NB OFFICIAL FORUM

MALAYSIAN POP ROCK BAND SINCE 1999
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Oct 08, 2007 1:26 am



DI BULAN YANG MULIA INI
KU INGIN MENGUCAPKAN
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN




Salam to all nbianz and nb
zee nak amik peluang bukak posting ini...untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR DAN BATIN diatas segala kesilapan dan kekhilafan zee selame zee berposting... maafkan lah zee dari hujung rambut hingga hujung kaki sekiranyer ada terkasar bahasa semasa kita betemu dan halalkanlah ape2 yg termakan dan terminum ok...


Salam Syawal
eR_z aka Zee
Back to top Go down
View user profile
mini
Members
Members


Number of posts : 46
Age : 30
Localisation : tangerang indonesia
Registration date : 2007-04-21

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Oct 08, 2007 12:36 pm

tuk semua peminat newboyz dimana pun berada saya ucapkan selamat hari raya aidil fitri mohon maaf lahir dan bathin. I love you
Back to top Go down
View user profile
NoraJoey
President
President


Number of posts : 3042
Age : 32
Registration date : 2007-03-21

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Oct 08, 2007 12:48 pm

So Nora pun nak amik kesempatan nie Ucapkan Selamat Hari Raya gak tuk korang semua..Nb n Nbianz..mintak maaf ek klu selama berforum nie Nora ader ckp kasar tertegur sana sini yang leh wat korang terasa or tersibuk sana sini hal korang*specially abg2 Nb kite la..hhehee*

So skali lagi Selamat hari raya maaf zahir n batin yer guzy..

p/s nora akn senyap agak lame coz blk cuti kt sabah till 4/11..so korang rajin2 la on9 kt cni ek..nora takde korang tetap kene ader....
Back to top Go down
View user profile http://norajoey.blogspot.com
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Oct 08, 2007 3:50 pm

ain pon nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN gak kepada semua nbianz dan abg2 NB..
maafkanlah segala kesilapanku..
yang pernah tersinggung ngan ain tu,ain mintak maap sangat..
raye ni,kita berbaik la yer..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Oct 08, 2007 5:49 pm

~~di bulan yg mulia inie,sucikan hati kiter,bersih kan jiwa..!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
HamHamHam
Members
Members


Number of posts : 100
Age : 31
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-06-16

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Oct 08, 2007 9:03 pm

aku pun ingin menyusun 10 jari memohon maaf kepada semua NBIANZ.. dan New Boyz.. kadang kite ni berposting ni ikut sedap jari je type.. tu lah.. sekali lagi aku memohon maaf.. dan Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin..
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Oct 08, 2007 11:30 pm

~~ye x yer superman,ko banyak uat dosa kat aku kan..??!! huhu...!!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
misqifuzz
Members
Members


Number of posts : 73
Age : 28
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Tue Oct 09, 2007 5:56 am

k la.. di kesempatan ini... sya pn ingin menyusun 20 jari memohon maaf klw de wt salah dan tersinggungkn mane2 pihak... Slmt hari raya maaf zahir batin... minal eidil wal faizin wal makbulin...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/misqifuzz
ChubbyCherry
Members
Members


Number of posts : 60
Age : 30
Localisation : Singapore
Registration date : 2007-07-06

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Sat Oct 13, 2007 12:24 am

Salam Lebaran untuk semua!

Maaf Zahir & Batin!

cherry
Back to top Go down
View user profile
CT



Number of posts : 15
Age : 31
Localisation : singapore
Registration date : 2007-07-10

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Sat Oct 13, 2007 3:21 am

hi semua... Wink
siti disini ingin menucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin...pada sesiapa yg kenal siti,siti ingin mintak maaf jika ada terkasar bahasa siti pada u all ye...enjoy ur hari raya. friendz....hehehehe Smile
Back to top Go down
View user profile
anisah
Members
Members


Number of posts : 219
Age : 27
Registration date : 2007-08-15

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Sat Oct 13, 2007 11:38 am

slamat ari raye to all!!maaf zahir batin ehk...=)..enjoys! tapi jgn smp pecah perut mkn lontong byk sgt!heh!=)))
Back to top Go down
View user profile
effa_ewara
Members
Members


Number of posts : 311
Age : 37
Localisation : Shah.Alam,Sabah
Registration date : 2007-07-11

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Tue Oct 23, 2007 12:01 pm

Salam...
pa habaq tuk sume...
lame x sembang2 ...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR N BATIN..
andai ade salah silap,trkasar bahase,trjauh hati..
mintak maaf ler bnyk2 yer...

SmileSmile
Back to top Go down
View user profile http://friendster.com/dayang noorziah
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 1:28 am




ASSALAMUALAIKUM TO ALL...
guyz... lagi seminggu kita dah nak beraya kan?
how fast time fly dan kita dah smp ke 10 hari terakhir ramadhankan?... insya ALLAH ramadhan kita tahun ni ada lah ramadhan yang lebih bermakna dari tahun sembelumnyer...
ok dikesempatan ini zee nak ucapkan seelamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin (zee harap tak terawal ek)
NBIANZ and NB zee menyusun 10 jari memohon maafkanlah segala ketelanjuran bahasa dan tingkar laku zee sepanjang kita berkenalan selama ini... tak kira di mane kat forum ni ke kat luar ke... sesame berym or bersms...
Ahkir sekali to nbianz di msia and NB berhati-hati di jalan raya pada yang akan drive balek ke kampung tuk beraya...ingat org yg tersayang
to nbianz sg... sudi2 lah datang ke umah zee ok...
klu nak address sms zee klu sape yg ada no fon or jus pm zee kat sini ok...


Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 10:25 am

~~selamat menyambut hari raya aidilfitri.. smoga sambutan tahun nie lebih bermakna... =) !!!

sesiapa yg nak buat CALLERINGTONE (maxiz user) lagu raya,masuk jer lman web di bawah nie...
kiter promote lagu RAYA nb k...

http://www.musicunlimited.com.my/maxisweb/listArtist.do?serviceID=1&artistID=4398&pageNumSongs=1
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 11:15 am




Disini Ain ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Abg2 New Boyz(Abg Toms,Abg Ristoe,Cikgu Afiez,dan Abg Zack)..serta rakan Nbianz tak kira di mana saja kalian berada..

Ain juga menyusun sepuluh jari ingin meminta ampun dan maaf sekiranya apa yang Ain post di forum ni menyinggung perasaan sesiapa..
Maaf sangat2..

Akhir sekali,berhati2lah di jalan raya serta jalan udara(bagi yg balik sabah sarawak tu)..Ain sayang kamu semua..dan jangan lupe hulur2 duit raya kat Ain..hehe..
Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 11:48 am

~~huhu ok..!!!~~ hmm baik akak susun sepuluh jari.... coz dah bnyak sngat akk wat dosa ngan irfan nie.. kikikikiki =) !!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
ain
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 2505
Age : 27
Localisation : Pasir Gudang,Johor & UKM,Bangi
Registration date : 2007-03-23

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 11:49 am

yela..yela.. Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ain_nbz
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 11:55 am

~~hie.. alor,gurau ajer.. hie... =) !!!~~
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
yessi saje
Members
Members


Number of posts : 30
Localisation : Pekanbaru, RIAU-INDONESIA
Registration date : 2008-09-17

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 4:32 pm

To NB n NBianz
ci jg tak mau ketinggalan nak ucap
SELAMAT HARI RAYA
AIDIL FITRI
MOHON MAAF LAHIR BATIN
jocolor
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/yessitwenty
Devi Tomoxz tu PoO
Members
Members


Number of posts : 277
Age : 28
Localisation : RIAU-INDONESIA
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Thu Sep 25, 2008 6:00 pm

yaaaaaaaaaaa
balek kampong....
balek kampong.........
balek kampong................
bwt abang2 Newboyz n smua NBIANZ di sluruh dunia slamat menyambut hari raya Aidil Fitri...
mohon maaf lahir n bathin....
I love you
More AIDILFITRI graphics
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/devitomoxs
sang kancil
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 461
Age : 32
Localisation : shah alam
Registration date : 2007-06-30

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Fri Sep 26, 2008 4:21 am

salam aidilfitri semua NB dan NBIANZ...jaga diri elok2... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Ristoe
NB Drummer
NB Drummer


Number of posts : 536
Age : 34
Localisation : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Sun Sep 28, 2008 4:29 pm

Selamat Hari Raya Aidilfitri utk semua NBianz- ...smoga jalani hari raya ni dgn penuh kesyukuran n kegembiraan disamping keluarga...bt open house jgn lupa ajak Afiez n Ristoe..haha...ktorg rajin..
Back to top Go down
View user profile
syah_nb08
Members
Members


Number of posts : 118
Age : 21
Registration date : 2008-01-05

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Sep 29, 2008 12:07 am

Syah ingin mengucapkan
selamat hari raye aidilfitri
maaf zahir dan batin..
syah nk mintak maaf sekirenye
syah ade terkasar bahasa slame syah
berposting ni..
syah juga nk mintak maaf kalau
ade yng tersingung dgn kate2

syah dlm posting syah
slame ini...

maaf kn syah yerr??
btw,slamat menyambut
HARI RAYA!!!!
Back to top Go down
View user profile
irfansk8
NBianz Cool
NBianz Cool


Number of posts : 2261
Age : 25
Registration date : 2007-04-05

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Sep 29, 2008 12:15 am

~~syah>>> selamat hari raya syah... pose penuh x...???!!! hie...!!!~~

~~ristoe>>> bro,nntie irfan wat opnhouse dtg tau... =) ajak nbianz skali...!!!
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/newfazr
Qu33n^eRz33
V.I.Nbianz
V.I.Nbianz


Number of posts : 3497
Registration date : 2007-03-20

PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Mon Sep 29, 2008 3:50 am

abg ristoe:
huhuhu... rajin ek...
mari lah turun beraya kat sg...
hehehe...

irfan:
u tanyer soklan pun...
klu tak pose nape ek??


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI   Today at 1:46 pm

Back to top Go down
 
SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NB OFFICIAL FORUM :: NB FORUM :: FANS area..-
Jump to: