NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Kata-kata semangat untuk New Boyz...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Thu May 31, 2007 6:54 pm

hey ya..

kite semua dah tau kan album NB nak kuar isnin ni,so pekate kita semua kat dalam forum ni bagi kata2 semangat untuk diaorang tanda rasa sayang dan prihatin kita sebagai fans terhadap NB..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Thu May 31, 2007 6:58 pm

ain mula dulu ea..

Semoga album NB akan sukses kali ni...
'SEMULA PADAKU' dah lame kita tunggu...
ain sure album kali ni mesti best punye..

NB teruslah berdiri kukuh di atas persada seni ni..
fans akan sentiasa menyokong kalian..
terima kasih jua buat NB kerana lagu2 kalian yang pernah menghiburkan kami..

We love you New Boyz...
Tetaplah Forever coz kitaorang pun akan forever ngan korang...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Thu May 31, 2007 7:03 pm

~~lepas kuar album mesti banyak show kan...???so,pandai2 ar koang berbagi bagi maser untuk show and fans...klau untuk fans...bagi kiter org,koang cumer balas kiter org punyer msg or pertanyaan pun dah cukup dah....yg penting ker ja oang...!!!!cayuk newboyz...!!!~~PASTIKAN ORIGINAL,HAPUSKAN CETAK ROMPAK....!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Thu May 31, 2007 8:42 pm

Mesti...sibuk mcm mana pun fanz klub NBianz n semua yg dlm forum ni takkan dilupakan..kena bawak laptop ke mana saje tu,tapi laptop takde..ade sesape boleh sponsor??... What a Face

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Thu May 31, 2007 10:46 pm

~~sponsor..???sponsor show boleh la...hie...kakak irfan baru beli laptop...!!!x kan nak sponsor...!!!hie...!!!!abg newboyz x tunggu org sponsor...nantie klau kuar album,ader show...kumpul la duit show tue beli laptop..!!!hie...hie...!!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
***reza zanuar***
Members
Members


Number of posts : 387
Age : 28
Localisation : tangerang via jakarta
Registration date : 2007-05-24

PostSubject: Re: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Sat Jun 02, 2007 9:47 pm

***perasaan reza dah wat topik pasal ni dech.....uhuhuhu
tapi x de yang ikot jawab banyak....hehehheeh***
Back to top Go down
View user profile
watikus
Members
Members


Number of posts : 142
Age : 33
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Tue Jun 05, 2007 12:26 am

hm hi apa khabar org di sana , saya di sini sihat alhamdulillah . Oh ya saya minta maaf jarang masuk forum ini tolong jgn pangkar saya keke... saya sedang sebok mencari kerja dan juga sebok dgn urusan rumahtangga saya keke.. Alhamdulillah album NBZ akan di siarkan dlm berapa hari lagi Insya`Allah NBZ akan di kurniakan murah rezeki di tahun hadapan Insya`Allah amin... akhir kata dari saya ALL THE BEST TO YOU NEWBOYZ ...
Back to top Go down
View user profile http://welcometoourlife.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kata-kata semangat untuk New Boyz...   Today at 8:06 am

Back to top Go down
 
Kata-kata semangat untuk New Boyz...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: