NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
...tOmok...
NB Vocalist
NB Vocalist


Number of posts : 574
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-14

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:05 pm

kalau thn2 sebelum ni fanz kat Kip Mart lg happening..sampai cap n wrist band pun boleh kena tarik dgn fanz..org johor memang best..S'pore pun apa kurangnya..

_________________
///New Boyz Rulez\\\
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/newboyzsrc
ria
Members
Members


Number of posts : 114
Age : 29
Localisation : Singapooruuu jin desu
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:05 pm

Ish3. Siap main cucuk2 mata! Haha, harap tkde pape lah yg jadi kat mata zack. Mesti sakit! hehehe
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:12 pm

huhuhu..lawak la afiez..mata Z kene cucuk ek??cian die..sib baik takde ape2 yg serius jd kat mata die...

Ristoe - maybe kali nie fanz die sopan skit kut..so takde tarik2 dah...hehehehe

Jap lagi AIn online so, kite tunggu komen die plak ek pasal performance NB..Afiez n Ristoe tunggu tau..jgn chow dulu..
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:28 pm

ain dah online!
Back to top Go down
View user profile
ria
Members
Members


Number of posts : 114
Age : 29
Localisation : Singapooruuu jin desu
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:29 pm

Ain! Cepat crite kan ape jadi mase show kat JB. Semue tngh tk sabar tunggu ni!
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:39 pm

hehe..camne nak citer ni ae..
hmm...ain sampai lambat cikit...mase tu NB tgh nyanyi lahu ANDAI MUNGKIN..pastu diorang nyanyi lagu SEMULA PADAKU..
tangan ain penat seh nak amik video diorang coz ain ni da la kecik(tak caye tanye afiez..)kat belakang laktu...
then tomok tanye sape nak naik pentas,then ain angkat cd NB yang ain dah beli tu..mase tu afiez yang nampak...hehehe..

then,tomok ajak naik pentas...sampai jer kat atas pentas ain nervous giler nak mati(hehe..)

tomok mintak ain nyanyi semula padaku tapi ain dah neves sangat mase tu so takleh nyanyi,then ain cakap nak nyanyi lagu putus...kemudian ain nyanyi la...hehehe...tapi ain tak dengar suare sendiri...


Last edited by on Tue Jul 10, 2007 4:25 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:42 pm

wah..mesti exited giler kan ain??
so, afiez la yang nampak ain n suruh ain naik stage ek??
sib baik la dowang nampak gak ain yg kecik nie yer..
itu mesti sebab ain pegang CD NB kan??
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:43 pm

ain asik tunjuk peace kay ristoe jer(time kat atas stage tu..)...last2 mase ain salam ngan sume abg2 NB,fan2 kat bawah sume sorak...

kat situ cume ain sorang jer yang tau lagu baru nb,fan2 lain pelik n kate 'wah,sume lagu Nb dier tau..'

fan ade mintak tomok nyanyi lagu lukamu lukaku jua,tapi lom sempat sampai chorus tomok dah suh benti,time tu riuh ar satu kipmart coz orang sume tgh syok nyanyi dier leh benti lak coz lupe lirik...

anyway,malam tu mmg best sangat..sume orang puas hati ar..
kitaorang harap NB akan datang agi n kali ni kat pasir gudang ar pulak,mesti lagi happening...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:45 pm

hehe tu lah tomok asyik ptise lagu lain je sampai lupa lirik
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:46 pm

wakkaka..tomok lupe lirik ker???ape citer nie Mr Tomok???bole plak lupe lirik..maybe coz dah lame kut tak nyanyi lagu tu, tu yg jadi lupe tu...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:48 pm

afiez:
lupe lirik tu penyakit bisa for every singer kot...
Back to top Go down
View user profile
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:48 pm

hehe kelaka masa bridge dia dah tersasul sket dah, tu yang dia berhenti masa chorus tu hehehe
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:53 pm

so stop camtu jer la yer tuk lagu tu..??

sabar jer la...afiez tak gelakkan tomok ke ms tu???
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:55 pm

senyum jer....
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:55 pm

dari afiez gelak tolong cover line lagi elok
tak leh lah salah kan tomok
sbb bape banyak lagu dier kene ingat....d
dan kekadang otak kita leh blank gakz...
aku ni ckp ye ye aje
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:56 pm

sume orang menjerit time tomok benti nyanyi lagu tu...ain tengok video nye ulang2 kali..klaka but happening ar..!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 5:59 pm

eR_z wrote:
dari afiez gelak tolong cover line lagi elok
tak leh lah salah kan tomok
sbb bape banyak lagu dier kene ingat....d
dan kekadang otak kita leh blank gakz...
aku ni ckp ye ye aje

wah ade back up tomok nie..hehehe..itu kite faham...sj jer nk sakat tomok plak...
nak suruh afiez cover???huhuhu..lagu putus pun die tak hafal lagi, ko nak suruh die cover lagu lukamu lukaku jua...aku risau jer..kang tertukar plak lirik tu, jd lirik lain...wakkakaka
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 6:00 pm

actually masa lagu tu kitorang main konsep light-light (tomok yang bagi nama), maksudnya kita tak main full song, tomok nyanyi and kitorang just bagi kord ngan tempo je... macam medley lagu marah and meraung kat spore tu. so masa stop tu memang semua aware nak stop..
Back to top Go down
View user profile
@fiez
NB Guitarist
NB Guitarist


Number of posts : 439
Age : 34
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 6:01 pm

NoraJoey wrote:
eR_z wrote:
dari afiez gelak tolong cover line lagi elok
tak leh lah salah kan tomok
sbb bape banyak lagu dier kene ingat....d
dan kekadang otak kita leh blank gakz...
aku ni ckp ye ye aje

wah ade back up tomok nie..hehehe..itu kite faham...sj jer nk sakat tomok plak...
nak suruh afiez cover???huhuhu..lagu putus pun die tak hafal lagi, ko nak suruh die cover lagu lukamu lukaku jua...aku risau jer..kang tertukar plak lirik tu, jd lirik lain...wakkakaka

betul tu afiez kalau nyanyi kalau lirik tak tau afiez akan sebut jer apa perkatan, janji melodi tu keep on going hahaha!!!
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 6:03 pm

nora:
takda makna aku nak back up tomok
jd backup singer tomok leh lah... tu pun klu dier sudi... huhuhu

afiez:
kira mcm juz refresh2 memori lah lah ek...
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 6:11 pm

Afiez wrote:
actually masa lagu tu kitorang main konsep light-light (tomok yang bagi nama), maksudnya kita tak main full song, tomok nyanyi and kitorang just bagi kord ngan tempo je... macam medley lagu marah and meraung kat spore tu. so masa stop tu memang semua aware nak stop..

owh ader plak ek segment gitu??but interesting gak...kang klu ader show kat KL nie, bole wat gitu gak ek..
klu tak pun time kat Sabah ker..itu pun klu time nora blk sabahla..bole la tgk camner rupenye...
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ChubbyCherry
Members
Members


Number of posts : 60
Age : 30
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-07-06

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 7:35 pm

Afiez wrote:
mata zack kene cucuk ngan fanz masa tengah salam-salam kat masai... so janganlah cucuk-cucuk mata lagi jap gi buta lak ekeke

sampai hati dOrang cucuk mata Zack!! =(
Hope nuthin's serious! =)
Back to top Go down
View user profile
Dilah Laura
Members
Members


Number of posts : 306
Age : 31
Localisation : tamPineS Sgpore
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Mon Jul 09, 2007 8:02 pm

Afiez ni orang nye kecik je... Sekecik-keciknye... and try sebut 'S'.. mcm lidah pendek gitu.. Jangan marah.. Ada ke kita ajak dia amek gambar, dah penat.. Hang buat roti jala terror noh... Wink
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Tue Jul 10, 2007 1:58 am

nora:
klu ada show kat sabah aku nak ikot leh tak???
aku ni semua main ckp nak ikot aje ek...

ChubbyCherry:
Tu lah ape ni main cucuk2 mate???
ape kata adik gi cucuk balek mata org tu...
hehehe

dila:
kecil2 cili api tu dok adik...
sungguh pun kecil tapi berbakat besau oooo...
Back to top Go down
View user profile
ChubbyCherry
Members
Members


Number of posts : 60
Age : 30
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-07-06

PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Tue Jul 10, 2007 7:40 am

eR_z wrote:
ChubbyCherry:
Tu lah ape ni main cucuk2 mate???
ape kata adik gi cucuk balek mata org tu...
hehehe..

KaK! i SANGGUP!
lol.
Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)   Today at 1:47 pm

Back to top Go down
 
NEW BOYZ PROMO AT SINGAPORE and JOHOR(6-8 JULY.2007)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: JADUAL AKTIVITI (Schedule)-
Jump to: