NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 fan's gathering with NewBoyz @ SG

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Thu Aug 16, 2007 12:09 am

Hafez sengaje bukak Topic ni untuk tahu ape pendapat semua org...

Actually it was my idea that salah satu hari pade bulan syawal nanti kite buat gathering pat Singapore untuk semua peminat setia NewBoyz... pasal kite pat Singapore nak jumpe newboyz bukan senang...kalau Newboyz datang pun untuk show aje... jadi purpose of the gathering is untuk memberi peluang untuk sg NB fans berinteraksi dan mengenali lebih dalam lagi tentang Kumpulan Favourite iaitu NewBoyz... juge kite dapat merapatkan siratulrahim antara sesama manusia...

jadi harap semua dapat memberi sokongan dan dapat memberi komen-komen,pendapat dan cadangan anda di forum ini...

terima kasih...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
watikus
Members
Members


Number of posts : 142
Age : 33
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Thu Aug 16, 2007 11:58 am

ni power tapi kena minta izzin dari suami dulu keke..
Back to top Go down
View user profile http://welcometoourlife.blogspot.com
anisah
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 27
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Thu Aug 16, 2007 6:44 pm

ok kewl!sure!lgpon,susah nak gather smue peminat nbz kat concert at spore nie.heh.terlalu byk!hahha!well.tts a good suggestion![u]
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Thu Aug 16, 2007 8:23 pm

jika banyak yang setuju harap semua dapat memberi pendapat dan suggestion ape yang kiter boleh buat on that day...macam mane nak buat gathering atau pat mane tu semua...memang satu org punye idea memang bagus,tapi kalau 50 org berkongsi idea kan idea tu jadi lagi happening...

Hafez harap-harap ape yang kite plan boleh dijadikan kenyataan kalau semua org memberi sokongan...jangan sampai semua plan kite jadi sebuah mimpi indah je...

Ni Hafez Buat pantun untuk mengecohkan suasane di sini..

manusia memang suke merancang
manusia merancang Tuhan yang menentukan
ade peluang jangan diabaikan
kalau memang dah rancang jangan dibatalkan....
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
Syazyra
Members
Members


Number of posts : 225
Age : 26
Localisation : Temasek
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Thu Aug 16, 2007 11:00 pm

woooo.. actually this is a COOL idea! Lagipun NewBoyz dah lama takde gathering bersama fans right? Zyra rasa memang sesuai lah kalau NB find a time to get closer with NewBoyz fans especially kat S'pore nih. I rase memang ramai lah long-term fans yang teringin sangat nak buat gathering bersama2 NB @ SG.. (kan?kan?kan?) Ada yang minat NB sejak belasan tahun lagi.. So, mmg diharapkan NB dtg turon dan spent time with fans like us.. Bukan selalu kan?

Macam hafez ckp " jadi purpose of the gathering is untuk memberi peluang untuk sg NB fans berinteraksi dan mengenali lebih dalam lagi tentang Kumpulan Favourite iaitu NewBoyz..." Rasenye memang ramai Peminat NB especially kat S'pore ni tertunggu2 peluang keemasan mcm ni... cume takde yg stand up for that... So, if you guys really interested, feel free to throw up beautiful ideas!

As for mine, akan difikirkan dahulu ttg plan dier.. I'll get back to this soon!

p/s: bestnyaaaaaaaa!
Back to top Go down
View user profile http://www.syazyra.blogspot.com
nadya-nboyz
Members
Members


Number of posts : 55
Age : 29
Registration date : 2007-08-16

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Thu Aug 16, 2007 11:23 pm

untuk peminat singapore jeke? orang lain tak bolih join ke?
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Thu Aug 16, 2007 11:35 pm

nadya-nboyz wrote:
untuk peminat singapore jeke? orang lain tak bolih join ke?

Sebelum tu Hafez nak mintak maaf kerana mungkin korang ingat Hafez nak plan sesuatu tak ingat org lain...

actually Hafez fikir ape tau, bile plan dah ade,sume dah rancang, semua fans yang ade pat forum ini memang dipersilakan hadir... org singapore tak lupekan org di sebelah tambak lah...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
nadya-nboyz
Members
Members


Number of posts : 55
Age : 29
Registration date : 2007-08-16

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 12:10 am

sy boleh naik singapore kalau dijemput..bukan jauh pon.. heeeheeee tak malu plak sy ni
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 9:18 am

bagus lah kalau gitu...haha
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 2:15 pm

takkan NB asik gi singapore jer..kalau wat gathering tu kat JB leh tak??orang singapore selalunye ade passport tapi orang sini tak ramai yang ade passport coz tak pegi singapore..
rase tak aci la...asik SINGAPORE JER!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
anisah
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 27
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 6:27 pm

ain wrote:
takkan NB asik gi singapore jer..kalau wat gathering tu kat JB leh tak??orang singapore selalunye ade passport tapi orang sini tak ramai yang ade passport coz tak pegi singapore..
rase tak aci la...asik SINGAPORE JER!!!
heh.eem...klo lah nbz uat road tour g all the diffrent states kan best?hahah.well.yg bout tt gathering in spore,lets DISCUSS!cant wait!Smile
Back to top Go down
View user profile
nadya-nboyz
Members
Members


Number of posts : 55
Age : 29
Registration date : 2007-08-16

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 6:57 pm

ain wrote:
takkan NB asik gi singapore jer..kalau wat gathering tu kat JB leh tak??orang singapore selalunye ade passport tapi orang sini tak ramai yang ade passport coz tak pegi singapore..
rase tak aci la...asik SINGAPORE JER!!!

kat jb lagilah bagus!
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 10:42 pm

NB bukan slalu turun Singapore kan? jadi skali skala kite kasi NB enjoy suasana pat Singapore...kalau memang kite organise gathering tu, Hafez tak akan pastikan semua orang yang hadir pasti happy dan puas...haha..kalau pat Singapore Hafez memang banyak lobang..kalau pat JB tu Hafez tak expert lah...kalau org di seberang tambak datang,jangan takut...mesti ade "tour guide" haha..

Lagipun memang tak semua org pat Singapore ade passport...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
ChubbyCherry
Members
Members


Number of posts : 60
Age : 30
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-07-06

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 10:55 pm

aku nak ikottttttttttttt!
cherry
Back to top Go down
View user profile
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 11:11 pm

dan tak semua org msia ada passport gak dik....sory mencelah...
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 11:13 pm

~~best nyer..!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 11:37 pm

kan best kalau kite semua dapat berbuka puasa dan solat terawih bersama NB....semperna bulan ramadhan yang akan menjelma ni...apa pendapat semua?...selain tu kita jemput anak2 yatim.....
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Fri Aug 17, 2007 11:45 pm

~~kah..kah..!!!wah,abaik jugak kak tini nie ekh..!!!!klau boleh pun,irfan tetap x leh la,coz bulan ramadhan irfan sibuk nak siapkan barang pergi ke amerika..(rayer kat saner..)!!!so,bz la time tue..!!!! so,nanti klau album rayer kuar,koang beli dulue ekh..!!!irfan beli lambat cikit ar..!!!coz kat amerika maner ader cd rayer src..!!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Sat Aug 18, 2007 12:15 am

tini91 wrote:
kan best kalau kite semua dapat berbuka puasa dan solat terawih bersama NB....semperna bulan ramadhan yang akan menjelma ni...apa pendapat semua?...selain tu kita jemput anak2 yatim.....

boleh memang boleh...tapi jangan cakap je...kenelah plan...

kan lagi baik kalau hari raye yang jemput anak2 yatim...jadi at least anak2 yatim tu dapat beraye ngan kite...dieorg kan takde famili..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
anisah
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 27
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Sat Aug 18, 2007 6:08 pm

wow!gerek2!!byk nyer cadangan2!!hooray!i cant wait lar.Smile
Back to top Go down
View user profile
ninja_asuka
Members
Members


Number of posts : 165
Age : 26
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-08-13

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Sat Aug 18, 2007 6:14 pm

anisah wrote:
wow!gerek2!!byk nyer cadangan2!!hooray!i cant wait lar.Smile

haha...asyik cakap gerek je?kasi idea lar..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/sakoto
tini91
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 25
Localisation : sarawak/kelantan
Registration date : 2007-06-09

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Sat Aug 18, 2007 6:27 pm

irfan : tini bukannya ape...bulan ramadhan nanti kita banyakkan beribadah...irfan raya kat amerika...sejuk tu..tapi ketupat rendang jgn lupa...hehe

anisah : kenapa anisah asyik cakap gerek2 je?..hehe..apa maksudnya tu?...kalau kat sarawak ni gerek maksudnya..gf @ bf...
Back to top Go down
View user profile
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Sat Aug 18, 2007 7:42 pm

irfan-->eleh,bukannye best sangat raye kat amerika tu..(padahal aku jelez..)kat malaysia,singapore,indon, n brunei la paling meriah sambut syawal..

tini-->gerek tu maksudnye lebih kurang rockz ar,ataupun best..ataupun yang sewaktu dengannye..
kak ain pun tak tau yang kat sarawak gerek tu maksudnye gf/bf..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
misqifuzz
Members
Members


Number of posts : 73
Age : 28
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Sun Aug 19, 2007 12:57 am

ain wrote:
irfan-->eleh,bukannye best sangat raye kat amerika tu..(padahal aku jelez..)kat malaysia,singapore,indon, n brunei la paling meriah sambut syawal..

wat 2 do ain... tp kan sya stuju.. bez 2 mmg la bez kt america sjk... tp raye kt sane??? NO WAYYY!! boring laaa... hahahaha

Btw... sal gathering 2 kt SG... I think its a great idea... mmg NBianz SG ternanti2kn... bt 4 me klw yg d seberang tambak pn nk join tk ksh... lg la meriah... d more d marrier!! bez mmg la bez... tp nk wt kt mne?? I hope sgt gathering nie jd... Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/misqifuzz
HamHamHam
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 31
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-06-16

PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Sun Aug 19, 2007 9:22 am

AKU PUN NAK PEGI.. kite buke ramai2 dgn nbz lah.. buke kat tepak sirih ke.. newton ke.. sakura restaurant ke.. mane2 lah yg sesuai.. yg sedap.. kalau leh kite bawak bebudak nbz jln2.. kite tunjuk tempat2 di singapura.. ok kan?? sbb last yr aku jumpe tomok kat kl.. dia bawak aku rounding satu KL.. so ini mcm balas budi dia alik arh jln2 kat spore.. amacam??

ini idea aje..


p/s: nak ajak fahdil.. lagi meriah nanti..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: fan's gathering with NewBoyz @ SG   Today at 3:43 am

Back to top Go down
 
fan's gathering with NewBoyz @ SG
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: