnyk skit, n lagu KAU skit...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Fri Jun 29, 2007 8:32 pm

kak nora, tini rasa yg tercalon lagu PUTUS..
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Sat Jun 30, 2007 12:15 pm

yup,mmg lagu putus la...aritu pun ade orang mintak kat muzikfm lagu putus tu...sape ntah..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 2:01 am

tu all vote jgn tak vote ok...
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 1:01 pm

Nora ader berita tak best n yang best tuk u all...

Pagi2 nie jer Nora check web site Radio Muzik tuk tgk kedudukan lagu NB kat CARTA semalam..N yang menyedihkan lagu NB tak dpt masuk CARTA pun..SEDIH...Walaupun dah vote tuk lagu PUTUS n KAU tp tak dpt gak masuk carta..mungkin undian masih tak mencukupi la tu..N satu kesilapan yerla..kite sendiri tak sure lagu mana actually yg d calonkan..n tu silap pihak Radio sendiri coz bagi Info yg mengelirukan kita..but takpela..maybe bukan rezeki kite n NB tuk lagu tu melekat kat CARTA..

Tapi Nora ader berita yg agak mengembirakan gak tuk u all...
Pagi nie, dlm kul 7.30 ms ngah bersiap nk g keje Nora dah dengar Iklan Promotion tuk ALBUM SEMULA PADAKU kat HOTFM..bukan tu yg mengembirakan Nora, yg lg penting..HotFM dah start putarkan Lagu PUTUS..coz dlm kul 8.30 pagi camtu, Faizal N Fafau ader mainkan lagu PUTUS tu..siap promote lagi lagu baru NB nie..bestnye..so pasni kite leh la request lagu NB kat HotFm..coz dowang pun dah start putarkan lagu tu...k Guyz..Jgn lupa tugas kite tuk vote or request lagu NB kat mana2 stesyen pun..k
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 1:39 pm

pihak muzikfm tak patut buat macam tu...hari2 tini vote lagu putus dan buat permintaan lagu putus...agaknya diorang saje je buat macam tu sebab dengki dengan NB...

jom kita vote or request lagu NB....harap2 lagu PUTUS dan SEMULA PADAKU akan meletup di hotfm....insyaallah
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 2:03 pm

maybe kite punye Vote tu msh tak cukup lg tuk mengatasi vote lagu artis lain Tini..nak wat camner..pasnie kite kene lagi berusaha la tuk naikkan lagu NB kat stesyen radio lain..Specially HotFm..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 2:18 pm

insyaallah...kak nora kita sama2 usahakan...
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 2:24 pm

Inysaallah..harapnye semua peminat NB pun wat perkara yg same..klu takat sorang dua yg berusaha memang takde effect ape pun...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 2:29 pm

yer betul tu kak nora...
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 02, 2007 4:18 pm

wah baru jer pagi td dengar lagu PUTUS kat HOT..skrg nie Nora ngah dengar lagi lagu PUTUS nie kat HotFm..seronoknye...DJ siap puji lagi NB...hehehehehe
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Wed Jul 04, 2007 8:01 pm

dj tu puji ape kak nora??bagitau ar..na tau gak..

arini kat muzikfm akan kuar lagu NB,tunggu jer ar depan radio tu kul 8 malam...tadi dah kuar kat surat khabar lagu ape yang akan kuar...malam ni lagu PUTUS..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Fri Jul 06, 2007 6:18 pm

Guyz,

Tuk pengetahuan korang Lagu SEINDAH DULU ade dlm pencalonan Carta Prelude radio Muzikfm..So, klu korang nak lagu tu tercalon dlm carta n d putarkan dlm play list muzikfm, make sure u all vote for that song..


Caranya:-
Untuk mengundi, taipkan PC<jarakkan>kod lagu
(Contoh: PC B) terus hantar ke 32770.

Kod Lagu tuk SEINDAH DULU = B

tuk keterangan lanjut, korang leh tgk link nie k:-
http://www.muzikfm.com.my/camera.php
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Fri Jul 06, 2007 7:46 pm

aik..!!cam tak caye je lagu tu nak diputarkan..ingatkan lagu lain cam semula padaku or kau bernama cinta ke ape..
ape2 pun,vote jer ar lagu tu kalau ade kredit yer..

smalam banyak giler radio putar lagu NB yang PUTUS tu..pastu berulang2 kali laktu...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Sat Jul 07, 2007 10:40 am

tu la Nora pun cam tak caya..tapi tu la kenyataan nye..ekekeke..

Memang betul tu Ain, skrg nie lagu PUTUS tu dah merata d putarkan kat Radio..Specially HOTFM..sehari, plg skit pun dua kali dowanh putarkan lagu tu..tp slalunye setiap segmen akn ader lagutu..sukenye........
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Sat Jul 07, 2007 5:40 pm

alhamdulillah...

jom..kita semua vote lagu NB...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Sun Jul 08, 2007 3:59 pm

kat muzik fm pun bayak kali diaorang putar lagu PUTUS...dalam sehari tu kdg2 sampai 3 kali..bagus ar..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
Admin2
Otai Forum
Otai Forum


Number of posts : 163
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-15

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Mon Jul 09, 2007 3:28 pm

New Info for song PUTUS..

Guyz,

Untuk pengetahuan U all lagu PUTUS ader tarcalon dlm CARTA 30 HotFm last week (sunday - 08/07/07). Lagu PUTUS masuk carta untuk Minggu Pertama and berada d Kedudukan ke-28..
So, lagu tu bergantung ngan Undian kite semua untuk bertahan lebih lama dlm carta..So u all can vote for that song in HotFm website.But before that, make sure all of u already register in HotFm VIP..anyone can register..For those who r still not register can directly click the link below and follow the instruction k:-


http://www.hotfm.com.my/hotfm30_vote.asp
and click on 'DAFTAR SEKARANG'
after that, just fill up the form..then u'll able to vote for the CARTA..


p/s - till today, the CARTA for LAST WEEK still not update by them, so we still cannot VOTE for PUTUS, but I think it must be OK by tommorow..So, we can start VOTE for that song by tommorow...Keep Voting ya Guyz..
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Tue Jul 10, 2007 3:21 pm

Nora dah vote arinie..vote tuk diri sendiri n adik2 skali..hehehe..

Tapikan, sorang leh vote limit 3kali jer tau..so 3kali tu, korang vote la just for lagu putus tu yer..takyer vote lagu lain..ekekeke..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Tue Jul 10, 2007 11:29 pm

so ape lagi to all kipas susah mati nb... vote jgn tak vote ok...
heh heh heh....Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Wed Jul 11, 2007 3:14 pm

The best song & meaningful lyrics.. Semula Padaku..

Macam nak mengalir air mata ni dengar lagu nie...
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Wed Jul 11, 2007 3:21 pm

lagu tu memang sedap n bermakna dila..lagu tu leh wat org tersentuh specially klu org yg mengalami situasi tu...lirik die sgt bermakna...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Wed Jul 11, 2007 3:26 pm

Yerp2.... Orang yang tak mengalami pun dah tersentuh... Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Up sket lagu NB   Today at 7:29 pm

Back to top Go down
 
Up sket lagu NB
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: